Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa skini prednju masku i tastaturu pa probaj da pritiskas po onoj beloj foliji i vidi da li ti dugmici raditi...
A mozda ti se i zavukla prljavshtina,voda ili tako neshto ispod te bele folije pa je treba odlepiti,ochistiti kako treba i ponovo vratiti.( Ali ne znam da li bi to trebao sam da radish)...
A mozda ti se i zavukla prljavshtina,voda ili tako neshto ispod te bele folije pa je treba odlepiti,ochistiti kako treba i ponovo vratiti.( Ali ne znam da li bi to trebao sam da radish)...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 04. Nov 2007. 00:31
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 15:56
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Neekoll@89, postoje RS MMC DV kartice od 2gb i koliko sam ja cuo moze da je ucita samo je pitanje koliko ce kociti telefon
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Neekoll@89 moze, ubaci najnoviji software usput, i mozda ti bude malo kocio telefon kao sto kaze Sale_M, ali radice ti sporije ako napunis skroz memorijsku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam problem sa 6630 i on je sledeci,
Problem je taj sto mi u poslednjih nekoliko dana, stizu poruke ali mi se na displeju ne pojavljuje notifikacija za nove poruke, takodje ni za propustene pozive, vec moram da "gatam" kad sam primio poruku a kad ne, pa da ulazim u inbox gde su obelezene kao nove..
Da li neko zna u chemu je problem?
Bilo je dosta poruka, pa sam mislio da nije prebunkirano, al sam pobrisao pa opet, vadio sam bateriju, karticu al nista...
F1 : )
Problem je taj sto mi u poslednjih nekoliko dana, stizu poruke ali mi se na displeju ne pojavljuje notifikacija za nove poruke, takodje ni za propustene pozive, vec moram da "gatam" kad sam primio poruku a kad ne, pa da ulazim u inbox gde su obelezene kao nove..
Da li neko zna u chemu je problem?
Bilo je dosta poruka, pa sam mislio da nije prebunkirano, al sam pobrisao pa opet, vadio sam bateriju, karticu al nista...
F1 : )
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Odmetnik mozda bi jedan update resio problem, uradi update fw-a preko nokia software update-ra, kojeg mozes skinuti sa www.nokia.com/..... al pre toga uradi backup.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Odmetnik nije tolko tesko kolko mislis, idi na:
viewtopic.php?p=72714#72714 i tamo ces naci detaljno upustvo za update.

viewtopic.php?p=72714#72714 i tamo ces naci detaljno upustvo za update.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Odmetnik, pa možda ne moraš da radiš upate, ali bi ti format svakako pomogao... Jedino što ćeš sa njim izbrisati sve podatke iz telefona... zanči morao bi da uradiš back up podataka, a za to ti služi recimo PC Suite... Ali ako nemaš ništa vredno čuvanja bolje je da ne vraćaš te podatke već samo sačuvaj slike i melodije, imenik i kalendar a ostalo nemoj vraćati...
Inače, format se radi na dva načina, a ti izaberi koji ti se čini lakšim (baterija mora da bude puna):
1) ukucavanjem koda *#7370# i ako te pita da ukucaš Lock code on je po defaultu 12345, osim ako ga nisi menjao
2) pritiskom u isto vreme na sledeće tastere na ugašenom telefonu...zelena slušalica, *, 3, i taster za ON/OFF...drži pritisnute tastere dok se ne uključi telefon...
Inače, format se radi na dva načina, a ti izaberi koji ti se čini lakšim (baterija mora da bude puna):
1) ukucavanjem koda *#7370# i ako te pita da ukucaš Lock code on je po defaultu 12345, osim ako ga nisi menjao
2) pritiskom u isto vreme na sledeće tastere na ugašenom telefonu...zelena slušalica, *, 3, i taster za ON/OFF...drži pritisnute tastere dok se ne uključi telefon...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Odmetnik imenik i poruke i notese i jos toga mozes da sacuvas preko Nokia PC Suite programa, udjes u program i odaberes Backup opciju, tu podesis sta hoces da prebacis na komp i on to sve odradi, kasnije posle formata odes opet u Backup i ides Restore da ti vrati sve to u telefon.
imam opet neki problem, stvar je u telefonu, gubi se domet.. sad chuo sam za par takvih sluchajeva, ali vi mi recite ako neko zna sta je...
Gubi se mreza, domet... kad se upali ima dometa, pa ga nema, pa ima pa nema, i nekad oce da npr vidi koliko imam kredita, nekad nece.. haha
Pishe no netvork coverage..... sta se desava da li neko zna?
hvala
Gubi se mreza, domet... kad se upali ima dometa, pa ga nema, pa ima pa nema, i nekad oce da npr vidi koliko imam kredita, nekad nece.. haha
Pishe no netvork coverage..... sta se desava da li neko zna?
hvala