Da ne otvaram temu , pitao bih samo , da li i kod 064 moze da se sa pre paida prebaci kredit na pre paid , kao kod Telenora ? Na sajtu videh samo primer kako se sa post paida prebacuje na pre paid a nema sa pre paida na pre paid . Da li to moze i ako moze , moze li neko da mi napise kako ide sifra i na koji broj se salje ?
Nikad sa tim *10x# kodovima nisam imao problema, Radi sve u svako doba dana i noci. Jedini problem je bio i jeste sa Vip-om jer oni nakon prijema tog requesta salju SMS. Pa se desavalo da SMS stigne "om'a za jedno 3 sata". vlada1970, koliko ja znam ne moze.
Nikad mi se nije desilo da ne rade kodovi za proveru stanja na pripejdu ni kod jednog operatera ni ovde ni u romingu ..... e sad desavalo se da konkretni aparati imaju problema sa raznim stvarima ali da ne radi kompletno sad iskreno nisam odavno nesto proveravao kredit posto i ne koristim stalno pripejd ...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.