E65 ili 6120?
E65 ili 6120?
razmisljam se da sa e50 predjem na jedan odo ova 2 telefona,pa me zanimaju misljenja onih koji su imali prilike da koriste neki odo ovih telefona(ili jos bolje oba)
sta je sustina feature pack-a 1? malo poblize ,pls

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gilaxia moj izbor bi bio E65, posto imas vec jedan iz E serije, onda tako i nastavi, e65 je vise poslovan telefon, dok je 6120 vise multimedijalni, pa zavisi sta ti treba.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
gilaxia, feature pack 1 je deo operativnog sistema koji donosi neke sitnije izmene u odnosu na v. 9.1 kod e65.Video zapis je nesto bolji kod e65 koji snima u rezoluciji 352x288 pixela a 6120 snima u 320x240 pix.Bolji je e65 zbog baterije,infrareda i podrske za Wifi a ima i 6120 svojih prednosti kao sto su jaci procesor,fm radio,hsdpa tehnologija 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
kljun e serija mi je dobra,treba mi bas wi fi,ali mi ponekad i zatreba da zabelezim neki zez na video klipu.....jos jedna stvar: na koje operacije najvise utice brzina procesora? da li su u pitanje sve ili se razlika najvise vidi samo u odredjenim operacijama(sorry,al ovo pitanje i meni deluje glupo)
[/quote]

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
gilaxia, razlika ubrzini procesora se ogleda kroz samo kretanje kroz meni,ulazak u aplikacije,rad sa njima,rad sa galerijom itd... uglavnom razlika je vrlo primetna
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
gilaxia, bila je moja tema za E65,to sa tastaturom je cista glupost
to se ne kvari vec ima senzore u tom delu tako da sam prepozna kad je mrkli mrak,a kad svetlo (to sam procitao na nekoliko sajtova) tako da to nemoj da te brine glas za E65,mada 6210 je meni zapao za oko... ...

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
narode
nesto mi je lagan 6120 kao da je igrackica.....a pazite ovo,danas u jednoj prodavnici telefona u ns prodavacica mi ljubazno daje 6120 da ga pogledam.kado ono
u pink varijanti....a ja sam ovde u spcifikaciji procitao da nema u pink varijanti vec samo crna i bela,pa pretpostavljam da je u pitanju bio 6121.c c c c ,ko se danas bavi prodajom telefona 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
gilaxia nije to bio 6121, vec 6120 al u pink varijanti. postoji takav telefon, netreba nista da te cudi oko toga.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam oba telefona i svaki ima svoje prednosti i mane.6120 ima jace osvetljenje ekrana,mongo je brzi,a i feature pack 1 je po meni dosta bolji.E 65 je lepši,ima veći ekran.Meni je osvetljenje na tastaturi crklo posle mesec dana.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
cromagnon, kazi mi za tu kamericu na e65.da li je ista kao na e50 tj samo povecana rezolucija ili ima neke razlike u kvalitetu? na E50 je ubedljivo najlosija kamera na nekom nokia telefonu u poslednje 3 god. cini mi se.ali nesto mi tu nije jasno: nekako mi se cini da i kamera ne moze da bude toliko los koliko ona pravi lose slicice a da ne pricam o video zapisu,vec mi sve smrdi da su oni sklepali neki suvise jedan algoritam koji ce da obradjuje tu fotku(video).am I rirght or am I right???