6120 protiv SE (W810i, W660i, W610i, K550i, K530i)?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

AnGeL oF LoVe, Jel ti hoces da kazes da bi radje uzeo 6600 nego k850, 6500 slide, w910 ili tako neki slican telefon samo zbog symbiana?
iPhone + CX300

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nisam video da ovde neko pominje 6600 ali uvek kupujem sto kompletnije telefone,iskljucivo smart.Ne kupujem telefone samo zbog muzike ili samo zbog kamere a dosadilo mi je da menjam telefone tromesecno.Za sedam dana izgustiram java telefon i zelim da ga promenim a pametni telefon izdrzi kod mene od 10do 12 meseci.
LG G2 Black,16GB

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

A sta mislite o Samsung L760? Cini mi se da nema ni temu na podforumu samsung. Na izgled mi nije toliko los, cena je odgovarajuca, vidim da je i displej 240x320, ima 3g, mogucnost prosirenja memorije... Jedino mi se ne svidja kako mu izgleda meni. Ima li mogucnost promene tema (cini mi se da Samsung ne podrzava tu mogucnost, ili gresim)?

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

mezzano, taj Samsung nema mogucnost promena tema, softverski je ogranicen i rezolucija mu je 176x220.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

milann napisao:
0 je zato sto u startu dobijas kvalitetne sluske uz te walkman telefone, a ove Nokia-ine nisu ni za gledanje, a kamoli za slusanje. Jos jednom ponavljam, imao sam prilike da uporedim 6120 i w610 u pogledu zvuka (sa in-ear slusalicama Genius HP-02 i sa sluskama od w610) i nisam uocio neku razliku izmedju ova dva modela. Oba daju dosta kvaliteten i glasan ton. Cak sam ubacio i razne drajvere za muziku u w610 i dobilo se samo na jacini na zvucnicima, ali ne i na sluskama. Mozda je bass nesto malo vise izrazeniji kod w610, ali tu je gotovo nijansa u pitanju (treba se igrati malo sa ekvilajzerima kod Nokije i tu su). Licno mi se vide dopada pleyer kod Nokije nego taj prenahvaljeni walkman 2.0. Nekako mi je taj 2.0 dosta konfuzan a ima i manje vrsta podesavanja od Nokijinog. Jos ako instaliras LCGJukebox tvom uzivanju u muzici vise nema granica..
Ma nema sanse da je sve isto :disgust: verovatno si ubacio neki slj drajvere...
Mozda ti nisi uocio razliku, a ja jesam ;) Haha bolji player kod nokije, pa walkman telefoni imaju bezbroj podesavanja koje nokija uopste nema, dalje tu je lepsi izgled, milion skinova...
LCGJukebox je 0 ;) nista ne dobijas sa njim osim sto mozes smanjiti jacinu na koliko ti zelis i to sto lepo izgleda... Zvuk je toliko tisi u njemu da to nije moguce ;) Ovo govorim iz iskustva, ne o toga sto sam cuo/procitao negde...
Je sam SE fan, ali ti si veci nokija fan cim toliko branis taj 6120.Jos samo da si stavio nokija je nokija pa da zavrsimo sa tim 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Obecao sam da necu ulaziti u polemiku,ali golica me.. :oops:

Pa koja su to podesavanja koja Nokia(6120) nema, bas me interesuje..
Govoris ti iz iskustva isto koliko i ja, ni ja nisam nigde to procitao i u to mogu da se zakunem.

Mozes pogledati moj profil i videti da sam ljudima vise puta posavetovao da kupuju neki od SE telefona, ukoliko im symbian nije bio bitan. A to da je nokija NOKIA nikad neces cuti od mene. :uhuh: Tu je HTC koji gazi Se i Nokiju ko zute mrave ;)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Hvala svima na pomoci, ja narucih K530i :) , iz vise razloga.
1. Jeftiniji od ostalih (koji su u ponudi, a to bi bio W660i, koji mi se na izgled uopste ne svidja)
2. Oni koji mi se vise svidjaju ih nema u ponudi, verovatno ih nece biti
3. Od pocetka sam hte SE, a ne Nokiu, mada me malo 6120 pokolebala
4. Ima 3G
5. Bolij je od mog starog telefona...

Jos jednom, hvala svima!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

zezno si se :) ahahahah ...
Pa da si bar w810i ... jedino je on tu sa nokiom... al et... A dobro i cijenu si gledao .. :)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Nema ga u ponudi W810i kod mt:s-a, a kod Telenora nisam hteo, mada izgleda da je i tamo ostao samo u nekim poslovnicama, posto ne moze da se naruci online.

Nokia 6120 me privukla zbog displeja i zbog toga sto je Symbian, ostalo je bilo na strani SE, izgled, cena, to sto sam hteo da promenim marku, jer ne nikad nisam voleo Nokiu, zbog toga sto, kao sto neko rece ovde, ljudi kazu "Nokia je Nokia".

Kakve su slusalice u paketu sa K530i?

Odgovori