sta da uzmem , do 200 eura ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Uboje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 06:02

sta da uzmem , do 200 eura ?

Post od Uboje »

Sta mi preporucujete da uzmem , koji mobilni , do vrednosti 200eura ?

slabo se razumem u mobilne telefone pa ako mozete da mi preporucite sta bi bilo najbolje uzeti ?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Zavisi sta ti se svidja,(posto sam SE fan) predlozicu ti :monoblok-W950,slajd-W580 :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

fain2daniel, bolje umesto w950 da uzme k800, jer ako nije neki fan telefona, UIQ ce ga razbiti... Znaci po meni k800 i w580...
iPhone + CX300

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

I to sto kazes :wink: Uboje ova par modela ce ti biti ok mada to ne znaci da ih nema jos 10-tak dobrih u cenovnom rangu...javice se neki Nokia fan da ti predlozi jos nesto i na kraju izbor ostaje na tebi.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Uboje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uboje »

OK hvala na predlozima , vidim da K800 ima bolju kameru ali ima manje memorije , da li bi bilo dobro da uzmem K800 i da kupim jos ekstrene memorije , 512MB ?

koliko kosta eksterna memorija za K800 , ima li tu neke razlike , nikada nisam uzimao eksternu memoriju , ako bi bilo dobro da uzmem koju da uzmem , ako uopste ima vise proizvodjaca ?

mozda bi mogao da izdvojim do 230 eura , da li ima neki dobar a da ima 3.14 megapiksela kameru , i da moze da se slusa mp3 i radio , i da ima memoriju tu 256mb > tako nesto ili je bolje K800 + memorija ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Uboje, pa normalno da ces uzeti dodatnu memorijsku karticu,u k800 ti idu memorijske kartice nazive memory stick micro (ili najcesce skraceno M2),radi poredjenja m2 kartica od 2gb kosta oko 35e,od prozivodjaca najbolje su (ako ne i jedine na nasem trzistu sony (ultra skup) i sandisc)...
A sto se tice cene,najbolje mozes izvuci iz k800 (jer ces npr k800 platiti oko 170e + npr 35e 2gb m2=205e...)
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uboje, Pazi memorija vise nije tako skupa kao pre i sada veci kapaciteti se mogu naci za fin novac.Takodje moja preporuka ide za SE K800,kada mu uzmes memorijsku (dovoljno ti je 1GB) ima da bude maskembal. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Uboje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uboje »

OK , dobijaju li se slusalice sa njim ?

vidim da ima joystick , koliko je to dobro , odnosno lose ?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Uboje, naravno da se dobijaju i slusalice. Za joystick, to su prazne price :uhuh:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

K800 je najbolji izbor. Te price oko dzojstika uzmi sa rezervom. Moze se desiti da ti vremenom (a i ne mora) dzojstik pocne slabije raditi, u vecini slucajeva kontakt sprej resava problem.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ja sam puno SE telefona imao prije i nikad mi se nije pokvario niti je zapinjao ... TO su prazne price..
Sada koristim Nokia 6120 i meni je telefon extra... ja mislim da je u tom krugu od 200eura i toplo ti ga preporucujem ... Koristio sam puno SE ali mislim da je nokia ipak zakon...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

mazzy, ali ako poredis 6120cl i SEk800i,mislim da je daleko,daleko bolji k800,gotovo u svim segmentima,kao sto su kvalitet izrade (6120 je sav plastican-tj symbian za siroke narodne mase),trajanje baterije,kamera itd.....
Jos plus k800 je nesto jeftiniji,tako dasu maltene svi aduti na strani k800 (pogotovo za nekog kome symbian nije toliko bitan...)
D500&E71

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

bolja mu je kamera i sto ti kazes kvalitet izrade tj. materijali . u 6120 je bolji display , laksi je ... Sve
to kad skontas opet do ukusa... Ovaj od plastike a laksi , ovaj od boljih materijala a tezi.. Sve je to tu negdje.. Meni nije puno do kamere stalo , a volim da instaliram na mob svakakvih aplikacija ( symbian mi je tu extra).... A i malo vise preferiram Nokiu .....

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

sve zavisi šta čovjeku treba... ako voli da instalira aplikacije i slično onda symbian, ako voli muziku onda walkman, ako ne voli ništa, onda samsung :D :D :D :D ..........

Uboje treba da napiše šta očekuje od telefona, pa onda da traži konstruktivne prijedloge!!!

Uboje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uboje »

ja bi hteo sto bolju kameru , npr. 3.14 megapiksela , da mogu i vodeo file da snimam pored slika , da moze da se slusa mp3 , pristojan zvuk , da ima radio , memorija , ako nema neku veliku nije mi problem da kupim , znaci da moze eksterna memorija , do vrednosti 200-230 eura , posto nemam pojma o mobilnim telefonima ovo je najbolje sto mogu da ucinim kako bi objasnio sta bi hteo

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Sve ovo sto si nabrojao ispunjava SE k800i jedino je video zapis kod ovog tel slabiji, ako mozes da se pomiris sa ovim onda znas sta treba da radis i koji tel da uzmes! :wink:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Uboje,
K800 ti je ekstra fon za ove pare, a posto se ne razumijes u fonove operativni sistem ti je suvisan,
tako da sve sa simbijanom zaobidji, barem za sada..
A ako ti je muzika bas prioritet, idi na neki walkman telefon od SE, a u tom rangu vrlo povoljna kupovina ti je sad w850, sa giga karticom, malo slabijom kamerom,tj 2mpx a kosta 190 evra i sto je najbitnije nije cest telefon pa ces imati individualnost.
Za slajder ne brini.
Druga walkman opcija ti je w810 sa 512Mb memorijom nesto losijim displejom ali vrlo pristojnim, kamera mu je takodje 2mpx.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

ja imam 6120 ali i ja mislim isto da ti je bolje k800 , vidim da ti je svejedno symbian ili java...
I prvi put sam danas snimao video, i da iskren budem , extra je . Odlicna slika kad sam na comp prebacio,nema onih kockica malih il tak nesh , a kada slikas slika je uistinu malo slabija ako je osvjetljenje slabo. Po danu je dobra. Sto se tice muzike jos nisam probao,ali mislim da je SE walkman sto se toga tice vrh,uostalom jel walkman ili nije... Sad ne znam jesu ti dimenzije bitne,licno ja volim manje telefone , a k800 je vala meni "grmalj" ...
Poslednja izmena od mazzy u Sub, 15. Dec 2007. 05:17, izmenjeno 1 put ukupno.

Uboje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Uboje »

sutra idem da uzmem K800i , negde u gradu , imate li preporuku neka prodavnica , mislio sam u logic shop tamo je 160 eura , uzecu jos memoriju od 2GB , i da li bi treba jos nesto da uzmem , mozda neke slusalice bolje , nesto na sta bi trebao da obratim paznju kada kupujem ?

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Recimo da je nov i da ide sve od dodatne opreme, znaci: fon sa baterijom, punjac, sluske, disk i kabal za povezivanje sa racunarom. A da ne zaboravim obrati paznju na garanciju pogledaj ovo

Odgovori