W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa k550 ima dosta bolji softver kamere ;) mnooogo vise podesavanja koja su naravno korisna ;)
Ali ima i manji senzor u odnosu na k750/w810 i verovatno su zato slike losije.
Sluske uz w810 jesu bolje od onih koje idu uz w200 ;) Zaboravi 3G i k530, po meni k530 uopste ne moze da se poredi sa k550 i w810 ;) A 3G je uzas, ja sam uplatio 1 mesec i posle 2 dana sam zalio sto sam dao pare...
Ja bih uzeo pre k550 i flashovao u w610 time dobijas walkman player koji je noviji, lepsi i bolji u odnosu na onaj u w810, dobijas isto flash theme, i flash wallpapere koji dosta bolje rade na k550 jer ima brzi procesor nego w810 :wink:
Dobijas na pp link ka radnji gde imas ulicu i broj, a i cenu telefona koju trenutno imaju u svojoj radnji, prodaju iskljucivo telefone koji nisu sa mreze, u original kutiji, sa 6 meseci garancije na hardver i softver...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

zna li neko da li mogu sms poruke sa ovog telefona da se nekako prebace na racunar i kako? hvala unapred
::luv phonez::

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Skines myphoneexplorer i prebacis :wink: 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

MilančeBGD,
hvala ti puno puno punona odgovoru, idem odmah da trazim aplikaciju po netu :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ma nista ;) Evo u slucaju da nisi nasao, evo i za ostale:

http://www.fjsoft.at/en/

8)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

juce sam bio sa drugom po prodavnicama da mu pomognem oko kupovine telefona i on je hteo da kupi w810, ali u jednoj prodavnici su mu rekli da se telefon brzo kvari i da je taj prodavac imao problema sa time, kaze da se od deset od kojih je on prodao 8 pokvarilo i morao je da ih vraca. jel se ovo nekom desilo? ili to ovaj prodavac zeza nas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kljun, nikada mi nisu bili jasno prodavci koji robu koju prodaju kude...bolje reci da nemas nego ovako....
A da je tako,kao sto taj doticni govori,pa vec bi se uveliko znalo...
Ali ja stvarno ne znam sta bi se kod w810 moglo pokvariti kada nema ama bas ni jedna pokretan deo (nema dzojstik,poklopac kamere.....)
D500&E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

kljun, pa kad kaze pokvario se.. sta se pokvarilo ??? ne moze sve otkazat.. sto niste pitali da bude konkretan.. a i onda, ko zna odakle on nabavlja telefone

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

kljun, Odmah zaobidji tu prodavnicu, jer je tu ili skart w810, ili ce hteti da te nagovori da kupujes nesto sto nije ni za k... (kupus).

A bogami bas je lepo cuti takve reci za telefon koji zelis! :o
Sta on ima da prica da li se taj telefon cesto kvari ili ne!!!
Ako kupac hoce bas taj, i ako mu se pokvari, prodavac ga mora dati na popravku bez pogovora!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

loki13, napalm death, Bekra, hvala na odgovorima, preporucicu drugu da ga uzme u nekoj drugoj prodavnici ako ga hoce.
neznam tacno sta se kavari, al taj u prodavnici kaze da jednostavno nerade posle odredjenog vremena (sto mi je jako sumljivo), i morao je da ih vraca odakle je uzimao, i rekao je da vise ne prodaje te telefone jer ima loseg iskustva sa njima.
usput sam obisao jos neke prodavnice i u dve prodavnice sam video da imaju svaka po 2 W810, belu varijanu i crnu, znaci da u 2 prodavnice ima 4 telefona, a to mi je dovoljan razlog da se telefon ne kvari kao sto onaj kaze.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kljun, pa onda predlozi drugu da uzme belu varijantu,to mi je toliko lep telefon,da nema dalje....
Sa belim w810 ce biti pravi baja....
8) 8) 8)
D500&E71

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

a da li neko zna gde i po kojoj ceni moze da sebavi bela maska za ovaj telefon, originalna po mogucnosti?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

djoxie nesto ovako Slika
kosta na internetu 28.99 dolara, neznam kolko je kod nas, al ovo ti moze biti orjentir da znas otprilike kolko para treba da izdvojis.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

djoxie,probaj da vidis u novoj SE radnji u delta city-ju,ako ih ima kod nas,tu bi trebal oda ima,ili se raspitaj u Com-Trade-u!
Ako budem isao u delta city ovih dana javicu ti jer zivim relativno blizu,al nista ne obecavam! :wink:

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

posto sam iz novog sada bio bih ti zahvalan ako bi proverio, naravno, ako se setis. bela mi se bas dopada, voleo bih i nju da imam

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

MilančeBGD, (i ostali): Planiram da flešujem jedan W810i ovih dana (T-Mobile Branded, CID49, R4CE012). Koju verziju (GENERIC) firmware-a biste mi preporučili?

Thanks!!!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja bih ubacio R4DB005 :roll: Ali opet taj sw je malo zastareo, ali posle njega smanjena je jacina zvuka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Ta verzija je imala stvarno najjaci zvuk :)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Ja sam moj flesovao sa W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49 i veoma sam zadovoljan. Menjao sam mu samo drajver za kameru, zvuk necu da diram, jer mi je ovako ok. Ako ti bude trebao MAIN i FS (sa srpskim jezikom) javi, poslacu ti
w810 + 8GB

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Da li moze da se fleshuje sa R4EA031, na R4DB005 , i ako moze da li ima neko uputsvo kako se to radi?

Odgovori