Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Ja nisam primetio neku razliku izmedju ukljucenog 3g i iskljucenog-naravno po pitanju baterije. E sada mozda je kod p1 drugacije reseno a i nemas stalno domet 3g mreze tako da se to cesto iskljucuje. Pokusacu jedan dan da testiram sa iskljucenim pa cemo videti. Najvaznije ti je da iskljucis aplikacije kada izlazis iz njih sem da ostavis par bitnih kao sto sam ranije govorio.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
djurkash i Jones ovako stvari stoje.ja sam ih kupio nove za 20€.ali mislim da ih lik više nema.mada u oglasima i to halo sam video da je ponovo nešto izbacio pa onda na halooglase pa na traži pa na Motorola HT820 i tamo kaže isto koliko sam i ja dao.e sada slušalice su maximalno dobre po pitanju zvuka to stoji ali 100g čine svoje.znači zimi se teško nose jer se oslanjaju na uši,imaju one proreze gde prolazi gornja ušna školljka.može sasvim lepo da se priča sa njima ali kada si u gužvi mislim da moraš malo glasnije pričat.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
djurkash evo objasniću ti u čemu je fora jer sam i ja pitao koja je fora itd...
dečko je rekao da su to slušalice koje su dolazile u paket sa nekom motorolom tako da su izvadjene iz tog paketa i prodaju se ovako.e sada prvo im je cena bila 50 pa 40 pa 30 pa sada 20€ i opet niko ne kupuje.ali jedno je sigurno zvuk je mnooooogo bolji nego na hpm-82.
dečko je rekao da su to slušalice koje su dolazile u paket sa nekom motorolom tako da su izvadjene iz tog paketa i prodaju se ovako.e sada prvo im je cena bila 50 pa 40 pa 30 pa sada 20€ i opet niko ne kupuje.ali jedno je sigurno zvuk je mnooooogo bolji nego na hpm-82.
Majku mu, vi nisam ni razmišljao o BTu, kad je sam čuo da je araphel, svoje u Izraelu platio 100 jura, ali 20 je već razlika. VeNoM, ako te ne mrzi baci mi telefon lika na PP da ne omašim u oglasima
Sa 3G ili bez ja nisam primetio razliku iako zdrav razum kaže da bi trebalo da je ima, ali za svaki slučaj držim isključeno jer mi je debilno kad već nema predjnu kameru, a i da je ima ionako niko samnom ne bi hteo da koristi video call
A što se slušanja mjuze sa BTom tiče, tu je potrošnja struje naravno veća nego samog walkmana, samim tim što je i BT uključen, plus prenosom podataka, ali ono što mene čudi je da mi se pre neki dan samo zato što sam prebacio 30ak MB sa jednog telefoan na drugi (1 fajl) sklinula cela jedna crtica, koja je kod SEa čini mi se, 10%. Jel to nešto nij u redu s mojom baterijom, i da li takvo isisavanje baterije mogu očekivati i da BT headsetom?
jones, možeš li mi nešto reći o toj ili nekoj drugoj bateriji do koje bih eventualno i ja mogao da dođem? Nije mi oglavu, ali bi mi bila veoma korisna.

Sa 3G ili bez ja nisam primetio razliku iako zdrav razum kaže da bi trebalo da je ima, ali za svaki slučaj držim isključeno jer mi je debilno kad već nema predjnu kameru, a i da je ima ionako niko samnom ne bi hteo da koristi video call

A što se slušanja mjuze sa BTom tiče, tu je potrošnja struje naravno veća nego samog walkmana, samim tim što je i BT uključen, plus prenosom podataka, ali ono što mene čudi je da mi se pre neki dan samo zato što sam prebacio 30ak MB sa jednog telefoan na drugi (1 fajl) sklinula cela jedna crtica, koja je kod SEa čini mi se, 10%. Jel to nešto nij u redu s mojom baterijom, i da li takvo isisavanje baterije mogu očekivati i da BT headsetom?
jones, možeš li mi nešto reći o toj ili nekoj drugoj bateriji do koje bih eventualno i ja mogao da dođem? Nije mi oglavu, ali bi mi bila veoma korisna.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
gargamel4 to je sasvim normalno /mada meni ne skida toliko/ da tako ide ipak bt je tada aktivan više od 20min i tu nije na stednbaju.e sada ne možeš nikako da omašiš što se oglasa tiče jer je jedan jedini sada sam pogledao.
gore pomenuti moj test za sluašnje muzike koristio sam hpm82.a bt je bio isključen.
gore pomenuti moj test za sluašnje muzike koristio sam hpm82.a bt je bio isključen.
evo i ja sam neki dan menjao moju n93i za p1.ok je fon,ali sam primetio da kamera daje nekako zelenkaste fotke.
stose softa tice nebaguje,radi odlicno 

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
imam ja jedan problem sa mojim p990, naime problem je sledeci(odnosi se na qwerty tastaturu):
tasteri: O P M na tastaturi ne svetle uopste, stim sto taster M svetli polovicno, a taster O svetli
1/4 povrsine tastera, dok taster P ne svetli uopste, sta bi moglo biti u pitanju? nesto sam razmisljao da otvorim telefon i pogledam, al kad sam cuo da je komplikovano otvaranje tog modela odustao sam. mogu ga ja odneti u servis, al ajd da pitam ovde, mozda je neko upucen sa tim problemom i zna resenje.
imam i jos jedan problem koji je software-ske prirode, kad snimim Tweak Peaks, i pokrenem ga, telefon mi izbaci obavestenje:
Application closed
Application
Tweak Peaks
Reason code
KERN-EXEC
Reason number
3
probao sam da unistalliram program i ponovo ga snimim al problem se stalno javlja, ubacio sam najnoviju verziju software-a i neverujem da je u tome problem.
tasteri: O P M na tastaturi ne svetle uopste, stim sto taster M svetli polovicno, a taster O svetli
1/4 povrsine tastera, dok taster P ne svetli uopste, sta bi moglo biti u pitanju? nesto sam razmisljao da otvorim telefon i pogledam, al kad sam cuo da je komplikovano otvaranje tog modela odustao sam. mogu ga ja odneti u servis, al ajd da pitam ovde, mozda je neko upucen sa tim problemom i zna resenje.
imam i jos jedan problem koji je software-ske prirode, kad snimim Tweak Peaks, i pokrenem ga, telefon mi izbaci obavestenje:
Application closed
Application
Tweak Peaks
Reason code
KERN-EXEC
Reason number
3
probao sam da unistalliram program i ponovo ga snimim al problem se stalno javlja, ubacio sam najnoviju verziju software-a i neverujem da je u tome problem.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
ako hoces da probas sam da ga otvaras,potrazi pomoc na youtube.verovatno ti nesto otislo,jer ti je mozda ispadao?
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
peky@n93 imam ja upustva za otvaranje, al su mi malo komplikovana, pa ne bih da cackam, da ne bih nesto jos pokvario.
nije mi ispadao.
nije mi ispadao.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
gargamel4, i ja zvao nema nista vise od sluski tj motorole a za ove ostale plantronics i ti fazoni ne dajem 100e sigurno
inace uzeo sam W950....Sve je ok sem sto je razjeban onaj deo gde se ubacuje olovka tj ne drzi olovku nego ona ispada...inace u super je stanju
E da,bateriju sam gledao ali nisam imao kesh jer je 1200din,znaci cak mislim da je i amperaza ista...Ali cu da pogledam prvo na netu da li ima baterija veceg kapaciteta pa cu da trazim
Mada evo danas sam u NS slusao sat i po muzike pre startovanja baterija je bila na 22% a kad sam zavrsio bila je na 9% sto je po meni OK
inace uzeo sam W950....Sve je ok sem sto je razjeban onaj deo gde se ubacuje olovka tj ne drzi olovku nego ona ispada...inace u super je stanju
E da,bateriju sam gledao ali nisam imao kesh jer je 1200din,znaci cak mislim da je i amperaza ista...Ali cu da pogledam prvo na netu da li ima baterija veceg kapaciteta pa cu da trazim
Mada evo danas sam u NS slusao sat i po muzike pre startovanja baterija je bila na 22% a kad sam zavrsio bila je na 9% sto je po meni OK
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
gargamel4šta da se radi.
kljun izbaci taj tweak peaks ili već kako se zove jer uopšte realno ne ubrzava mnogo. što se tastature svetli da možda nisu otišle diode za svetlo ispod mada u to ne verujem.
Jones pokušaj da zalepiš nešto tamo dole da ti drži olovku.jednom tipu je pomoglo tako da treba malo experimentisati.
kljun izbaci taj tweak peaks ili već kako se zove jer uopšte realno ne ubrzava mnogo. što se tastature svetli da možda nisu otišle diode za svetlo ispod mada u to ne verujem.
Jones pokušaj da zalepiš nešto tamo dole da ti drži olovku.jednom tipu je pomoglo tako da treba malo experimentisati.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Olovku na m600 drzi neka vrsta opruge koja nalegne u onaj zljeb pri dnu plavog(tj kod w950 narandzastog) vrha olovke. Mozda se ta opruga pomerila i zato nece da hvata olovku. Uglavnom to nije nista komplikovano i vidi se sve cim se skine poklopac baterije. Znaci Jones, skini poklopac i ubaci olovku u leziste i videces u cemu je problem, a u medjuvremenu pazi na olovku da je ne izgubis.
5130+Koss the plug....
Masterokrata, h ehe he he...nema je nema je!!!!polomila se vidi se ...A nije problem posto sam uzeo futrolicu za W950 tako da je sigurna u futroli...Naci cu neko resenje u smislu da malo podebljam olovku pri vrhu pa da taman malo udje
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Da l' si lud? zar ti nije lakše da neko parčence plastike ili bilo čega drugog staviš na mesto deličža koji se polomio, i da time učvrstiš žicu koja drži olovku? Ili da nosiš pakovanje čačkalica sa sobom
A fotrolu slabo koristim jer kažu da se lako cepa, tako da više volim da je imam celu nego pocepanu. Ako već koristiš pazi je.

A fotrolu slabo koristim jer kažu da se lako cepa, tako da više volim da je imam celu nego pocepanu. Ako već koristiš pazi je.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10