Da li vam je kamera bitna na telefonu?
Da li vam je kamera bitna na telefonu?
Da vidimo kakvo je razpolozenje za ovu oblast. Meni je kamera jako bitna, ako ne i primarana stvar. Vise puta mi se desavalo da sa njome slikam neke zanimljive i neocekivane stvari, dozivljaje; sto sa digitalcem skoro nikad nisam uspeo jer mi jednostavno nije bila pri ruci. 

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
glasao sam ne jer sada kad sam kupio najmanji moguci digitalac iz ixus serije odusevio sam se i imam samo 4 slike na p990 koje sam slikao i ajde cisto bzvz uvek malu futrolicu sa aparatom nakacim na kais ili ga nosim u torbici cak je laksi i manji od k800 a deset puta bolji...telefon mi sluzi zbog funkcionalnosti tj razgovor i sms poruke i naravno office paket bez koga nigde ne mogu da podjem(laksi je lap topa a i ne krivi rame) 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
kad sam kupovao tel gledao sam da ima sto bolju kamericu. isto ce biti i kad budem uskoro kupovao novi fon jer nemam digitalac
pa ce mi dobro doci neka kamerica koja pravi slike pribliznog kvaliteta kao i digitalac. Stoga moj odgovor je DA!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kamera mi ne treba bas ni za sta, Kad idem negde gde znam da cu da pravim fotke, imam svog vernog Canona, a i sa njim uvek slikam pejzaze. Razlog je jednostavan, fotogenican sam ko slogirani pustinjski skocimis. Znachi glasao sam jasno i glasno NE!!!
Ali sve drugo mi je na fonu bitno, pre svega connectivity i veliki ekran.
Ali sve drugo mi je na fonu bitno, pre svega connectivity i veliki ekran.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
VeNoMu, miodrageu, i meni je jednako bitna, što je i razlog što sam kupio w950
Nije da ne može da bude korisna, ali u mom slučaju jako retko. Ne mrzi me da vučem svog takođe Canona svugde sa sobom, tako da sam kameru na e50 više koristio da bih se uklopio u pravila teme o slikama sa telefona (ne bi bilo fer da postavljam slike sa Canona), nego što mi stvarno treba. Sve ono što w950 ima mi je daleko važnije od kamere, tj. u prevodu na srpski: volim da uređaj ono za šta je pravljen radi maksimalno dobro, a ako to nije slučaj onda bolje da tu funkciju i ne poseduje.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
K800i sam uzeo bas zbog toga sto i ima tako dobru kameru
Ona na k750 je bila odlican ali ova i nije neko veliko poboljsanje osim naravno boljeg softvera i xenon blica
Veoma mi je bitna kamera jer nemam digitalac, da imam verovatno bi mi skupljao prasinu...
Ovako imam i telefon i ok kameru, ali opet kad se pogleda slika sa nekog digitalca i sa nekog telefona veoma velika razlika

Veoma mi je bitna kamera jer nemam digitalac, da imam verovatno bi mi skupljao prasinu...
Ovako imam i telefon i ok kameru, ali opet kad se pogleda slika sa nekog digitalca i sa nekog telefona veoma velika razlika

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ja tri telefona, a nijedan sa kamerom,
Samo su dvije situacije bile kada sam eto nesto mogao slikati, a jedna je bila dok je 6233 bio moj teleofon, ali eto kako ja nemam naviku da nesto slikam sa fonom, propustio sam to.
Inace prezadovoljan sam sa nikonom, moja 4mpx nakon 3 godine su daleko bolje nego neki telefon.
Ne nosim ga cesto,mislim na nikon, osim kad imam ovu torbu sa lap topom,e onda je tu.
A u posljednje vrijeme, razmisljam o nekoj minijaturi, tipa canon, a u vrijeme kada sam ja kupio digitalac, ideal mi je bio ultra mali, pentax,ali nista, bio je samo u oglasima, bez neke cvrste garancije, i jos ultra skup.
Samo su dvije situacije bile kada sam eto nesto mogao slikati, a jedna je bila dok je 6233 bio moj teleofon, ali eto kako ja nemam naviku da nesto slikam sa fonom, propustio sam to.
Inace prezadovoljan sam sa nikonom, moja 4mpx nakon 3 godine su daleko bolje nego neki telefon.
Ne nosim ga cesto,mislim na nikon, osim kad imam ovu torbu sa lap topom,e onda je tu.
A u posljednje vrijeme, razmisljam o nekoj minijaturi, tipa canon, a u vrijeme kada sam ja kupio digitalac, ideal mi je bio ultra mali, pentax,ali nista, bio je samo u oglasima, bez neke cvrste garancije, i jos ultra skup.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
pri kupovini telefona, kamera ne vodi odlucujuci faktkor, tako da mi kamera i nije tolko bitna, al pozeljno je da je ima.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49