Sviraju Hej Sloveni, sto je bila jugoslovenska himna, nikako srpska. Izvini batice, morao sam da te ispravim, a imam i ja to, i stvarno je pishanija.napalm death napisao: -orkestar koju svira srpsku himnu.. ali uzasno, kao da su se svi ponapijali pa svak svira sebi
Video i filmovi u tvom fonu?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
miodrage, znam na koju ides.. to oni starci sviraju na llivadi.. ima na kobajagrande.com
ovo je orkestar ozbiljne muzike u inostranstvu.. koncer posvecen nekim delegatima gde im trebaju odsvirat srpsku himnu.. snimano s mobitela.. jedino ako ne mislis na tu, ivde je slab zvuk pa ne znam ni sta sviraju ali stvarno je ekstra.. moze bit da je i ovo jugoslovenska ali citso sumnjam.. pa nisam toliko lud
postavit cu kad mognem klip
ovo je orkestar ozbiljne muzike u inostranstvu.. koncer posvecen nekim delegatima gde im trebaju odsvirat srpsku himnu.. snimano s mobitela.. jedino ako ne mislis na tu, ivde je slab zvuk pa ne znam ni sta sviraju ali stvarno je ekstra.. moze bit da je i ovo jugoslovenska ali citso sumnjam.. pa nisam toliko lud
postavit cu kad mognem klip
Hmm,osveziste temu...Pa...nemam bas vise obicaj da drzim klipove u telefonu, cak ni one "za odrasle"
Za to mi sluzi dvd plejer i laptop, mada trenutno imam nekog Ficu dragstera, Ferrari koji prolece pored pandurske patrole (u Srbiji) i jednu smejuriju kad lik presrece ribe i zadize im suknje,skida gace i majice...lik ima muda pa to ti je. Na klipu ima bas dobrih primeraka zenske vrste...

Za to mi sluzi dvd plejer i laptop, mada trenutno imam nekog Ficu dragstera, Ferrari koji prolece pored pandurske patrole (u Srbiji) i jednu smejuriju kad lik presrece ribe i zadize im suknje,skida gace i majice...lik ima muda pa to ti je. Na klipu ima bas dobrih primeraka zenske vrste...

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Pre par dana su se neke devojcice potukle ispred diskoteke, jedna trenira karate, tako je zviznula ovu drugu nogom u glavu... Pa je bilo i cupanja i svega... A tek psovanja... "dabogda ti se glava osusila"
Onda cujes od ove koja tuce ovu drugu "pa ko bre da ti pomogne"?
Evo, sada cu ga okaciti...
Edit: Evo linka: http://rapidshare.de/files/37966048/Video-0031.mp4.html
Edit 2: Verovatno cete primetiti da video nije sa n91, to je zato sto ja uopste nisam bio tu, ja sam u to vreme uveliko spavao.... Inace, drug mi je poslao...

Onda cujes od ove koja tuce ovu drugu "pa ko bre da ti pomogne"?

Evo, sada cu ga okaciti...
Edit: Evo linka: http://rapidshare.de/files/37966048/Video-0031.mp4.html
Edit 2: Verovatno cete primetiti da video nije sa n91, to je zato sto ja uopste nisam bio tu, ja sam u to vreme uveliko spavao.... Inace, drug mi je poslao...
iPhone + CX300
Zene. . . can't live with them, can't live without them.
E, nacija nam se toliko amerikanizovala, da je to strasno.
Nekada u stara dobra vremena, devojke kada bi se poshibale, uleteo bi neki ortak koji bi ih bog zna kako razdvojio, nalupao im obema shamare i poslao ih kuci da kuvaju rucak i da se spremaju za sex.
Danas, devojke napumpane testosteronom se tuku, a klinci snimaju i u stilu Bivis i Batheda se klibere i dobacuju :"kul..kul"
Strashno.
Nego, Spyker, imas jos koj' ovakav?
E, nacija nam se toliko amerikanizovala, da je to strasno.
Nekada u stara dobra vremena, devojke kada bi se poshibale, uleteo bi neki ortak koji bi ih bog zna kako razdvojio, nalupao im obema shamare i poslao ih kuci da kuvaju rucak i da se spremaju za sex.
Danas, devojke napumpane testosteronom se tuku, a klinci snimaju i u stilu Bivis i Batheda se klibere i dobacuju :"kul..kul"
Strashno.
Nego, Spyker, imas jos koj' ovakav?
cebzab, nemam, ali cu videti da potrazim... Pa rekoh ti da nisam ja snimao... To je ispred neke diskoteke DIV u Sapcu, ja tamo ne idem, mrzim to mesto( svaka cast onima koji mogu da igraju u pivu do kolena)... A, i ja sam uveliko spavao kada se to desilo... Ovo je snimio drug sa treninga, pa mi je poslao... A videcu da li ih ima jos...
iPhone + CX300
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ja u telefonu imam samo jedan spot, i imam onaj demo sto ide uz p990, kad promenim memorijsku menjacu i video zapise.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album