Ok ,thanks na objasnjenju
tomas.hokenberi . Logicno zvuci . Mada me izgleda to nece onda toliko interesovati .
Mislim , ima nekog kome je potrebno da zbog nekog posla povremeno ima drugi broj i da taj drugi ne mora da kupuje pa da menja kartice u telefonu ili mozda kupuje drugi fon za njega , nego jednostavno sa istim fonom i istom karticom , dobije virtuelno resenje da ne mora da daje svoj zvanicni broj nekom nepoznatom ( bas kao sto si rekao zbog oglasa ) .
Ali ja kapiram da ce onda ,ako se to bude radilo i naplacivalo kao preusmerenje , da debelo kosta . Mada , sad razmisljam , ako to budu naplacivali kao preusmerenje , onda i nece biti pretplata ili zakup broja za to vreme koriscenja , jer ce ti toliko love uzeti za to vreme od samog javljanja na taj broj kad te neko zove da bi bilo sramota da ti onda naplacuju i zakup
To ce verovatno jos da se potkrepi raznim informacijama , ali ovako kako je objasnjeno , nije za mene . Odmah mi mirise na preterano skupo .
I jos kad ga smisle da to moze samo post paid , ja bih im odmah rekao DOVIDJENJA i dzabe ste se trudili
Ja bih cak pristao da placam i pretplatu mesecnu ili zakup broja za moj prepaid do na primer 200 kinti , ali sve ostalo ili skuplje me ne zanima . Lakse mi je da kupim i TRECI BROJ I TRECI TELEFON ako mi je bas hitno

pa da ga drzim stalno u torbi , nego da me deru . Nije lepo govoriti unapred i unapred nesto ocrniti ali iz iskustva u nasoj Srbiji , da 0,01 promil ljudi hoce da ti nesto ucini i da misli na nas golje sto zivimo od plata , moram unapred da budem rezervisan debelo .
Na kraju sve ovo pricam kao cisto razmisljanje i zbog diskusije , a ne bih se ovoliko ni unosio u to , da me ne zanima a moram da budem iskren zanima me . Nije da nije ali da bude svima dostupno i prihvatljivo u cenama za siroke narodne mase .