Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima u Subotici u EX-Tel Trade. Barem sam tamo video. Meni je brat nabavio 5 komada iz Nemacke :) Hoce da puknu lako. A i vremenom se ta plastika izgrebe pa ekran postane mutan. Ali bolje case nego ekran :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

hvala, mada mi je subotica daleko, ali ako me put nanese moracu da nabavim. valjda cu nekako pronaci. hvala ti na odgovoru :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ne moras da brines toliko,telefon je veoma izdrzljiv.Ja svoj nosim po dzepovima vec 9 meseci nema ni jednu ogrebotinu :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Moze li neki vlasnik e61 da mi ucini uslugu? Neka skine Psiloc irRemote:
Link
(zvanican sajt,da ne bude zabune)
a potom ga instalira na memoriju telefona.Nakon toga neka restartuje telefon,saceka da se upali screensaver,a potom pozove sebe sa nekog broja,nebitno.Meni se u ovom slucaju blokira telefon.
Formatirao sam ga i nije u pitanju konflikt sa nekom aplikacijom,a program nije krekovan,tako da nije ni to toga :? Posle ovog blokiranja od 15tak sekundi,telefon radi normalno,ali jbg propusten jedan poziv.

Inace beta je radila normalno.

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Uh da ne otvaram novu temu , zanima me sta mislite kada je najbolje pazariti e61 u koje doba godine,
i sta mislite o n91(naime gledam njega i n91 mi se cini kao bolji, a cena me skoro isto dodje (e61 + memorijska) medjutim tako me privlaci ovako velik ekran i qwerty tastatura )
Pozdrav
6630

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

bela sve zavisi od toga sta ces koristiti na telefonu najvise, E61 je poslovna klasa, dok je N91 muzicki telefon, mada to znas i sam, pa dobro razmisli sta ti treba od telefona najvise.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

sodainc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:35

Post od sodainc »

Phantom Lord, e,pa ja sam imao remote, nije mi glavio fon,al sam ga bbrzo skinuo jer je mali domet ir-a :((((
da je malo jaci,pa ae,extra,al ovaako,bezveze!!!
sve u svemu,meni nije glavio!!!

E61 zakon!!!!!!!!!!!!!!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

e stvarno je e61 zakon. toliko sam se zaljubio u taj telefon da ne mogu to da opisem, a kupio sam ga zaista slucajno, da prebrodim pauzu izmedju n73 i n82, posto mi je trebao wifi. sada o n82 ni ne razmisljam, multimedija na n73 mi je i dalje zadovoljavajuca, resava sve moje potrba (kamera, mp3 i radio), a e61 je postao moja ljubav za sva vremena, obozavam ga :)

izvinjavam se na ovom izlivu emocija :oops:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Phantom Lord, ja imam Psiloc irRemote (qwaknut) i radi ko zmaj. Jedino me nervira domet od 50 cm.
bela, mislim da u ovoj klasi i po ovoj ceni bolji fon od E61 ne postoji.

AsterixLA
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 07. Dec 2007. 06:07

Post od AsterixLA »

Ovaj, ne znam da li se moje sledeće pitanje kosi sa pravilnikom foruma i možda je malo OFFTOPIC, ali interesuje me gde u Beogradu ima WLAN mreža da se malo nakačim, naravno for free? :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

AsterixLA neznam gde postoji u Beogradu, ali znam da postoji tema o tome:
viewtopic.php?t=12594
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Meni irremote hvata na 2m,bice da to zavisi od tv-a i samog koda,jer probao sam nekoliko (koda) radi vecina,ali nemaju svi domet.Takodje zavisi i od i'r method' meni je namesteno na 4

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Ljudi,zna li neko gde ima da se kupi nova maska za E61i :( hitno mi je potrebna! ispao mi je telefon i ima vece udubljenje na masci :smutny:

Hvala svima unapred!
Mobil Manijak*

hektor2
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Dec 2007. 02:01

Post od hektor2 »

Juce sam uzeo ovaj uber telefon, i nema sta, telefon je extraaa....Kada sam ga u prodavnici prvi put video uzivo toliko sam se odusevio da sam prevideo kakvu tastaturu ima :cry:
Francuska tastatura "AZERTY" :unsure: Nema sanse da se kuca.....
Koji je najlaksi/najbezbolniji/najbrzi nacin da promenim tastaturu na klasican "QWERTY" Znaci ne mora da se menja sama tastatura (fizicki) dovoljno mi je da se softverski promeni raspored tastera.
Posle bi ja nabadao :D i pamtio gde su ostali znaci (tacka zarez, znaci navoda......) Znaci bitno mi je da ima raspored tastera kao na kompu....

Moze li neki hint ili tutorial (sta treba od softvera, gde sta skinuti...)

Hvala i Poz
---

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od kljun »

hektor2 mozda bi se to i moglo odraditi, pokusaj ovako:
prvo treba da promenis product code, i uradis update, mada ja sam ovako nesto pokusao na SE P990, (i ja takodje imam azerty tastaturu) tj. ja sam menjao CDA na word1 pa radio update, i posle toga nisam nista postigao po tom pitanju, tako da su male sanse da ces i ti upeti, ali vredi pokusati.
evo ti teme gde mozes vise saznati o menjanju product coda:
Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
pa nek je sa srecom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nakon sto flashnesh telefon na recimo product code 0530083 (Euro-H) ako se ne varam, probaj da nabavis i posebnu tastaturicu za svoj fon. Ima o ovome na netu...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

a zna li neko koliko se krece cena original maski za e61? i da li ima npr da se kupe samo zadnja vratanca tj poklopac. danas mi je leteo na plocice i malo se izgrebao :(
::luv phonez::

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Izgleda da nema niko pojma za masku
Zar je moguce da nema nigde?

:smutny:
Mobil Manijak*

hagley
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Dec 2007. 20:19

Post od hagley »

Pokusao sam da promenim jezicke postavke po uputstvu ovde negde objavljenog.
Posle promene produkt koda 0530144 u 0530091 pokrenuo sam program za nadogradnju. Međutim on je otkrio da je u telefonu već najnovija verzija softvera i ponudio mi da ga ponovo instaliram.
PITANJE: da sam prihvatio, da li bi posle instalacije dobio u izboru jezika i SRPSKI ili HRVATSKI?
Hvala unapred.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Odgovor je vrlo kratak i moze da se sazme u rec od dva slova, ali posto ovde moram da napishem 100 znakova, onda cu da ti odgovorim da je odgovor potvrdan i glasi DA

Odgovori