SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Slika je dobra samo mi se cini da moze da bude malo ostrija,no dobra je i ovako obzirom da je prva verzija softvera u pitanju
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
E llulle cestitam ti,nek te dugo i srecno sluzi,barem do dolaska nekog K900!
Sto se tice slika,ovo je jos jedna od prvih (ako ne i prva verzija sw) tako da ce slike biti i mnogo bolje u narednim verzijama!
llulle,kako ti se generalno cini,jel imas neke primedbe,pohvale (znam da njih imas dosta
)...
Jedva cekam da ga se i ja docepam!
I btw zasto plavi,cisto pitam onako!

Sto se tice slika,ovo je jos jedna od prvih (ako ne i prva verzija sw) tako da ce slike biti i mnogo bolje u narednim verzijama!

llulle,kako ti se generalno cini,jel imas neke primedbe,pohvale (znam da njih imas dosta

Jedva cekam da ga se i ja docepam!

I btw zasto plavi,cisto pitam onako!

gledao sam slike na netu plavog i zelenog i ta plava boja je lepsa meni od zelene,vise mi se svideo jednostavno
ima unapredjenja svuda,nije isto na papiru i u ruci,auto rotacija radi super,znaci music player okrenes i picis panorama view,album ar sam stavio i supe je uopste taj player
plavi krug oko kamere zasvetli kad se upali kamera(jako kool izgleda-bas preterano)
dobio sam 512mb m2 karticu pa se ramisljam dal da uzimam 2 gb za 3000 dinara
sluske su nesto drugacije od onih sto idu uz k800(skroz crne)
ima ta 1 animirana temalaser(fest mocno izgleda)
video je extra!na tom ekranu izgleda super-glatko ide bez seckanja zato sto je 30fps,a veca rezolucija mi nije ni potrebna zato sto nisam kupio fon za simanje.
kamera je prica za sebe
a te price da je d-pad tezak za upoterbu,to zaboravite-nece niko odustati od ovog fona zbog d-pada koji uopte nije tezak za upotrebu samo je drugaciji od joystika pa neko digo uzbunu
fon je utegnut i dost je dobar osecaj u ruci dok se drzi
ima mega bass i zvuk je super
ima unapredjenja svuda,nije isto na papiru i u ruci,auto rotacija radi super,znaci music player okrenes i picis panorama view,album ar sam stavio i supe je uopste taj player
plavi krug oko kamere zasvetli kad se upali kamera(jako kool izgleda-bas preterano)
dobio sam 512mb m2 karticu pa se ramisljam dal da uzimam 2 gb za 3000 dinara
sluske su nesto drugacije od onih sto idu uz k800(skroz crne)
ima ta 1 animirana temalaser(fest mocno izgleda)
video je extra!na tom ekranu izgleda super-glatko ide bez seckanja zato sto je 30fps,a veca rezolucija mi nije ni potrebna zato sto nisam kupio fon za simanje.
kamera je prica za sebe
a te price da je d-pad tezak za upoterbu,to zaboravite-nece niko odustati od ovog fona zbog d-pada koji uopte nije tezak za upotrebu samo je drugaciji od joystika pa neko digo uzbunu
fon je utegnut i dost je dobar osecaj u ruci dok se drzi
ima mega bass i zvuk je super
nokia c7
- McLaren F1
- Ex-Moderator
necu da vas lazem,ostaju otisci ali taj kome je to razlog da ne uzme k850,taj ne treba da ima mobilni
fon je super ,ostalo su lazi i legende,na komentarima za k850 na ovom sajtu pise neko da crkava ekran-ja pogledeo na googlu(nema 1 takav slucaj),a odgovor na to isto u komentarima je da crkavaju oni koji nisu origina-oni sto ko zna kako i na koji nacin dodju u zemlju
fon je super ,ostalo su lazi i legende,na komentarima za k850 na ovom sajtu pise neko da crkava ekran-ja pogledeo na googlu(nema 1 takav slucaj),a odgovor na to isto u komentarima je da crkavaju oni koji nisu origina-oni sto ko zna kako i na koji nacin dodju u zemlju

nokia c7
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator