K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Ja nisam ni rekao da znam sve, znam dosta toga, a ti nemas blage veze...
Lepo i kulturno sam ti rekao da prelistas temu, pa na ovoj temi njih 20 je pitalo isto pitanje, svaki put isti odgovor i tebe mrzi, a to koliko znas govori o tome da ne znas da koristis ni google, a koliko vidim nisi procitao ni test koji je na sajtu gde bi nasao dosta informacija.
Pa taj koji ti odgovori je budala, zasto ponavlajati pitanje i odgovore po milion puta, ako te zanima pronadji.Forum sluzi za pitanje/odgovore/caskanje ali ne moze jedno pitanje i odgovor da se ponavlja na svakoj strani, a tebe mrzi da okrenes nekoliko
Nemoj da mislis da je ovako samo na ovom forumu i na drugim forumima je ovako, na nekima cak i brisu ovakva pitanja kao sto ti postavljas.
Lepo i kulturno sam ti rekao da prelistas temu, pa na ovoj temi njih 20 je pitalo isto pitanje, svaki put isti odgovor i tebe mrzi, a to koliko znas govori o tome da ne znas da koristis ni google, a koliko vidim nisi procitao ni test koji je na sajtu gde bi nasao dosta informacija.
Pa taj koji ti odgovori je budala, zasto ponavlajati pitanje i odgovore po milion puta, ako te zanima pronadji.Forum sluzi za pitanje/odgovore/caskanje ali ne moze jedno pitanje i odgovor da se ponavlja na svakoj strani, a tebe mrzi da okrenes nekoliko

Nemoj da mislis da je ovako samo na ovom forumu i na drugim forumima je ovako, na nekima cak i brisu ovakva pitanja kao sto ti postavljas.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Slobodan_NS pogledaj ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=Nu1sEo4J9V0
nije skroz turorijal za skidanje maske, al moze da pomogne.
ili kucaj u google: K800 dismantle.
http://www.youtube.com/watch?v=Nu1sEo4J9V0
nije skroz turorijal za skidanje maske, al moze da pomogne.
ili kucaj u google: K800 dismantle.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Evo >>OVDE<< imas lepo objasnjeno slikovito uputstvo kako da rastavis K800! 

Hmm.. neznam da li je ovo pitanje vec bilo (iskreno mrzelo me da citam 30 strana komentara) ali mene interesuje da li mora da se skine neki novi pc suite za Windows Vistu ? Jedno vreme bih tel samo prikacio na usb i pc bi ga ocitao lepo, a sad stalno izbaci neki error tipa USB device not recognized... HELP
Da li se jos nekome desava na K800i da life timer-u u skrivenom meniju pokazuje normalno vreme trajanja razgovora tipa, ako je bilo 1:16:54, razgovaras 5 minuta on pokaze 1:21:54, ali ako cimnes, znaci bez razgovora on na ukupno vreme doda 10 minuta, primer 1:21:54, cimnes nekoga, on prikaze 1:31:54, i sto je najcrnje dodato vreme je proizvoljno u odnosu na mrezu koju biras, dakle nije isto za sve mreze.
Da li je jos neko primetio nesto slicno na svom fonu?
Da li je jos neko primetio nesto slicno na svom fonu?

dule_x, pogledaj ovo viewtopic.php?t=12834&start=40&sid=1fd0 ... bd6e7431ab
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Ubacio sam ponovo acoustic drajver, sa pojacanim basom, i stvarno je zvuk mnogo jaci, ali sam se smorio jer mi je zvucnik izgleda pokvaren, krci malo..
al takav je bio i kad sam ga kupio!(pre mesec dana) Fon je sa dobrim softverom, u full pakovanju, oprema, nov, video sam u skrivenom meniju, 0 min razgovora itd.. dal je moguce da mu je zvucnik bio s1eban! c c c..

- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Potrebno je upisati kod u gdfs
to se radi sa setool 
Naravno ovakvim zezanjem se moze unistiti gdfs...
Sto se tice smile umesto :S znam da je bilo price oko toga da se izmeni ime operator logoa ali mislim da to jos nije moguce, moguce je da ga izbrises, ili smanjis velicinu.

Naravno ovakvim zezanjem se moze unistiti gdfs...
Sto se tice smile umesto :S znam da je bilo price oko toga da se izmeni ime operator logoa ali mislim da to jos nije moguce, moguce je da ga izbrises, ili smanjis velicinu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 05. Dec 2007. 10:10
Opet ja, a mislio sam da se u skorije vreme neću javljati.
Imam K800i dve nedelje i počelo je da se dešava nešto čudno: dešava se da nakon što uključim telefon, ne radi mu uopšte desno i dole na džojstiku, kao ni nekoliko tastera na tastaturi (2, 3, 8, 9). Nakon što telefon isključim, pa ga odmah ponovo uključim, sve radi perfektno.
Ovo mi se dogodilo svega dva puta (zadnji put pre sat vremena) i nisam postavio u podforum za servisiranje, pošto nisam siguran da li je uopšte reč o kvaru u pravom smislu reči, pošto nakon ponovnog uključenja sve radi perfektno.
Da li je neko od iskusnijih korisnika čuo za ovako nešto, i da li je reč uopšte o kvaru ili se takve stvari dešavaju, pošto ne bih da rizikujem da se blamiram kod prodavca, pogotovo što nisam iz Beograda, a i ne znam kako bih dokazao da se to uopšte dešava, pošto kad probam da ga isključim i uključim da vidim da li će se to ponovo desiti, nikad mi ne uspe. Molim vas ako neko zna za nešto slično, da mi odgovori, nisam dosad video da je iko to spominjao na forumu.
Imam K800i dve nedelje i počelo je da se dešava nešto čudno: dešava se da nakon što uključim telefon, ne radi mu uopšte desno i dole na džojstiku, kao ni nekoliko tastera na tastaturi (2, 3, 8, 9). Nakon što telefon isključim, pa ga odmah ponovo uključim, sve radi perfektno.

Da li je neko od iskusnijih korisnika čuo za ovako nešto, i da li je reč uopšte o kvaru ili se takve stvari dešavaju, pošto ne bih da rizikujem da se blamiram kod prodavca, pogotovo što nisam iz Beograda, a i ne znam kako bih dokazao da se to uopšte dešava, pošto kad probam da ga isključim i uključim da vidim da li će se to ponovo desiti, nikad mi ne uspe. Molim vas ako neko zna za nešto slično, da mi odgovori, nisam dosad video da je iko to spominjao na forumu.