MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Daddy Yankee, to sam i ja primetio pre neki dan. Razmisljam da predjem na post paid ali cekam da prodje NG pa da vidim kako ce se situacija dalje odvijati, sta ce biti kad se privatizuje telekom, kako ce vip bez nacionalnog rominga raditi i sl.
E da, primetno je i da su sva 3 operatera uvrstila u svoju ponudu da se besplatni minuti mogu koristiti u nacionalnom saobracaju i nema vise onog ogranicenja na mrezu i izvan nje, sto meni konkretno jako odgovara
E da, primetno je i da su sva 3 operatera uvrstila u svoju ponudu da se besplatni minuti mogu koristiti u nacionalnom saobracaju i nema vise onog ogranicenja na mrezu i izvan nje, sto meni konkretno jako odgovara
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Auuuuu pa ti ima da se nacekas i nacekas neces valjda mladost da potrosis na to cekanjeAzimuth napisao:..... sta ce biti kad se privatizuje telekom, kako ce vip bez nacionalnog rominga raditi i sl.

Doduse Telekom ce verovatno privatizovati (delimicno naravno 51% sigurno ostaje drzavi) u narednih deset godina pa to mozda i docekas ali se ja tome bas i nebih nesto radovao uostalom i sada Telekomov cenovnik odobravaju GRCI

Telekom se gotovo sigurno sprema za privatizaciju to se moze videti iz sledeceg:
Da li se secate pre nego sto je mobtel prodat telenoru one tada neverovatne akcije na prepaidu da ako kupite broj za 500din dobijate 500din kredita i 300 besplatnih sms.
To je bilo neposredno pred prodaju posto se izmedju ostalog vrednost neke kompanije koja se bavi telekomunikacijama meri i brojem korisnika te mreze. Ovo im je dobro doslo da pridobiju nove ( fiktivne ) korisnike.
Isto tako i mt:s ako kod njih kupite karticu dobijate za 200din 200 din kredita, 100sms gratis i svaki mesec u narednih godinu dana dobijata 50din krede i 20 sms.
Sta mislite zasto je ova akcija.
Pozurite dok jos mozemo da iskoristimo ovo.
Ja sam letos kupio 4 ovakva broja i bez problema mi se dopunkuju od sebe , pa sam juce uzeo jos 3. Dobro ce doci jednom, a ako pogledam da na njima mogu da namestim i frend& family gde mi je jedan minut 2 din onda mi telefoniranje sa tih sekundarnih kartica dodje skoro za dz. Jedino neznam sta cu sa porukama posto ih nesaljem bas jako.

Da li se secate pre nego sto je mobtel prodat telenoru one tada neverovatne akcije na prepaidu da ako kupite broj za 500din dobijate 500din kredita i 300 besplatnih sms.
To je bilo neposredno pred prodaju posto se izmedju ostalog vrednost neke kompanije koja se bavi telekomunikacijama meri i brojem korisnika te mreze. Ovo im je dobro doslo da pridobiju nove ( fiktivne ) korisnike.
Isto tako i mt:s ako kod njih kupite karticu dobijate za 200din 200 din kredita, 100sms gratis i svaki mesec u narednih godinu dana dobijata 50din krede i 20 sms.
Sta mislite zasto je ova akcija.
Pozurite dok jos mozemo da iskoristimo ovo.
Ja sam letos kupio 4 ovakva broja i bez problema mi se dopunkuju od sebe , pa sam juce uzeo jos 3. Dobro ce doci jednom, a ako pogledam da na njima mogu da namestim i frend& family gde mi je jedan minut 2 din onda mi telefoniranje sa tih sekundarnih kartica dodje skoro za dz. Jedino neznam sta cu sa porukama posto ih nesaljem bas jako.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne bojim se ja za njih, a mislim da ce se ubrzo privatizovati, koliko vec sledece godine tj. u narednih nekoliko meseci. Sve mi se cini da su im ovo "poslednji trzaji" i da idu na ono daj sta das, sto vise da zaradimo u ovih poslednjih nekoliko meseci a posle sta bude bice. Obicno se ovakve stvari desavaju pred privatizaciju pa zato mislim da ce uskoro doci i taj momenat ali ko zna..videcemo uskoro..
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Azimuth, u pravu si. Ja sam imao predavanje na faksu, i mt:s je naveden kao primer i posle dugog objasnjavanja, dosli smo da zakljucka da ce se prodati. A on sada juri korisnike i siri se jer ce tako samo da poveca svoju cenu. Tacno je da se nalazi sada u ekspanziji, ali ubrzo ce doci u fazu zasicenja i stgniranja i tada ide prodaja...
-
- Mobil fan
O boze
mt:s je deo Telekoma i njihove sudbine su tesno povezane, uostalom teško da će privatizacija Telekoma biti onakva kako ljudi obično smatraju. Ne znam kada tacno ističe ugovor sa OTE-om (mislim daje to 2008.) ali tek posle toga ide "privatizacija" tj prodaja 49% akcija, većinski paket će i dalje ostati državi ili je neko možda mislio da će da prodaju zlatnu koku
Sto se posledica po cene tiče mislim da će većina biti razočarana istim naime već sam pominjao da Telekomov cenovnik telekomunikacinih usluga (pa samim tim i cene mt:s-a) odobravaju (čitaj određuju) upravo GRCI odnosno Direktor Direkcije za ekonomske poslove Georgios Hristodopulos

mt:s je deo Telekoma i njihove sudbine su tesno povezane, uostalom teško da će privatizacija Telekoma biti onakva kako ljudi obično smatraju. Ne znam kada tacno ističe ugovor sa OTE-om (mislim daje to 2008.) ali tek posle toga ide "privatizacija" tj prodaja 49% akcija, većinski paket će i dalje ostati državi ili je neko možda mislio da će da prodaju zlatnu koku

Sto se posledica po cene tiče mislim da će većina biti razočarana istim naime već sam pominjao da Telekomov cenovnik telekomunikacinih usluga (pa samim tim i cene mt:s-a) odobravaju (čitaj određuju) upravo GRCI odnosno Direktor Direkcije za ekonomske poslove Georgios Hristodopulos
dzaba ti sve to pricas skeptichni chicha,
ljudi su ovde jos naviknuti na teorije zavere
ovde cak ni zakoni ekonomije i trzista pa cak i fizike ne vaze
opste je poznato da ce telekom a sa njim i mts biti privatizovan ali to sigurno nece biti u narednih godinu i po tako da...
ljudi su ovde jos naviknuti na teorije zavere
ovde cak ni zakoni ekonomije i trzista pa cak i fizike ne vaze
opste je poznato da ce telekom a sa njim i mts biti privatizovan ali to sigurno nece biti u narednih godinu i po tako da...
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
-
- Mobil fan
- Daddy Yankee
- Banned
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
Зар ико верује да ће се политичари одрећи Телекома?
Не постоји ни један разлог да се прода већински пакет. Изаће део акција на берзу и крај приче. Ако ће се нешто приватизовати на годину, то ће бити сигурно НИС и можда ЕПС.
И Телеком јесте делимично приватизован!

И Телеком јесте делимично приватизован!
ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Mobil fan
-
- Mobil fan
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
AquaZX, fora je sto dobijas 1110i za dzaba pored telefona koji placas,npr uzmes nokiu 6120cl preko mts-a na mix 500 tarifi i platis ga 10.500 din,naravno porucio si ga preko mts expressa,znaci u tom paketu dobijas 6120cl (koji placas) + 1110i (koji ne placas,sa prepaid karticom i 200 din kredita)
I da li je razlika u 1din?
I da li je razlika u 1din?
D500&E71
PS Dobijes 1110i koji vise netreba ni penzionerima i koji nema skoro nikakvu trzisnu vrednost.
Uostalom koliko bi mogao da vredi kada Vip daje 1600 za 1499din sa pdv-om bez ikakve ugovorne obaveze, a taj telefon ima barem kolor display sto 1110i nema, a kako vidim kada prolazim pored prodavnice Vipa cak i po toj povoljnoj ceni nokia 1600 se veoma slabo prodaje.
Uostalom koliko bi mogao da vredi kada Vip daje 1600 za 1499din sa pdv-om bez ikakve ugovorne obaveze, a taj telefon ima barem kolor display sto 1110i nema, a kako vidim kada prolazim pored prodavnice Vipa cak i po toj povoljnoj ceni nokia 1600 se veoma slabo prodaje.