Zanimljivo je da sam ovu stranicu uspeo da otvorim tek korišćenjem mape sajta. Inače, ako pratim linkove Usluge>GPRS dolazim samo do stranice sa opštim objašnjenjima o tome šta je GPRS usluga i nema dalje...
Još jedna zamerka ovom sajtu: veoma siromašan izbor modela telefona za koje imaju uputstvo za podešavanje (Nokia N serija gotovo da ne postoji, SE K serija tek par predstavnika, nema Win mobile OS-a,...). Što se podešavanja za PC tiče tu je samo uputstvo za Win2000, ako koristite XP ili, ne daj bože, Vistu you're screwed (MAC OS neću ni da pominjem)!
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!
imao sam sad vise nemam . Adobe neki sad sam zaboravio........... Otkrio sam da mi taj program uspori komp za 100% pa sam 2 puta radio sistem zbog tog programa. I vise ga ne instaliram!!!!!!!!!!!!
neznam jel neko napisao i ove linkove za podesavanja al evo ako nekom treba: http://europe.nokia.com/A4144889 Nokia telefoni, podesavanja za GPRS, MMS, ... za sve mreze, http://www.sonyericsson.com/cws/support ... c=cs&lc=sr Sony Ericsson telefoni, podesavanja za GPRS, MMS, .... za sve mreze(trenutno nisu u mogucnosti podesavanja za mt:s, telenor, vip).
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
E ne znam ljudi koliko se razumete u svoje telefone, ali ja sam apsolutno svaki telefon uspevao ruchno da namestim sve tako sto sam otvorio uputstvo za Nokiu - koja mi je najbliza, i sledeci sto tamo pishe redom upisivao sta se od mene trazilo u telefon.
Otprilike su svi nazivi isti, pa samo treba ici redom i odraditi posao. A najvaznije svakako jesu brojevi za proxy i port.
Nego, da ne otvaram novu temu, imam veliki problem sa AP gprsinternet - konektuje me, ali nista nece da ucitava. Sve sam probao, zvao CC, ali ni oni ne znaju da mi pomognu, jedan mi je bilmez rekao da mi verovatno podeshavanja nisu dobra, a kad sam ga pitao kako me onda konektuje rekao je da ne zna! gprswap radi, mms radi, gprsinternet netje pa netje. Ideje?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.