Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Mislim da je ipak malo mnogo 450 evra....
A mislim da ce brzo da padne posto ga trenutno ima samo u jednoj radnji...tako da kad dodje u josh nekoliko radnji...bice konkurencije pa ce verovatno pasti cena...
Ne zna..ali moje mishljenje je da treba malo sachekati sa kupovinom ovog fona...
A ako ga neko ima nek se javi da nam prenese utiske...
Pa ne znam zasto je 450e malo ... Ono ... Da je 6630 u pitanju bilo bi premalo, mislim da je ovolika bila cijena na startu. Ono, mozda je fon losiji al zar je bas toliko? Ovaj ima 1,2 mpix kameru, bolji ekran...?
Ne znam...ali ipak mi je 450evra mnogo....
Da je manje mozda...ali josh je i neproverena...ustvari ja josh nisam chuo nikakvo mishljenje nekog ko ima taj fon...
barem jos mesec, dva sacekati slazem se, ali opet ne verujem da ce mu cena nesto drasticno pasti. telefon je stvarno prebudzen sa funckijama, jedino sto je malo velik.
Ne, kamera je 1,2 mpix, dje vidje to 1.3? A i svejedno je za taj 0,1 mpix... Pa sad, ovako jeste nabudzen kako pise, ali kako radi? Mozda ima nekih bugova il tako neku zezalicu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.