Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ana007, ako gasiš telefon noću onda nije ni čudo što ti toliko traje baterija.
Što se tiče grebanja, koristite neku futrolicu ili "čarapicu" i ne muljajte mob sa svim onim drangulijama koje gajite u tašni, pa će možda i preživeti...
eh hajde da i ja uletim kao ekspert sa kojim savjetom..ako cuvate telefon ne kao bebu vec normalno onda nema sanse da se izgrebe posebno ne ako stoji u svojoj vrecici jer je ona oblozena plisem i tu je kraj price o grebanju..baterija regularno moze trajati 4 dana ali sve zavisi od koristenja koliko ko vremena provodi sa izucavanjem svoga telefona..slazem se da apsolutno nije potrebno form. baterije i tu takodjer ide kraj teme o tome..manje se rezumijem u softwere za ovaj telefon ali ako se bolje potrudim bit ce i to ok i zadnje.. ja skidam teme sa www.zedge.net i naravno neke teme su jako dobre neke nisu no sve je do odabira i neke imaju zvuk swivela a neke ne tj kod nekih se pri otvaranju cuje zvuk kod nekih ne sve je to do osobe koja je pravila temu ja licno prezirem te zvukove...sve u svemu ..idemo dalje
hej vjeruj mi ja ga imam isto toliko znaci 6 - 7 mjeseci i kao nov je ali potpuno a koristim ga nevidjeno jedino sam ja licno skinula onaj kozni dio tj cijeli poklopac pa ga oprala i ogrebala komadic kozice ali uopce se ni ne vidi..sto jest jest mob je odlican sve je do vlasnika next question next theme
ponosni vlasnici crnog modela...kako vam izgledaju futrolica i privjezak koji ste dobili uz njega?ja sam mislila da ako narucim crni dobijem onaj gianbatista valli,sa privjeskom u obliku lobanje i posebnom futrolicom potpuno drugacijom od one za ostale modele.ili sam se presla ili SU ME presli... privjezak je obican metalni(doduse lijep za oko)sa minijaturnom plocicom na kojoj pise nokia.a futrolica je vise za braon-bronzani model nego sa moj totally black.
Izmenio:gameforce:Zabranjena upotreba psovki, nismo na ulici.PročitajOVO
ma nema tu price..futrolice i privjesci nigdje nisu isti i obzirom na to da ih opasno odvajaju od telefona pa ti daju da kupis posebno nista nije kako bi trebalo biti..npr moja futrolica za razliku od prave futrolice ne da se razlikuje nego se ne moze ni porediti..tako da..sto si dobila dobila si jbg tako je
eh sada opet ja zelim software help ovako postoji li za ovaj model fazon kako kod chocolate LG-a da se mijenja font ono kao i u wordu pa da npr pero bude umjesto one linije itd itd nadam se da me shvatate to vise dodje kao tema u stvari ali se sve mijenja i ja jos nisam naletjela ni na slicnu..pa ako ko sta zna pleaseee help
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
Poslednja izmena od Meddena u Sub, 22. Sep 2007. 20:53, izmenjeno 1 put ukupno.
sleepy85 napisao:zašto ti nisu savršene?nemaju neki izbor ili?
Ne znam, ali nisam zadovoljna, uvek mi nesto fali. Ustvari ja sam htela neke da budu u fazonu lamour kolekcije. Tako da zbog toga nisam bas zadovoljna.
pozdrav
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
ako pricas o temama ima ih na pretek u fazonu lamoure kolekcije smao trebas fino pregledati sve(ne bukvalno) npr naci ces ih u abstract kolekciji 100%
to: miss kitten
ma to je to uvaljuju sta stignu i odakle stignu..zamijeni to dok jos mozes..a sto se tice ovih software-a mora biti nesto samo cekam ove muske "sto sve znaju" da mi neko od njih da savjet
Tamo negde u aprilu kad sam ja gledala nije bilo, da se meni svidi. Ali od tad nisam ni gledala.Uvek i najvise gledam apstraktne.
Hvala meddena
pozdrav
hahaa ja gledam zedge svakih 2-3 dana jer ljudi konstantno ubacuju nove teme nema sta nema ..moras posvetiti paznju svom telefonu isto kao sebi
PROBLEM: ne znam je li iko prije imao ovaj problem pregledala sam postove i jbg nisam nasla..naime TELEFON MI SE POCEO GASITI sam baterija je puna sinoc mi se ugasio ne znam kako kada sam se probudila bio je ugasen i nocas stajao mi je na stolu kada sam ga pogledala bio je ugasen upalila sam ga i trenutno je ok ali mi nije jasno baterija je puna STA SE DESAVA molim vas URGENTNO HELP STA DA RADIM (nisam panicarka) ali me ovo jako zabrinulo VOLIM SVOJ TELEFONNN
ljudi je li moguce da neka tema ne odgovara telefonu i da se zbog toga gasi=? jos uvijek mi nije jasno ovo sto se desavalo (ne desava se od kad sam promijenila temu) no zanima me zaista
Imam jedno pitanje....Skinula sam Nokia Software Updater ali nesto nisam sigurna da li da ja to sama radim.... Moze li da se desi da ja nesto pogresim? Da li je neko od vas to radio sam na ovom telefonu?
Pa mozes da ucmekas fon, a onda samo u servisu mogu da ga ozive... MOZDA! Uglavnom nije strasna stvar u pitanju ako pazljivo sledis tutorial, ali ako nisi sigurna, ili nadji nekoga ko zna, ili pravac servis.
da li je stvarno nemoguce zakljucati poruke
inace, meni se malo izgrebao, pao mi je mozda jednom i to samo tad mi je bio van futrolice ali kako zelim da mi moje telefonce bude diiivno, procitala sam da se moze zameniti maska... prednja. jel to tacno? to bih uradila negde oko rodjendana, da izgleda skroooz nov
ljudi help! kad sam povezala telefon sa usb-om, morala sam da izvadim karticu i ponovo je ubacim jer mi je izaslo obavestenje da "neko drugi koristi", tj da je koristi neka druga opcija ili tako nesto?!?! i izvadila sam je, ubacila ponovo i sada je zakljucana! probala sam sve i 0000 i 1111, ali nista ne vredi... ili kaze da je pogresan password ili da je operation failed... da li uopste nesto mogu da uradim? pls heeeelp
Slucaj kod mene je sto sam pokusavao da prebacim neki video fajl iz svog fona u 7373 i gle cuda (ugasio se na pola BT transfera) sve sam zivo probao da ga upalim i ni da mrda od onog welcome screen'a...ima li neka sifra ili sl da se pokrene? ima garanciju,da ga posaljem u servis ili mogu ja sam da jos probam po neki trik ako neko zna??!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.