SE K850 (Sofia)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
LaMpiR
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Dec 2003. 13:32
Kontakt:

Post od LaMpiR »

Moram priznati da mi se jako svidja. Sacekacu do nove godine pa cu onda uzeti. Sad imam N80 i kontao sam uzeti N95 ali ne lezi mi bas symbian nesto, spor je.

Zanima me da li sa strane ovaj dio zeleni/plavi svijetli ili je samo obicna plastika koja se ne vidi u mraku?

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ne svetli-obicna plastika,kad bolje razmislim nisam proveravao da li je fluorescentna-mislim da nije-samo sjajna,ako ti ne lezi symbian,kupuj ovo sto pre
nokia c7

LaMpiR
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Dec 2003. 13:32
Kontakt:

Post od LaMpiR »

A steta, bas bi bilo fino da svijetli. Pa ocigledno da cu morati. Jedina mana je sto nema Wi-fi ali valjda cu se snaci bez toga.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

LaMpiR,da svetli bilo bi previse jer bi vise licilo na neku igracku nego na telefon! :wink:
A sto se tice Wi-fi-ja,nekome treba,nekome ne,meni licno ne tako da mi to ne predstavlja manu!
Po meni ovakav kakav je,gotovo je savrsen!
I da mi neko ponudi N95 ili K850 ne bih se ni trenutka razmisljao,izbor bi naravno pao na Green K850! :wink:

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

zanima me da li mogu da ubacim jos neku "flash" temu u k850? pozz

:) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A N D R O I D

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Malo je rano za to, jos uvek ne postoji "kucna" varijanta flesovanja telefona sa novom platformom...
w810 + 8GB

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

dojlimi napisao:zanima me da li mogu da ubacim jos neku "flash" temu u k850? pozz
Probaj ovde http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16148&st=0 ;)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Telefoni koji su DB3150 u koje spada i K850 se ne mogu modovati jos uvek tako da nisata od flash tema jos uvek!
Mozes samo da ga flesujes al ne besplatno tako da... :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Mislim da moraju jos malo da zarade na DB3150 pa tek onda da puste neki XS++ koji ce podrzavati i DB3150 :roll: Za jedno godinu dana sigurno ce moci da se i on moduje... 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

pitanje za vlasnike k850 : koliko vam traje baterija u odnosu na prethodne modele koje ste imali (npr. da li vam traje vise ili manje nego k800 ili n73 td.). meni baterija traje krace nego na k800.
kako mogu sam da ubacim srpski?
A N D R O I D

zex_bp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Dec 2007. 02:37

Post od zex_bp »

uzeo sam k850i ali po prvi put koristim sony ericsson! i sad sam se nashao u malom problemu jer ne mogu nikako da skontam kako da zakljucham svoje foldere, tipa galeriju, poruke itd!!!!
ako iko od vas moze da mi pomogne oko ovoga, tj da mi kaze dali uopshte ima ta opcija na ovom tel, ili neka druga mogucnos kako da se napravi ta opcija!? :disgust:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zex_bp, u principu omoguceno zakljucavanje od stren fabrickog sw nije omoguceno,ali mozes probati putem nekih java aplikacija koje su dosta nepouzdane i bagovite,tako da u principu za tvoj problem je mrka kapa.... :( :cry:
D500&E71

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Post od Milos M. »

Ova Srebrno Crna Kombinacija uopste nije losa .
Samo sam hteo da kazem svim nevernim Tomama (onaj ko treba shvatice :roll: ) , displej mi nije crkao
HTC Touch Diamond

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Samo da najavim da je SE i zvanicno objavio crnu (Quicksilver Black) verziju K850! :)
Slika
Slika
Iako i ova crna verzija izgleda extra i dalje mi je lepsa zelena (Luminous Green)! :roll:
Zvanicnu stranicu K850 mozete naci >>OVDE<<

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

ni meni nije crkao ali cu menjati fon, posle 2 meseca i vec me je izneverio,spor je ko puz,imam 2gb karticu i zadnji firmware ali sav se slogira kad nesto przo ocu da uradim,npr kad udjem u imenik i ukucam 3 slova,ja odavno zavrsim a on tek ispisuje 1. slovo-,pa u meniju ja vec pritisne tacno koliko treba da udjem u neku ikonicu a pa u neku aplikaciju ali on se vuce dok stigneeee
najverovatnije uzimam n82,samo da dodam da je monoblok ipak zakon,necu slajder i preklop kupiti-nikad!
nokia c7

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

llulle, nemoguce da je bas toliko spor, mozda koristis neku flash temu koja usporava rad (ovo lupam :) ).. Da li mozda imas jos neke zamerke posle duzeg koriscenja, kako se pokazao dpad i oni senzori pored displeya? Na youtube sam gledao neke snimke gde se ljudi bukvalno pate sa tim senzorima, vise puta moraju da ih pritisnu da bi reagovali na komandu. :chytry:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

razocarao me je ovaj fon.. cuo sam i od drugog pouzdanog izvora da je krsina, da mu je kamera losa, a sad cujem i od llulleta, da je los.. :disgust: :smutny:

:wink: :)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi, ja imam ovaj telefon i ako vas zaima nesto u vezi njega recite... meni ti senzori rade sasvim ok, jednom pipnem i telefon reaguje... ne treba pipati rec koja se pojavi na ekranu nego samu tackicu... baterija mi traje, uz slusanje muzike, cesto slikanje, dosta minuta razgovora dnevno (imam bel 400 paket), minimum 3 dana... ja stvarno nemam nekih prituzbi na telefon i bilo sta u vezi njega... vrh slike u mrklom mraku, mp3 i na slusalicama i preko speakerphona odlican, glasno se cuje... to je to... :wink:

senadomen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 08. Avg 2007. 10:20

Post od senadomen »

Luca, mozes li nam reci da li je telefon spor kao sto kaze llulle i ako mozes postavi neku fotku ovde viewtopic.php?t=6267&start=1560 da vidimo kakve su. Vlasnici ovog telefona nesto izbegavaju da postavljaju. Hvala :)
Nokia E50

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

ovako:kad stisnem meni senzor-pojavi se polurug koji stoji jednu sekundu-to je kao znak da je fon prihvatio komandu ali to treba da bude trenutno a ne da se taj polukrug vidi -poslednja verzija softwea,provervam svakih par dana da li su novu izbacili,sve teme sam isprobao-isto sa svakom,malo je brzi kad mu izvadim memorijsku od 2gb ali sta mi onda vredi brzina kad nemam nista u njemu,cak sam i obrisao dosta sa kartice na 1gb-ma uzecu n82
daleko od toga da je ovaj fon los samo mene ne zadovoljava-imao sam k800 avgusta 2006. i imam utisak da imam isti fon,koliko sam cekao nesto novo a ono sitna poboljsanja,treba mu veci ekran,bolji video,bolja kamera(radi ova posao odlicno ali kao inferiornija je od nokijinih),wifi i opticki zoom,pa bi ga onda zadrzao 2 godine
d-pad jeste tezi za rukovanje ali posle 2 nedelje ces imati problema kad uzmes drugi fon u ruke posto se na sve covek navikne-izrada je kvalitetna samo problem je sto je ovo fon za leto 2007. a ne za 2008.-se je zakasnio,po meni k880 ili koji vec mora da bude u prodaji sledece zime ,znaci za 10 meseci
nokia c7

Odgovori