n73 necu iz naj prostijeg razloga zato sto ga svi imaju.. mozda nekome to ne smeta ali meni da.. gadimi se.. isto kao sto ce svako ziv nosati n95 i iPhone tak osad svako nosa k800 i n73
dakle nemam velikog izbora sem n80
kap prvo ne smeta mi sto je nadprosecno debeo i sto ima mal displej s pram rezolucijom, mogao je biti veci kao kod n73 ali nebitno
mene sad interesuje da li ovaj telefon ima nekih gluposti, neke debilnosti kao na samsung i motorola telefonima.. tipa rcimo na z3 motoroli ne mozes poredat melodije po folderima nego su sve od jednom prikazana pa kad trazis neku pesmu a imas 1GB karticu toje = smrt.. slike isto tako.. samsung necu ni da spominjem
dakle, trenutno imam k750 pa da li ce me iznenadit neka glupost ili je telefon sasvim ok.. gledao sam razne review po netu i mislim da je telefon jako dobar.. pogotovo za internet i po meni i nije toliko spor kako znaju biti simbian telefonu
sto se tice kamere malo mi je smetalo sto nema AF ali kada sam video da se moze menjati socivo (ili sta vec) pomocu poluge na pozadini i da se moize sa njime slikati macro onda se nema sta zaliti na kameru.. klip jetu i tamo ali nebitno.. ne kupujem ga bas zbg video klipa
da li ima nekih problema sa velikim karticama i koliko se naj vise nmoze "nagurati" ..planirao sam 2GB
kd se kaze da slide ne valja sta treba da znaci,... meni izgleda jako kvalitetno i ako sam drzao jednom telefon jako davno pre nego sto cu uzeti k750.. tada je bio polovan i izgreban ali slide je bio sasvim ok
da li se moze otkljucat-zakljuct tastatura bez otvaranja telefon..
dali telefon odma vibrira i zvoni ili je postepeno pojacavanje kao na n70
i kakav je za slusanje muzike.. mislim ne treba mi kvalitetan player kao na SE w seriji ali ne bi ni gadan kao na motoroli.. uf.. fujj..
i da.. negde procita da se telefon vise ne pravi ili slicno.. paaa.. sta to treba da znaci ? koliko moze to da bude mlad i kada su se pravili zadnji komadi..
eto toliko

P.S pretrazio sam ovu temu koliko sam mogao i ove stvari nisam nasao.. ako ima negde onda mi oprostite