sta da uzmem , do 200 eura ?
sta da uzmem , do 200 eura ?
Sta mi preporucujete da uzmem , koji mobilni , do vrednosti 200eura ?
slabo se razumem u mobilne telefone pa ako mozete da mi preporucite sta bi bilo najbolje uzeti ?
slabo se razumem u mobilne telefone pa ako mozete da mi preporucite sta bi bilo najbolje uzeti ?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
OK hvala na predlozima , vidim da K800 ima bolju kameru ali ima manje memorije , da li bi bilo dobro da uzmem K800 i da kupim jos ekstrene memorije , 512MB ?
koliko kosta eksterna memorija za K800 , ima li tu neke razlike , nikada nisam uzimao eksternu memoriju , ako bi bilo dobro da uzmem koju da uzmem , ako uopste ima vise proizvodjaca ?
mozda bi mogao da izdvojim do 230 eura , da li ima neki dobar a da ima 3.14 megapiksela kameru , i da moze da se slusa mp3 i radio , i da ima memoriju tu 256mb > tako nesto ili je bolje K800 + memorija ?
koliko kosta eksterna memorija za K800 , ima li tu neke razlike , nikada nisam uzimao eksternu memoriju , ako bi bilo dobro da uzmem koju da uzmem , ako uopste ima vise proizvodjaca ?
mozda bi mogao da izdvojim do 230 eura , da li ima neki dobar a da ima 3.14 megapiksela kameru , i da moze da se slusa mp3 i radio , i da ima memoriju tu 256mb > tako nesto ili je bolje K800 + memorija ?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Uboje, pa normalno da ces uzeti dodatnu memorijsku karticu,u k800 ti idu memorijske kartice nazive memory stick micro (ili najcesce skraceno M2),radi poredjenja m2 kartica od 2gb kosta oko 35e,od prozivodjaca najbolje su (ako ne i jedine na nasem trzistu sony (ultra skup) i sandisc)...
A sto se tice cene,najbolje mozes izvuci iz k800 (jer ces npr k800 platiti oko 170e + npr 35e 2gb m2=205e...)
A sto se tice cene,najbolje mozes izvuci iz k800 (jer ces npr k800 platiti oko 170e + npr 35e 2gb m2=205e...)
D500&E71
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
mazzy, ali ako poredis 6120cl i SEk800i,mislim da je daleko,daleko bolji k800,gotovo u svim segmentima,kao sto su kvalitet izrade (6120 je sav plastican-tj symbian za siroke narodne mase),trajanje baterije,kamera itd.....
Jos plus k800 je nesto jeftiniji,tako dasu maltene svi aduti na strani k800 (pogotovo za nekog kome symbian nije toliko bitan...)
Jos plus k800 je nesto jeftiniji,tako dasu maltene svi aduti na strani k800 (pogotovo za nekog kome symbian nije toliko bitan...)
D500&E71
bolja mu je kamera i sto ti kazes kvalitet izrade tj. materijali . u 6120 je bolji display , laksi je ... Sve
to kad skontas opet do ukusa... Ovaj od plastike a laksi , ovaj od boljih materijala a tezi.. Sve je to tu negdje.. Meni nije puno do kamere stalo , a volim da instaliram na mob svakakvih aplikacija ( symbian mi je tu extra).... A i malo vise preferiram Nokiu .....
to kad skontas opet do ukusa... Ovaj od plastike a laksi , ovaj od boljih materijala a tezi.. Sve je to tu negdje.. Meni nije puno do kamere stalo , a volim da instaliram na mob svakakvih aplikacija ( symbian mi je tu extra).... A i malo vise preferiram Nokiu .....
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
ja bi hteo sto bolju kameru , npr. 3.14 megapiksela , da mogu i vodeo file da snimam pored slika , da moze da se slusa mp3 , pristojan zvuk , da ima radio , memorija , ako nema neku veliku nije mi problem da kupim , znaci da moze eksterna memorija , do vrednosti 200-230 eura , posto nemam pojma o mobilnim telefonima ovo je najbolje sto mogu da ucinim kako bi objasnio sta bi hteo
Uboje,
K800 ti je ekstra fon za ove pare, a posto se ne razumijes u fonove operativni sistem ti je suvisan,
tako da sve sa simbijanom zaobidji, barem za sada..
A ako ti je muzika bas prioritet, idi na neki walkman telefon od SE, a u tom rangu vrlo povoljna kupovina ti je sad w850, sa giga karticom, malo slabijom kamerom,tj 2mpx a kosta 190 evra i sto je najbitnije nije cest telefon pa ces imati individualnost.
Za slajder ne brini.
Druga walkman opcija ti je w810 sa 512Mb memorijom nesto losijim displejom ali vrlo pristojnim, kamera mu je takodje 2mpx.
K800 ti je ekstra fon za ove pare, a posto se ne razumijes u fonove operativni sistem ti je suvisan,
tako da sve sa simbijanom zaobidji, barem za sada..
A ako ti je muzika bas prioritet, idi na neki walkman telefon od SE, a u tom rangu vrlo povoljna kupovina ti je sad w850, sa giga karticom, malo slabijom kamerom,tj 2mpx a kosta 190 evra i sto je najbitnije nije cest telefon pa ces imati individualnost.
Za slajder ne brini.
Druga walkman opcija ti je w810 sa 512Mb memorijom nesto losijim displejom ali vrlo pristojnim, kamera mu je takodje 2mpx.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
ja imam 6120 ali i ja mislim isto da ti je bolje k800 , vidim da ti je svejedno symbian ili java...
I prvi put sam danas snimao video, i da iskren budem , extra je . Odlicna slika kad sam na comp prebacio,nema onih kockica malih il tak nesh , a kada slikas slika je uistinu malo slabija ako je osvjetljenje slabo. Po danu je dobra. Sto se tice muzike jos nisam probao,ali mislim da je SE walkman sto se toga tice vrh,uostalom jel walkman ili nije... Sad ne znam jesu ti dimenzije bitne,licno ja volim manje telefone , a k800 je vala meni "grmalj" ...
I prvi put sam danas snimao video, i da iskren budem , extra je . Odlicna slika kad sam na comp prebacio,nema onih kockica malih il tak nesh , a kada slikas slika je uistinu malo slabija ako je osvjetljenje slabo. Po danu je dobra. Sto se tice muzike jos nisam probao,ali mislim da je SE walkman sto se toga tice vrh,uostalom jel walkman ili nije... Sad ne znam jesu ti dimenzije bitne,licno ja volim manje telefone , a k800 je vala meni "grmalj" ...
Poslednja izmena od mazzy u Sub, 15. Dec 2007. 05:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Recimo da je nov i da ide sve od dodatne opreme, znaci: fon sa baterijom, punjac, sluske, disk i kabal za povezivanje sa racunarom. A da ne zaboravim obrati paznju na garanciju pogledaj ovo