Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
wanted
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 21:15

Post od wanted »

kapoerista90 baterija mu je 1050 mAh, sto je solidne jacine.
Kolko sam procitao samo je u jednoj verziji ovaj telefon, dok bi crna verzija mozda kasnije izasla pod imenom npr n82 8gb. Ko zna sve je moguce. :blinky:
Nokia N97 + N95 8gb + N82 + N73 + 3310 + 8210 + 3200 + 3510

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

crni je havarija..

wanted, pogledaj pp..

baterija je po meni ok..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

test: N82 vs N91 kvalitet i jacina zvuka!

Link: http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -test.html

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

:lol: :lol: :lol: Pa, i vise je nego ocigledno da nokija nece uspeti da unapredi n91, jednostavno su preterali prosli put, sada ne znaju kako da poboljsaju :lol: Pogledajte delove sa ovog linka:

First thing that anyone will notice is how LOUD the N91 can play. It's much louder than the N82 in terms of output gain. It's fair to say the N91's 70% volume = N82's 100% volume. Against the iPod, I would say the N91 is comparable but cleaner than the iPod.

The next thing I have to say is the Nokia N91 plays back music BEAUTIFULLY.
You don't notice it when you're using it alone, but put it beside the N82 and iPod, you begin to see how good this thing is.

So, my conclusion is, the N91 wins.

Sta dalje reci... :lol:
iPhone + CX300

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

evo slike da se vidi kako su slicne tastature na N82 i N91

Slika

Utisci o N82 posle koriscenja (7 dana), kvalitet slika, zvuka, baterije...

Link: http://meandmyphones.blogspot.com/2007/ ... -week.html

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

e ovog lika cu da nadjem,ubijem ga i uzmem mu sve telefone... ovaj lik je manijak... ima sve telefone koje ja ocu :chytry:
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Gledajuci slike iz ovog testa stichem utisak da N95 pravi malo bolje slike po danu ali one vechernje slike (mrak, night mode, flash itd) N82 ga razbija....

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Generalno n95 mozda za nijansu pravi bolje slike po danu od n82 ali imajmo u vidu da n95 dosta bolje stoji sa softverom a kod n82 je tek prva verzija u pitanju.Bice dosta drugacija situacija kad prodje neko vreme
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Momci ajmo mi do ovog cike treba nas 11 da podelimo ovo ja cu se zadovoljiti sa N81 ^^ a vi sta zelite,boga mi ovaj N82 ne izgleda ni malo naivno za njegovu "BETA" verziju trebali su ekran malo pribliziti tastaturi ovako izgleda bas go cigletina od kilo'ipo a i tastatura je malo jadna kao kod N91 (ja imam vece prste) i podseca me na T650 ne znam zasto... a cena ce mu biti ko nov jugo :lol:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

evo linka na kojem se moze videti kvalitet video snimaka!

Link: http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... eosamples/

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

uopste ne izgleda lose snimak... a ovo za slike,mislim da si u pravu DEXTER... al dobro... dok se ne uverim uzivo,necu nista da kazem... :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

IDzO napisao:evo slike da se vidi kako su slicne tastature na N82 i N91
Cini mi se da N91 ima krupnije tipke od N82, ali sa druge strane dosta su zbijene za razliku od N82. Oduzmi-saberi, dodje opet isto kod oba modela.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

kapoerista90, Pa pazi LG KU990 Viewty po meni ima jedno 3x bolji video od N82 brate fon sa videom ne da bije nego ubija...

milann, jeste veci razmak ali takva tastatura nije udobna za kuckanje porukica ako znas na sta mislim... ili je previse mekana ili je previse tvrda pa se ti pati :(

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Super Sayian, ne, ocito ti ne znas na sta mislis, jer ocigledno nemas pojma kakva je tastatura na n91, i zato nemoj pricati napamet... Znaci, prvo proveri, ona jeste glupava u pocetku, ali bas zato sto je zbijena kada se naviknete bude dosta dobra i brza... Meni je ona odlicna, a imam vecu saku od 90% ljudi(21cm duzine)
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

Spyker, pazi kad sam znao da ces se ti pojaviti sa tvojim poezijama kad ti neko dira fon,znam kakva je tastatura ima je moj ortak(n91) tako da meni ne odgovara zato sto imam vece prste i N91 nije napravljen za poruke nego za muziku tako da plz necu da se raspravljam OPET sa tobom oko nekih gluposti...tebi je super meni je bljak kraj

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

spyker 21 cm-to si prirodno nadaren za kajakpa si to lepo iskoristio ,ma oni sve to lepo testiraju-nema lose tastature,to mi zakeramo zato sto se naviknemo na jedno pa mislimo da je sve ostalo lose.na svaku tastaturu covek moze da se navikne,pa i naonu sto ima p1
nokia c7

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Bilo bi dobro kad bi bio u prilici da wanted prokomentarise tastaturu, verujem da je on nju ispitao uzduzno i popreko, pa da zavrsimo polemiku.. :roll:

edit: Ups, izvinjavam se, covek je vec ostavio komentar na prethodnoj stranici. Brisite post ;)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

A od cika Eldara Murtazin-a: Nokia N82 – preview! :)

Link: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n82-en.shtml

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

eto baterija traje 1.5-2 dana,nije lose al nije ni dobro,mada ni to nije razlog da se ne pazari ovaj fon koji ce kod nas biti 700e sad kad se pojavi,no za novu godinu-nadam se bice ispod 500e
nokia c7

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

najbolje ga je kupiti kada prodju svi novogodisnji praznici negde otprilike krajem januara. Kod mene u gradu svratih u jednu prodavnicu (necu da kazem ime da je ne reklamiram) i tamo mi kaze drugarica da su povisili cene pred praznike! e sad kad ce da ih vrate na normalu....ko zna!

u svakom slucaju baterija mu traje duze nego na N95 8gb! Zvuk na sluskama imaju podjednako dobar a "mozak i creva" su isti kod oba tel! pitanje je samo koji uzeti od ta dva! :|

Odgovori