problem sa k550i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
problem sa k550i
Kupio sam k550i i zvuk mi delije prilicno lose a povremeno imam i osetan pad mreze.Ne mogu da formiram gprs a ni mms.Fon sam kupio od druga i bez veze mi je da ga jurim oko tih stvari.Sta da radim.
ps:Jezici koje imam na telefonu su Kineski,Engleski Malezijski i tako nesto.
ps:Jezici koje imam na telefonu su Kineski,Engleski Malezijski i tako nesto.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kizacar1 izgleda da ces morati da juris druga za te sitnice, izgleda da je on pokusao da ga flashuje ali mu to nesto nije islo, pa sad ti snosis posledice toga. vidi sa njim sta je on to cackao sa telefonom.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Daddy Yankee
- Banned
- MilančeBGD
- Expert
To sam i ja hteo da uradim
i po meni je k550 puni lepsi, a naravno w610 sw bolji
mnogo flash menija, walkman 2.0, flash wallpaperi...
Sve ce raditi ok osim poklopca za kameru, znaci na povlacenje poklopca nece se nista desiti, vec ces morati rucno da ukljucis kameru

Sve ce raditi ok osim poklopca za kameru, znaci na povlacenje poklopca nece se nista desiti, vec ces morati rucno da ukljucis kameru

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Daddy Yankee
- Banned
- MilančeBGD
- Expert
zdravo svima..trebala bi mi jedna usluga..za 2 dana dolazim u Bg,izmedju ostalog da kupim k550,pa bih molio da mi neko kaze ili posalje pp gdje u gradu bi bilo najbolje da ga kupim novog posto znam kakva je situacija (polovni telefoni sa novim maskama,spakovani u svakakvim kutijama,itd..) sa cijenom otprilike do 140 e..Hvala
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Chien imas ovde sve prodavnice koje imaju k550:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1332 ... sson/K550i
misim da je svaka prodavnica koja se oglasava ovde dobra i da ne bi trebalo da imas problema, cene variraju pa pogledaj koja ti najvise odgovara, ne zivim u BG pa nezam koje su prodavnice proverene, ali verujem da su sve dobre.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1332 ... sson/K550i
misim da je svaka prodavnica koja se oglasava ovde dobra i da ne bi trebalo da imas problema, cene variraju pa pogledaj koja ti najvise odgovara, ne zivim u BG pa nezam koje su prodavnice proverene, ali verujem da su sve dobre.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Verovatno si zeznuo nesto na telefonu jer do kompa siguno nije(mozda su ti konektori riknuli??) jer bi po pravilu trebao na drugom kompu sa drugim kablom da radi...resenje ces naci u servisu jedino do sada za takav slican problem nisam cuo.?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
fiki mora da je problem u driverima, kad prikacis fon na komp trebalo bi da se u donjem desnom uglu pojavi Found New Hardware, i onda ce traziti drivere za fon, onda ubacis CD, koji si dobio uz telefon, i on ce automatski snimiti drivere.
posle toga snimis Sony Ericsson PC Suite, i ima da radi.
posle toga snimis Sony Ericsson PC Suite, i ima da radi.
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
fiki uz kupovinu telefona ide cd, ako si uzeo nov telefon, onda su te ovi u prodavnici zeznuli za osnovnu pratecu opremu.