Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Do juce sam drzao original drivere sa k810, i juce sam stavio genus 4.6 drajver 
U esato galeriji 4 poslednje slike su sa njegovim drajverom
Inace nisam primetio nekakvo veliko poboljsanje, cak sam snimio jednu fotku pre stavljanja i uporedio, ono sto je razlika malo su slike tamnije i nista vise nisam primetio.

U esato galeriji 4 poslednje slike su sa njegovim drajverom

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Sad sam ubacio Number1 2.89 cam drive i mogu samo da kazem da jedva cekam da vratim normalni camdrive od k800i...
Probao sam mnoge do sad i ni jedan ne valja, najbolje je ono original... Ovo sve ostalo je gubljenje vremena i freak je!
Mozda se ja upustim u te vode pa pokusam cisto za sebe da napravim nesto!
Probao sam mnoge do sad i ni jedan ne valja, najbolje je ono original... Ovo sve ostalo je gubljenje vremena i freak je!
Mozda se ja upustim u te vode pa pokusam cisto za sebe da napravim nesto!
- MilančeBGD
- Expert
To su teme koje su zasticene
njih instaliras na sledeci nacin:
Skines myphoneexplorer, nakacis telefon na USB, na telefonu ce izaci opcija da biras phone mode ili file transfer, ne biras nijedan.U MyPhoneExploreru biras Files ulazis u mem.karticu u theme i samo prebacis tu temu i to je to

Skines myphoneexplorer, nakacis telefon na USB, na telefonu ce izaci opcija da biras phone mode ili file transfer, ne biras nijedan.U MyPhoneExploreru biras Files ulazis u mem.karticu u theme i samo prebacis tu temu i to je to

- MilančeBGD
- Expert
Imam i sad k810 sw
Pogorsanja nema, poboljsanje je to sto ima trackid i to je to 
Meni je ok, samo eto npr. ako menjas ikonice onda je malo zeznuto jer su sve te ikonice i menu.ml prilagodjeni k800 sw, ako ubacis na k810 nece raditi
Po meni original je sasvim ok
ja sam imam od genus-a 4.6 i ono ok je
Jedino poboljsanje u odnosu na original je sto su slike malo tamnije, dodat af lamp u document modu(koja se ukljucuje samo ako je mrak)
Stvarno ne znam koji bih ti preporucio i rekao ovaj je odlican sa njim ces imati odlicne slike...

Meni je ok, samo eto npr. ako menjas ikonice onda je malo zeznuto jer su sve te ikonice i menu.ml prilagodjeni k800 sw, ako ubacis na k810 nece raditi

Po meni original je sasvim ok

Stvarno ne znam koji bih ti preporucio i rekao ovaj je odlican sa njim ces imati odlicne slike...
eh Milanče ev pls ak mozes da pomognes.
uradio sam sve kao na uputama na prvoj strani, i stavio sam ovaj acoustic driver koji ima na prvoj strani... al imam jedan problem, ne biljezi mi uopste pozive, znaci ni primljene, ni propustene, nista... probao sam i sa ovim drugim acoustic driverom al ne ide... pls help

uradio sam sve kao na uputama na prvoj strani, i stavio sam ovaj acoustic driver koji ima na prvoj strani... al imam jedan problem, ne biljezi mi uopste pozive, znaci ni primljene, ni propustene, nista... probao sam i sa ovim drugim acoustic driverom al ne ide... pls help

- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Evo okacio sam ti original pa stavi ali ja mislim da nije do toga...
http://rapidshare.com/files/72286306/ACOUSTIC.rar.html
http://rapidshare.com/files/72286306/ACOUSTIC.rar.html
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
OVu sam bas neki dan skinuo i nabacio:
Exus_OSm_EN_Ultima_Peridot_by_wich.rar
Aj probaj ovako: Prikacis telefon i kad izadje da izaberes nista nemoj da diras
ukljucis MyPhoneExplorer i ostavis ga, dodjes do fajla .dm, pa desni klik na njega pa upload to phone
Exus_OSm_EN_Ultima_Peridot_by_wich.rar
Aj probaj ovako: Prikacis telefon i kad izadje da izaberes nista nemoj da diras

Poz svima hvala vam na upustvu za ubacivanje softvera na sony ericsson k800i,al moze mi neko reci gledao sam jedan clip sa sony ericsson telefonom kako lik kad snima sa kamerom upali svetlo i sve se vidi a ja nemam tu opciju da upalim svetlo probao sam i drugi softver da ubacim,i nemam tu opciju,Dali neko zna sta da radim,pozzzz
asdasdfd