Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada

Post od djuice »

Najniža cena razgovora u mreži do sada

1 minut u mreži – 1 dinar

30. novembar 2007. – Cenom od jednog dinara po minuti razgovora za sve korisnike u okviru svoje mreže kompanija Telenor započinje novogodišnju akciju „Mesec darivanja“, koja će trajati od 1. decembra ove godine do 31. januara 2008.

Postojeći pripejd korisnici stiču pravo na cenu razgovora u mreži od jednog dinara ukoliko do 8. januara dopune kredit odjednom sa 500 dinara. U istom periodu novi pripejd korisnici treba da, posle aktiviranja broja, dokupe odjednom 300 dinara kredita. Korisnicima će najviše 24 časa nakon dopune kredita SMS-om stići obaveštenje o početku novogodišnjeg popusta.

Postojećim postpejd korisnicima razgovori u mreži od 1. decembra autormatski će se tarifirati po novoj ceni, bez obzira na koji su tarifni paket pretplaćeni. U novogodišnjoj ponudi mogu da učestvuju i svi novi postpejd korisnici koji se pretplate na tarifne pakete Prenesi, Start i Fleksi.

http://www.telenor.co.yu/?section=about&page=4275

Pozdrav. ;)
djuice user permanently deactivated.

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

ponovo super akcija ali ispada kao da sve akcije u telenoru smislja jedna osoba pa sve telenorove kompanije po svetu preuzimaju isti kalup

"1 cent / minut
Kompanija Promonte i u novembru mjesecu nastavlja sa fenomenalnim iznenađenjima za svoje korisnike, u želji da im omogući što bezbrižniju i kvalitetniju komunikaciju.

Tokom narednog mjeseca, tačnije od 1. do 30. novembra, trajaće kampanja, pod nazivom "1 cent / minut", u kojoj će svi postpaid korisnici moći da se opuste i slobodno produže svoje razgovore. Za sve pozive ostvarene unutar Promonte mreže u tom periodu, postpaid korisnici će moći da razgovaraju po cijeni od samo jednog centa za minut, što će im zasigurno omogućiti da budu u redovnijem i bliskijem kontaktu sa svim korisnicima naše mreže.

Jedan cent - jedan minut razgovora.

Uživajte u dugim razgovorima sa svim korisnicima Promonte mreže."

rekoh ja da je kopiranje dobro
Remember, remember
The 5th of November

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

Da pogadjamo - cena je bez PDV - a :D :D A da ne pominjemo uspostavljanje veze...
Mada u sushtini to uopshte nije loshe.
iPhone 4 16GB SIM Free

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Super! Stvarno dobra fora!!!! Zato je Telenor najbolji!!! Sta mislite koju ce varijatu ovog mt:s da uvede? 0.90 dinara po minutu u mrezi! A ti za uspostavu veze....??? Po tarifama?

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Cena uspostave veze i način tarifiranja (1min or 1sec) ostaju isti u zavisnosti od paketa na kom se nalazite :)

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Slika

Čarolija počinje pozivom

Kada jedan minut u mreži košta jedan dinar, fiksni telefon Vam više nije potreban.

Od 1. decembra svi novi i postojeći Telenor korisnici dobijaju na poklon magično nisku cenu minuta razgovora u mreži samo 1 dinar! Cena važi i za postpaid i za prepaid korisnike. Kada jedan minut razgovora košta jedan dinar, čarolija je na svakom koraku!

Kako do magične cene?

Za postojeće i nove postpaid korisnike - cena od 1 dinar automatski je uključena od 01.12.2007, osim za pakete gde je cena već niža od jednog dinara.

Za postojeće prepaid korisnike - svoj kredit dopunite sa 500 ili više dinara, odjednom, u periodu od 01.12.2007. do 08.01.2008.

Za nove prepaid korisnike - nakon kupovine i aktivacije broja svoj kredit dopunite sa najmanje 300 dinara odjednom, u periodu od 01.12. do 08.01.2008.

Magična cena minuta važi za sve korisnike koji ispune uslove od 01.12.2007. do 31.01.2008. godine.

Akcijska ponuda

cene mobilnih telefonskih aparata uz tarifne pakete za pravna i fizička lica uz ugovornu obavezu od 12 i 24 meseca. Akcijska ponuda traje do 31. januara 2008.

Slika

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3704

Pitanja i odgovori : http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=5284
djuice user permanently deactivated.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

lepo je sve ovo sto Telenor radi, jos samo da vidimo i odgovor mt:s na ovo i mozda i VIP i bice milina za nas korisnike.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

Mislim da je ovo za 1 dinar minut u mrezi sasvim ok, osim za postpaid korisnike koji imaju paket prenesi posto to za njih vazi samo ako potrose sve besplatne minute, i za postpejd korisnike koji placeju velike pretplate npr fleksi 4000, posto je njima minut u mrezi 0,90din.
Kod prepeid korisnika zamerka mi je jedino sto mora da se dopuni kredit za 500 din, da bi minut u mrezi bio 1 dinar, ali sta je tu je to jos nekako moze i da prodje.
Ali moja najostrija kritika telenoru odkada posluje na nasem trrzistu je vezana za cene telefona.
Telefoni na akciji a ipka su skuplji nego kod drugih operatera.
Primera radi sony ericsson koji je na akciji u telenoru uz mesecnu pretplatu od 1000 dinara treba u startu da se plati 990 dinara, dok isti taj telefon u vipu uz istu mesecnu pretplatu se dobija za 1 dinar a pritom se dobija 75minuta i 75 poruka vise.
Pozdrav za telenor uz napomenu da mi ugovor sa mts-om istice za 1 mesec i da ga verovatno raskidam , ali da zbog ovakve politike cena u telenoru verovatno necu biti njihov novi postpeid korisnik.
Ovaj put cu pre nego sto potpisem bilo kakav ugovor za postpeid veoma dobro razmisliti, a mozda uzmem samo karticu postpeid ( verovatno vipovu ) posto daju najvise besplatnih minuta i sms poruka ) , a onaj operater koji bude izbacio dobar telefon uz razumnu pretplatu idem kod njega, trenutno telenor out sto se toga tice.
A za ovu promociju minut u mrezi 1 dinar dobro ce doci dva meseca na mom prepeid broju

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Laki024 »

Ewo jos nekih napomena pre svega korisnicima , a i jedan dobar savet telenoru sto se tice formiranja cena!!!!
Samsung u600 u nekim prodavnicama glanc nov bez ikakve ugovorne obaveze od 2 godine kosta oko 190eur odnosno 16000din
Telenor isto taj samsung U600 uz ugovor na 2 godine uz mesecnu pretplatu od najmanje 590 dinara prodaje za 16590 dinara, i gde je tu akcija?! A da nepomijem isti taj samsung U600 uz igovor na 2 godine uz manju mesecnu pretplatu od svega 295 dinara mesecno treba u startu platiti 19590 a u slobodnoj prodaji bez ugovora se moze naci za 16000, znaci na akciji je a jos je skuplji za nesto vise od 3000dinara uz ugovornu obavezu od 2 godine. Gde je tu akcija?! Koliko bii bio skuplji da nije na akciji za 6,8 ili 10 hiljada.
Gospodo draga iz telenora preterali ste zaista i to vec radite puno jednu godinu , i mogu vam reci da oko 80% ljudi koji su se zaleteli i potpisali ugovor svama zbog npr toga sto telefon koji vredi npr 150eur uz mesecnu pretplatu od oko 4800dinara na dve godine dajete za dinar vise nikad nece biti vasi postpeid korisnici.
A pametniji koji bi na neku manju preplatu isli od 300-600 dinara mesecno opet to nece uciniti ako budu bili zaista pametni i pre toga uporede cene u prodavnici ( gde se telefoni prodaju bez ugovorne obaveze ) i kod vas i ako budu ovi ostali koji jos nisu potpisali postpeid ugovor sa vama ne zalete se zbog zelje za telefonom i potpisu ugovor na 2 god i placaju mesecno 5000din, a kada im istekne ugovor vise nikada ga nece potpisivati bar ne u telenoru.
Razmislite o svemu sto sam vam napisao, i napominjem jos jednom da ja upravo menjam novog ( starog ) operatera za postpeid posto mi ugovor sa mts-om istice , a da ste vi zbog ovakvih cena skroz u oputu trenutno.
Da i jos nesto.... drugi put 2 puta i vi razmislite pre nego sto napisete promotivna prodaja telefona/
Toliko od mene i pozdrav za telenor

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Laki024 pa svako ko je sklopio ugovor samo zbog "jeftinog" telefona se u najmanju ruku zaleteo. Ta se varijanta isplati samo ako koristis vec neku tarifu (ili prelazis na post zato sto trosis brdo kredita) i siguran si da ces to koristiti i duze od naredne dve godine e onda eventualno da uzmes telefon. E sad sto se kod nas ljudi lepe ko muve na ..... na telefon za dinar :roll: jbg zemlja SRB sta ces.

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Laki024 »

U pravu si skeptichna.... ali mislim da im za godinu dve pogotovo telenoru ovo vise nece isplatiti, jer ko se jednom zaleti taj vise nece sigurno

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

@Laki024 promocija se ne odnosi na pakete Fleksi 4000 i Biznis Fleksi 4000, upravo iz razloga sto je njihova cena minuta razgovora jeftinija od 1 din :)

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

ja sam hteo da uzmem SE W950 kod njih ........... i video da je cena na dve godine za 10e manja od cene u prodavnicama ........ ja sam otisao i pitao oh zasto je to .... kakva je to "akcija" .... a riba ladno rece "pa nebavimo se mi prodajom telefona vec usluga" :shock: ...
da su cene telefona oko 50% manje u odnosu na cene u LEGALNIM PRODAVICAMA :shock: .... npr Royal :wacko:
... sto je o donekle u pravu :( :cry: :x :angry:

ipak sam dodao 10e i kupio u "prodavnici"

no mi se cale sad zalece da uzme E61 preko njih .... nagovorio sam ga da saceka 1.12 jer sam ocekivao da ce se probuditi i smanjiti cene telefona ...

ali ako je cena u Royalu ili TM njega 32.000 a kod njih 13.900 *na paketu koji je on .... onda ne znam ko je upravu:blinky: :ohmy:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Re: Telenor - Najniža cena razgovora u mreži do sada

Post od mdenic85 »

djuice napisao:1 minut u mreži – 1 dinar

Jel to sa ili bez PDV?? Nisam nigde nasao tu info.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

djuice, do kog datuma važi 1din/1min ?
Trajno ?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ljudi, pustite sada cene telefona, ovakva akcija se ne vidja svaki dan.
E, a sto se tice mt:s-a, ovo je verovatno njihova nova akcija:
"Nova magija za Novu godinu!
Vas mt:s vam omogucava da unutar nase mreze razgovarate sa 5 000 000 prijatelja po ceni od magicnih 0,90 dinara po minutu*(zvezdica, jbg). I to nije sve. Svaki 15. sms je besplatan.
*zaokruzivanje se vrsi na 5 minuta, cena je bez PDV"
Evo secite me gde sam najtanji ako ne bude ovako :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nikolamnt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:38

Post od nikolamnt »

jbg, doslo je vreme da mts zestoko naplati cinjenicu da ima skoro 2mil korisnika vise od telenora
a telenor opet s druge strane radi na tome da taj odnos polako popravi u svoji korist
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila!
Mahatma Gandi

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Čini mi se, gledajući nekoliko akcija unazad dve nedelje, da OBA operatera rade na tome da se odnos korisnika popravi u Telenorovu korist.

Konkretno, unazad dve nedelje, MT:S je uveo tarifiranje na (prvi) minut za prepaid, pa je onda od danas uveo tarifiranje na (SVAKI!) minut za postpaid (tj. za BEL pakete), dok je Telenor od danas u naredna dva meseca uveo cenu od jednog dinara za minut razgovora, a ostavio je sekundno tarifiranje na svim starim prepaid paketima i naravno na postpaid paketima.

Da li MT:S pravi istu grešku, kao što je MOBTEL napravio 2000-neke, kada su u svojoj oholosti (i daleko većem parčetu tržišta) počeli da uvode tarifiranje na minut, minimalno trajanje roka dopune na 30 dana za najmanju dopunu i slično. Da li je moguće da se ponašaju isto, kao kada su kontroverzni biznismeni povlačili uloge i izlazili iz MOBTEL-a, po principu: "Daj sad da ćapimo nešto, a posle nek se 'oni' mlate sa posledicama"?!

Jer, ili je to ili se MT:S sprema za prodaju, pa sad "ovi" izvlače šta god više mogu, pre nego što budu prodali firmu nekome ...
Samsung Omnia HD 8GB

nikolamnt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:38

Post od nikolamnt »

@Jorgovan,
nije za svaki minut na postpaidu mts-a zaokruzivanje vec samo prvi i kako stvari stoje jos nije sasvim poznato da li ce tako biti i za besplatne minute ili samo za prekoracene
daj citaj malo pre nego sto krenes da pises u caps lock-u
da te je dovoljno interesovala informacija, najmanje sto si mogao da uradis je da odes na sajt mts-a i da sam proveris ali posto to ocigledno nisi uradio...
Istorija čoveka uči da ga istorija ničemu nije naučila!
Mahatma Gandi

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Upravo to je po meni problem, sto se nista ne zna. Kad god mts uvede nesto novo za postpaid mi mesec dana cekamo da vidimo kako to u stvari radi, a tad to vidimo na samom racunu.

Odgovori