MOLIM HITNU POMOC k610i upao u vodu

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
byeeee
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 21:16

MOLIM HITNU POMOC k610i upao u vodu

Post od byeeee »

ovako sony ericsson k610i upao mi je vodu,bio je zamotan u nekoj krpi i mama je krpu stavila u vodu i fon je tako zamotan u krpi u vodi bio 2h sta da radim?

rexD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 03:51

Post od rexD »

Mislim, sanse su male da prezivi, ali prvo sto je trebalo da uradis je da odmah izvadis bateriju i karticu. Dva sata u vodi je puno pa cak i ako je telefon zavijen u krpu, kako kazes, ipak je bilo dovoljno vremena da se propisno "ukiseli". Koliko mi je poznato u situacijama kada telefon dodje u kontakt sa vodom treba uciniti prvo ono sto sam ti rekao, i NIKAKO ga ne susiti ni na jedan nacin osim prirodnim putem, dakle zaboravi fen, grejalicu, sporet i sl. , treba ga obrisati suvom krpom i ostaviti da se sam susi, ili sto je jos bolje, a sigurno i jedino razumno je da ga sto pre odneses u neki dobar servis.
Pozdrav i srecno. :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Nazalost,mislim da nema sanse da spasis telefon jer je 2 sata u vodi sasvim dovoljno da ti ode ploca,display i ostale najvaznije komponente telefona a popravka svega toga bi te izasla kao nov telefon! :smutny:
Mada probaj ovo sto je rexD rekao i nadas se cudu,al ne ocekuj mnogo! :unsure: :wink:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

meni je z530i bio upo u vodu (2 sekunde) i onda sam izvadio bateriju i stavio ga na sunce i nikakvih poslijedica nije bilo.

P.S: jedan drug je preplivo rijeku sa samsuvgom v660 u džepu i osušio ga na suncu i isto mu ništa nije bilo.

ali ipak 2 sata, što je puno puno je......... :uhuh: :uhuh:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Cak i da ne zardja maticna ploca i metalni delovi ft ekran nema sanse da prezivi jer kad tel upadne u vodu i brzo se izvadi voda cak i ne ode ispod displeja....tel ti je sigurno riknuo....mada mozes sad taj isti da zavijes u doticnu krpu i bacis ga sa potkrovlja neke visoke zgrade--- posle ces imati puzzle... :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori