W960

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Da li umišljam ili Eldar zvuči pomalo pesimistički oko w960... Kamera, 3rdWalkman, čipovi, itd...
Ovaj novi Shortcut bar je prava stvar :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne umišljaš... i potpuno je pogodio poentu ali samo ako se gleda iz ugla nekog ko je koristio ranije UIQ telefone... neko ko nije će se lako navići da mora da koristi telefon sa 2 ruke... ostatak... :roll:

za kameru dodoše nema zamerki... bolja i ne treba... realno... što se tiče zvuka došlo se praktično do tačke gde su razlike u kvalitetu minimalne, pogotovo sa default sluškama tako da po meni to i nije neka mana...

kvalitet izrada nije na vrhunskom nivou, moram priznati... to je po meni posle back button-a najveća mana... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

dju kolko ljudi zeli da ga kupi a onda ladan tus-nokia ima vise se duha danas nego sam se,a jos par ovakvih modela i kupci ce potraziti nokijine modele :smutny: :shock: meni ovaj fon nije interesantan zbog ts-a,nije praktican treba previse eforta da bi se nesto sa njim uradilo,a prstima bas i necu da stiskam ekran ma koliko on bio spreaman za to,na papiru je zver da se ne lazemo,ali ako eldar kaze da je vec u startu promasaj,mozda je on ocekivao nesto drugo a se bio previse inovativan i otisao 1 korak previse,do nove godine ce se znati
nokia c7

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Test na Gsm areni deluje zabrinjavajuce.Da li je moguce da je ekran u poredjenju sa k-850 onako los?Kako ovakav telefon izgleda jeftino i plasticno?Svi ocekujemo mnogo od ovog telefona a kako se vreme pojavljivanja priblizava komentari su sve gori i gori.Nadajmo se da to nije istina.Kamera sigurno nece biti kvalitetna kao na k-800 ali bi sve ostalo trebalo biti vrh.
LG G2 Black,16GB

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Posto nikada nisam imao UIQ telefon kakva je razlika izmedju UIQ Symbian-a i S60v3 software-a???????
E da i kada izlazi W960??????
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Aleksa razlika je hmmm...velika u korist UIQ platformi,OS je prilagodjen TS'u kao i gomila opcija vise nego na obicnim S60.stekne se slican utisak kao na WM'u ali ne bas potpun,dok je S60 daleko siromasniji po pitanju interfejsa.(moje licno misljenje)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

NoBodyAsAleksa, i uiq platforma je vise namenjena za biznis korisnike (email....) dok je s60 vise namenjen za neke multimedijalne programcice.....
Takodje kao sto znas mnogo manje programa imas za uiq nego za bilo koji s60 telefon......
D500&E71

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ljudi, ako su ove slike koje sam ja gledao slike finalnog modela, onda W960 ima veliku manu za muzički telefon "bez premca": nema ulaz za standardne slušalice!!! Ponavljam, možda su to bile slike nekog test modela, ali ako nisu, onda je zaista velika mana... Mada ako ima adapter u paketu, onda ni to nije mana... Sve u svemu, odličan telefon. Mislim da mu je i dizajn jaka strana, ovako dobar minimalistički izgled je za svaku pohvalu!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Vincent, pa ima adapter u paketu ali se dobijaju i blutut slusalice ...bice ovo extra fon... :) :) :)
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Jel se zna kada bi se ovaj tel trebao naci u prodaji! Najavili ga jos letos a jos ga nisu pustili u promet! :? :? :?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

IDzO ja sam cuo da ce se naci u prodaji u decembru ove godine, al to nije sigurno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

kljun, na ovoj adresi pise da ce se prodavati u novembru. takodje na jos nekoliko stranica sam video razlicite datume! Pitam jer trazim muzicki fon da qupim pa reko da vidim uzivo kakav je ovaj! Citao sam teme po forumu i sve se svodi da n91 ima najbolji zvuk ali jbg meni se tel ne svidja. Takodje ovaj hvale da ce baterija biti izdrzljiva!

Link: http://www.letsgomobile.org/en/2541/sony-ericsson-w960/

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

evo sad i na srpsko,,znaci eldar je rekao da je w960 promasaj i da pruza losiji muzicki dozivljaj od n95 8gb,a pogotovo od n81 8gb,sledi zakljucak da je fon kesa,ima dobru kameru ali zvuk je isti kao i na p1i,samo ima vecu memoriju,ostalo je identicno,vi procenite da li tih 8gb vrede koliko i razlika u ceni p1 i w960,mislim da ne vredi,uskoro ce se pojaviti 4gb m2 koju cete moci da stavite u vas p1,a tih 600e koliko ce biti w960 mozete da uzmete i n91 i p1,ja sam procitao review na engleskom ali sam se nadao da ce ga eldar prepraviti posle novog sw-a
nokia c7

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

na slovenackom sajtu za SE pise da se kod njih pojavio W960 u prodaji! jel zna iko cenu?

link: http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=si&lc=sl

a na ovom sajtu se vidi u kojim oblastima je pocela prodaja (Local availability). svuda pise coming soon osim u sloveniji gde se pojavio.
http://www.sonyericsson.com/cws/corpora ... tion/w960i#

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja koliko znam pojavio se u hrvatskoj, i to pre jedno 10 dana.Cena je bila veca od cene k850 jedno 50e... Stvarno se ne secam tacne cene, a forum na kome sam video ne radi(jer kako su banovali nekog klinca sad svaki dan pokusava da hakuje forum :disgust: )

edit: evo cena w960 pre 10 dana je bila 710e u Hrvatskoj... 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Evo kako izgleda sastav kutije od W960,odnosno njeno otpakivanje! :wink:
Unboxin W960!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pojavio se i na malim oglasima kao.. .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Na SE-ovom sajtu (za SCG) oznacen je kao da je vec u prodaji. A kad se klikne na tel pise stize uskoro!?
kod mene u SU u jednoj prodavnici su rekli da ce ga dobiti sredinom sledece nedelje. e sad jel istina ili nije, ko zna!

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=cs&lc=sr

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

e ljudi ja sam nabavio sebi jedan,normalno u originalnoj kutiji walkman,i brda opreme,telefon je bas lep ,agan barem meni,nije debeo ni ogroman.telefon je brzi od prethodnika ima vecu memoriju rama 130 mb od kojih je slobodno 74mb,pravo iznenadjenje je plejer koji je dosta dobar po meni najbolji,brda opcija,zvuk na telefonu je dosta jak,kamera prosecna,kompletan utisak je skroz pozitivan ja sam odusevljen

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

tekt, da li cemo uskoro moci da vidimo prvi normalan review o ovom telefonu? Da li je tacno da moraju da se koriste obe ruke da bi nesto uradio na telefonu? Da li mozes da okacis neke slike slikane sa w960
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Odgovori