Posle onog fantomskog programa koji pokušava da se instalira svaki put kad pokrenem telefon, imam novi malo veći problem. OK sam sam kriv, ali nadam se da iskusniji članovi imaju rešenje. Elem. probao sam BTom sa drugog telefona da prebacim fajl od 30MB na w950. Trebalo mu je 7-8 minuta, ali dobro prebacio je. i potršio jednu crticu baterije

ali dobro i to. Fajl ne smešta nigde gde sistemskim fajl menadžerom može da se iskopa, ali dobro i to, imam ProfiExplorer i uspeo sam da ga nađem u Shared>Obex>........ ok, ali odatle neće ni da ga prebaci negde ni da ga obriše, a zahvaljujući njemu, tj. njegovoj veličini, tj. sadašnjoj popunjenosti memorije se drastično usporio, sigurno za pola minuta, pri bootovanju. Kako da ubijem fajl a da ne ubijam telefon, jer me zaista mrzi da kopiram sve nazad, a posebno kontakte jedan po jedan?
Edit: ako neko zna o čemu se radi i dalje ne bilo loše da napiše, ali problem se nekako rešio. Evo kako: pre sat vremena sam probao onaj beskorisni disk cleenup, i ništa mi nije davao osim informacija, a sad je sam pokrenuo neki low disk space, i projavljuje standardnih 15MB popunjenosti od 60. I pogledam u Exploreru kad ono Obex prazan. Kreten se popravio.