SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
LaMpiR,da svetli bilo bi previse jer bi vise licilo na neku igracku nego na telefon!
A sto se tice Wi-fi-ja,nekome treba,nekome ne,meni licno ne tako da mi to ne predstavlja manu!
Po meni ovakav kakav je,gotovo je savrsen!
I da mi neko ponudi N95 ili K850 ne bih se ni trenutka razmisljao,izbor bi naravno pao na Green K850!

A sto se tice Wi-fi-ja,nekome treba,nekome ne,meni licno ne tako da mi to ne predstavlja manu!
Po meni ovakav kakav je,gotovo je savrsen!
I da mi neko ponudi N95 ili K850 ne bih se ni trenutka razmisljao,izbor bi naravno pao na Green K850!

Probaj ovde http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16148&st=0dojlimi napisao:zanima me da li mogu da ubacim jos neku "flash" temu u k850? pozz

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
uzeo sam k850i ali po prvi put koristim sony ericsson! i sad sam se nashao u malom problemu jer ne mogu nikako da skontam kako da zakljucham svoje foldere, tipa galeriju, poruke itd!!!!
ako iko od vas moze da mi pomogne oko ovoga, tj da mi kaze dali uopshte ima ta opcija na ovom tel, ili neka druga mogucnos kako da se napravi ta opcija!?
ako iko od vas moze da mi pomogne oko ovoga, tj da mi kaze dali uopshte ima ta opcija na ovom tel, ili neka druga mogucnos kako da se napravi ta opcija!?

- McLaren F1
- Ex-Moderator
Samo da najavim da je SE i zvanicno objavio crnu (Quicksilver Black) verziju K850! 

Iako i ova crna verzija izgleda extra i dalje mi je lepsa zelena (Luminous Green)!
Zvanicnu stranicu K850 mozete naci >>OVDE<<

Iako i ova crna verzija izgleda extra i dalje mi je lepsa zelena (Luminous Green)!

Zvanicnu stranicu K850 mozete naci >>OVDE<<
ni meni nije crkao ali cu menjati fon, posle 2 meseca i vec me je izneverio,spor je ko puz,imam 2gb karticu i zadnji firmware ali sav se slogira kad nesto przo ocu da uradim,npr kad udjem u imenik i ukucam 3 slova,ja odavno zavrsim a on tek ispisuje 1. slovo-,pa u meniju ja vec pritisne tacno koliko treba da udjem u neku ikonicu a pa u neku aplikaciju ali on se vuce dok stigneeee
najverovatnije uzimam n82,samo da dodam da je monoblok ipak zakon,necu slajder i preklop kupiti-nikad!
najverovatnije uzimam n82,samo da dodam da je monoblok ipak zakon,necu slajder i preklop kupiti-nikad!
nokia c7
llulle, nemoguce da je bas toliko spor, mozda koristis neku flash temu koja usporava rad (ovo lupam
).. Da li mozda imas jos neke zamerke posle duzeg koriscenja, kako se pokazao dpad i oni senzori pored displeya? Na youtube sam gledao neke snimke gde se ljudi bukvalno pate sa tim senzorima, vise puta moraju da ih pritisnu da bi reagovali na komandu. 

ljudi, ja imam ovaj telefon i ako vas zaima nesto u vezi njega recite... meni ti senzori rade sasvim ok, jednom pipnem i telefon reaguje... ne treba pipati rec koja se pojavi na ekranu nego samu tackicu... baterija mi traje, uz slusanje muzike, cesto slikanje, dosta minuta razgovora dnevno (imam bel 400 paket), minimum 3 dana... ja stvarno nemam nekih prituzbi na telefon i bilo sta u vezi njega... vrh slike u mrklom mraku, mp3 i na slusalicama i preko speakerphona odlican, glasno se cuje... to je to... 

Luca, mozes li nam reci da li je telefon spor kao sto kaze llulle i ako mozes postavi neku fotku ovde viewtopic.php?t=6267&start=1560 da vidimo kakve su. Vlasnici ovog telefona nesto izbegavaju da postavljaju. Hvala 

Nokia E50
ovako:kad stisnem meni senzor-pojavi se polurug koji stoji jednu sekundu-to je kao znak da je fon prihvatio komandu ali to treba da bude trenutno a ne da se taj polukrug vidi -poslednja verzija softwea,provervam svakih par dana da li su novu izbacili,sve teme sam isprobao-isto sa svakom,malo je brzi kad mu izvadim memorijsku od 2gb ali sta mi onda vredi brzina kad nemam nista u njemu,cak sam i obrisao dosta sa kartice na 1gb-ma uzecu n82
daleko od toga da je ovaj fon los samo mene ne zadovoljava-imao sam k800 avgusta 2006. i imam utisak da imam isti fon,koliko sam cekao nesto novo a ono sitna poboljsanja,treba mu veci ekran,bolji video,bolja kamera(radi ova posao odlicno ali kao inferiornija je od nokijinih),wifi i opticki zoom,pa bi ga onda zadrzao 2 godine
d-pad jeste tezi za rukovanje ali posle 2 nedelje ces imati problema kad uzmes drugi fon u ruke posto se na sve covek navikne-izrada je kvalitetna samo problem je sto je ovo fon za leto 2007. a ne za 2008.-se je zakasnio,po meni k880 ili koji vec mora da bude u prodaji sledece zime ,znaci za 10 meseci
daleko od toga da je ovaj fon los samo mene ne zadovoljava-imao sam k800 avgusta 2006. i imam utisak da imam isti fon,koliko sam cekao nesto novo a ono sitna poboljsanja,treba mu veci ekran,bolji video,bolja kamera(radi ova posao odlicno ali kao inferiornija je od nokijinih),wifi i opticki zoom,pa bi ga onda zadrzao 2 godine
d-pad jeste tezi za rukovanje ali posle 2 nedelje ces imati problema kad uzmes drugi fon u ruke posto se na sve covek navikne-izrada je kvalitetna samo problem je sto je ovo fon za leto 2007. a ne za 2008.-se je zakasnio,po meni k880 ili koji vec mora da bude u prodaji sledece zime ,znaci za 10 meseci
nokia c7