Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa nisam imao priliku,al imas na youtube dosta snimaka,testova i sl pa pogledaj,to ti je skoro kao realni prikaz al stvarno nije lep tel. n95 8gb mi je pa barem 1000000x lepsi...a funkc skroz iste...+ dosta veci ekran.
Stefan33 za tebe je mozda telefon ruzan, ali za neke nije. To je stvar ukusa i navike. Imam ovaj tel skoro 1 mesec i po meni uopste nije ruzan, mislim da bi se lako navikao na njegov izgled.
wanted, pa opisi nam tvoje utiske ako vec imas n82 kako kazes mesec dana.Koliko je stabilan u radu,kakav je zvuk music playera u odnosu na n73,jesi se navikao na tastaturu,jesi probao da koristis navigaciju,da li mozes da uporedis kameru u odnosu na n95,ko odnosi pobedu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo po meni jedna velika mana ovog telefona: Ne moze da se koristi kao baterijska lampa zbog xenon blica. Mogli su i na tome malo da porade, kao na k850i.
U pravu si, ali se plasim da cu samom sebi jednog dana reci: "Dao si tolike pare za ovakvu budzu od telefona, a nemas na njemu jednu najobicniju baterijsku lampu, stvarno me ponekad iznenadjujes.. a gladovali smo mesec dana da bi ga kupili!" Ali prebrodicu ja to
ma daj, to ti nije nikakav razlog da ga ne kupis..
kakva baterijska, na k700 sam je upalio 4x..
ne sporim da ne treba, ali ipak zbog toga ne trebas da se nerviras..
ti ono sto ti treba da osvetlis slikaj, pa pogledaj na ekranu sta se krije u tom mraku..
Ma baterijska lampa nije problem. Zar bi stvarno uzeo k850 preko n82 zbog lampe? Mene jedino nervira sto prve 3 prodavnice koje su dobile uredjaj nabijaju cenu 100 evra vecu od originalne. Sto je mnogo mnogo je! Nadam se da ce posle nove godine dobiti po postenoj ceni (oko 500 evra)
Dark Joker, pa kada je nosto novo,normalno i da je skuplje,a i ide vreme gde se puno daruju pokloni,a to je za nekog idealan poklon (pa i trgovcu su ljudi,moraju i oni da malo zarade.... )!
A ti na tu originalnu cenu treba da dodas jos carinu i porez,sto je 14% carine + 18% pdv-a,a onda je cena malko manja od 700e,pa ti ispada da su ove radnje jos ok sa cenom!
Tu lampicu ajd da i prezalim ali sta bi stvarno bilo odlicno na ovom telefonu je opticki zum kao onaj na samsungu G800
Sa tim zumom i tom lampicom telefon bi bio jednostavno potpuno savrsen!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.