Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

neovo, nema resenja za taj problem,jednostavno tako je uradjen blic.Nikakav update tu ne bi pomogao jer je i kod mene a i kod drugih tako a imam najnoviji softver
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

neovo postoji resenje i za tvoj problem, a ono je da stavis prst preko blica kad slikas, ako ti tolko smeta jedino resenje je ovo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

Sale_M, hvala na odgovoru :)

kljun, pa smeta mi jer sam telefon platio 250e a moram prstima da prekrivam prokleti blic kad hocu nesto da slikam. bem ti nokiu i onog ko je izmisli......ni jedan telefon nije kompletan....uvek moraju nesto da oskrnave. kamera je isto nevidjeno srnj....jedino mi se svidja izgled i ekran........joj sto sam uopste prelazio sa w800 na ovo
jel sapunjate macora?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

neovo napisao:uzasno me nervira ovaj blic. iako ga iskljucim u podesavanjima pre svakog slikanja on se ipak aktivira i nikako ne mogu da slikam bez blica :shock: da li postoji neko resenje za ovaj problem?
Instaliraj cCam_S60_3rd pa preko njega slikaj, blic je uvek iskljucen. A to da pravi uzasne fotke, mislim da si malcice preterao. ;)

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

neovo, a da stavis novi softver? Ja sam imao taj stari, kad sam ubacio novi slike su bolje i sto je najvaznije slikanje je brze ( mozes da slikas u pokretu, zamucenje je mnogo manje).

vladatesic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Nov 2007. 17:38

Post od vladatesic »

imam samo jedno pitanje!od skora posedujem nokiu n73,kupio sam telefon i ok je sve odlicno radi i svima bi ga preporucio!ali ono sto me jako iznerviralo je sto mi sinoc odjednom otkaza dzojstik!kada se sam pokusao da ga pritisnem kao da je negde proprao i vise se nije culo ono klik!zatim mi je ispao ali nasao sam ga i vratio unutra,medjutim opet ispada!kada ja unutra reaguje ali zeza jer je postao ultra osetljiv pa uglavnom prihvata operacije potrdjivanja!da li se ovo moze kako popraviti,i na koji nacin,i ako odnesem u servis,koliko bi mogla kostati popravka?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

vlado moze se poraviti dzoistik,resenje je da odes u neki dobar servis a opravka bi mogla da kosta oko 10 eura,

chino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Nov 2007. 01:22

Post od chino »

Imam N73 Me i nadam se da sam na pravom mjestu :unsure:
U zadnje vrijeme mi se desava da mi se poslije par dana izbrisu neodgovoreni pozivi a nekad i svi ostali. Pa ako mi neko moze pomoci bio bih zahvalan

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

chino,
stvar je u tome sto kad udjes u "log" imas opciju settings u kojoj odredis koliko dana ce ti trajati log tj posle koliko dana ce se brisati.

o;enr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:56

Post od o;enr »

Imam n73 me,jel zna neko kako da napravim neke foldere da mi ne bi sve slike i klipovi bili na istom mestu??Pre sam imao 6680 i tamo je bilo nekoliko foldera sto si mogao da stavis neke slike recimo u jedan folder,druge u drugi i tako dalje.Jel moze neko da mi pomogne?Mnogo me to nervira.I da li pri slikanju je normalno da ima neku plavkastu boju?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

o;enr, mogu se napraviti albumi u galeriji ali sve sto ubacis u album bice vidljivo i u samoj galeriji tako da za taj problem nema resenja.A to za slikanje se i kod vecine desava i kod mene,mozda je do softvera

o;enr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:56

Post od o;enr »

E hvala.Da ,znam za album ali nervira me to sto se slike opet vide u galeriji,i ako izbrises sliku iz galerije ,brise se i ta u albumu. :x :x :uhuh: Valjda bi trebalo da postoji neko resenje

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

:oops: danas mi je otpao dojstik :oops: jednostavno otpo,nema ga vise,i ja pokupim ono dugme i odnesem u servis..i oni su mi rekli da dodem za 2 sata,ja sam dosla i napravili su mi,eh sad mene intersuje dali su oni to meni zaljepili dojstik il su nesto radili sto ce dugotrajnije trajat?? sta vi mislite?
posto je vec jednom otpo dali ce opet se to desavat,sad kkao je popravljan? :( :cry: :chytry:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

meni posle 7-8 meseci nije kao ni ostalima sa ovim fonom, tako da je greska u tvom, kvalitet izrade varira od fona do fona..

koliko si pukla?
moguce je da su ti zalepili i i da su ga zamenili..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

nemam pojma jednostavno mi se odvojilo ono dugme :oops: neznam kako da objasnim,tako da je ostala samo rupa :oops: nadam se da sam dobro objasnila,a rekli su mi da su zamjenili al bas ne vjerujem jer je ovaj ostecen malo sa strane i moj je bio,a sad neznam kako izgleda kad ga zaljepe,sad malo dojstik baca u desno kad se gleda nije bas srazmjerno stavljen :shock:

retard
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 10:04

Post od retard »

imam problem sa n73.jednom mi se desilo da nece odmah da posalje poruku neko je smesta u folderu "za slanje"i tamo pise poslati u npr.22:34.nisam mogao da primam poruke a mogao sam da saljem jes da je bilo za nekih 4,5 minuta ali sam slao.problem sam resio tako sto sam iskljucio i ukljucio telefon.uzalud sam se nadao da sam resio problem jer mi se juce isto to dogodilo pa sam ja ponovio proceduru sa gasenjem i paljenjem. jel neko imao isti problem i kako ga je resio a ako nije jel bi neko znao sta da radim?hvala

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

retard, to sto nisi mogao da primas poruke moguce da ti je memorija bila popunjena a to sto ti je tel. slao poruke sa kasnjenjem mozda je do servisnog centra.I meni se desilo skoro da nisam uopste mogao da posaljem mms,pokusavao sam i pokusavao ali nije uspelo.Dakle proveri memoriju za poruke a ako ti se opet bude desavalo nije na odmet da pozoves korisnicki centar da pitas,mozda je nesto do njih

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

retard a mozda je problem i do software, probaj da snimis SMS Accelerator koji mozes naci na www.nokia.com/......
a ako i to nece da resi problem, onda uradi jedan update.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Milos...
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 29. Nov 2007. 06:08

Post od Milos... »

imam N73 vec neko vreme i tel je odlican....medjutim danas se nesto istripovao i ne moze da se prikljuci na komp preko USB kabla....nije kabl u pitanju preko njega sam prikljucio ortakov n70...kako da resim problem

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

Milos... sta se to tacno "istripovalo" na telefonu? sta bude kad prikaces fon na komp? jel si probao da ga stavis na neki drugi USB?

Odgovori