Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Za tastaturu mogu reci samo da je odlicna. Nikad do sada nisam koristio tel sa ovakvom tastaturom, ali posle 2-3 dana intezivnog koriscenja naviknes se. Mozda ce nekome trebati vise ili manje vremena ali na sve se mozete navici.
ma koliko fascinantne specifikacije ima ovaj telefon ipak mislim da je n95 8gb bolji i bolja je investicija od ovog telefona kojim ce u startu sigurno biti skuplji od n95 8gb
pa pazi,po karakteristikama si slicni,osim kamere( sitne razlike) i baterije.. pa sad... stvar je ukusa... npr ja bi pre uzeo N82,jos da ima crna... iako je N95 8GB extra telefon,al me slajd plasi... a skuplji ce biti sigurno... pa noviji je
Bice skuplji jer je novi tel na trzistu ali cim se malo izdegustira bice jeftiniji on N95 8gb. N82 glavnog konkurenta ima u SE K850 i cena ce se otprilike ravnati prema njemu. Cena koja mu se prognozira (kad izadje u prodaju) oko 450e ali na to treba jos dodati zarade nasih prodavaca. Posle ce mu biti ecna oko 350-400e (nadam se!).
wanted, aj okaci slike (tvoje) kako tel izgleda. rekao si da imas problema sa uploadom, jesi li uspeo to da resis?
kako te sluzi tel, koje su mu prednosti a koje mane?
IDzO, jos uvek nemogu da uplodujem.
Sto se telefona tice radi prefektno, sve funkcije mu rade kako treba, jedino mu wifi jos nisam probao. Gps je odlican sto mi se najvise i dopada, sa lakocom locira gde god da se nalazio. Sto se tice slika ja bas i nekoristim kameru, jednostavno nije mi tolko biitna, ali su slike i video snimci extra kvaliteta. Mane mi jos nisam pronasao sto je dobro, bar za sad
Procitao sam review sa arene i test je pokazao da telefon nema nijednu ozbiljnu manu.Po meni ovo je fon bez premca i dozivece najveci prodajni uspeh od svih telefona jos ako ga bude u crnoj boji
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hehehe...ocigledno nas ima mnogo koji smo prosto zaljubljeni u ovaj telefon
Ne znam ni sam kako ali jednog dana bice moj.
Ako ne postoji savrseni mobilni telefon onda je ovaj nesto najblize tome
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.