E51 naslednik E50

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

stefgi, ako ti je toliko bitna ta 3g kamera ima telefona i za tvoj ukus, nemojmo vise o ovome raspravljati. E51 nema 3g kameru i gotovo, mi nista nemozemo uciniti povodom toga. sigurno Nokia ima neki razlog zasto nije ubacila 3g kameru u ovaj model. opet nemojmo vise raspravljati oko toga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Mr.Stefgi, link za tebe:
viewtopic.php?t=12195&start=20

pogledaj cetvri post od pocetka stranice - moj prvi post na toj strani

Kada budes procitao post, bice ti jasno sta mozes da uradis sa 3g telefonom i 3g kamerom.
A ako ti nije jasno ili ne mozes sam to da izvedes, ja sam vise nego voljan da ti pomognem licno i personalno, ako ce te tako proci zelja za 3g kamerom. :blinky: :blinky: :o :blinky:

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Da li neko zna da li ovaj model ima blic i auto fokus? U specifikaciji ne kazu nista o tome, a meni je to jako bitno.

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

milann, autofokus nema sigurno a izgleda ni blic posto nigde u specifikacijama nisam nasao da ima blic.
jbg. bilo bi mnogo da ima i autofokus,ipak mora se nesto izostaviti,ionako telefon ima fenomenalne funkcije
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

milann ovaj model nece imati ni blic ni autofokus, a ako ti je to toklo bitno onda ovaj telefon nije za tebe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Upravo tako, ovaj telefon ipak nije krojen za mene. Sad imam 6120 sa kojim sam zadovaljan sa njegovim funkcijama, ali isto nema auto fokus i to je pocelo da mi smeta :disgust: Nista, polako cu poceti da skupljam pare za N81, samo da me ne smori njegova tezina.. ..Oh..imam osecaj da nikad necu biti zadovoljan :smutny:
sry za off

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ljudi ovo cudo je stiglo kod nas.
Video sam na sajtu firma alo-alo,sada sam zvao, nije varka, stiglo je cudoviste definitivno.
Cena, prava sitnica 305 eur.
Sto je u principu skroz ok, sobzirom da je telefon tek izasao

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cebzab, da da i ja sad ukucam u pretragu e51 i ocekujem neke glupave samsunge sa pocetkom e51...,kada ono izasla nokia i ja ne mogu ocima verovati,a cena 305e - smesno,smesno,smesno....
D500&E71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dobro je dobro,vazno da je on nama stigao a cene ce se vec korigovati,nama ostaje da cekamo a ko ceka taj i doceka. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sven
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 21. Feb 2005. 21:49

Post od Sven »

Jel postoji neki srecnik :D koji ima ovaj telefon ili ga je barem drzao u rukama? Znam da je serija E kao bussines ali ovaj telefon deluje malo opustenije( mislim na njegov izgled prvenstveno).
Kakav je mp3 player recimo tj. kakav je zvuk na telefonu? (ovo se naravno odnosi na nekog koji je ima priliku da se uveri u njegove kvalitete i mane).
poz

Sven
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sven »

Sta se desava sa ovim telefonom, posto ga nema u prodavnicama. Da li neko zna? Negde sam procitao, ali ne mogu da setim gde tacno, da je povucen iz prodaje zbog ako se nevaram ne dozvoljene kolicine zracenja!!! Da li je to tacno?

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

max dozvoljeno je 2w/kg tako da ako je povucen zbog toga onda zdravo mlogo zraci
fon je super za jedno 220e kolko ja cenim da vredi-ne vise,taman je skuplji od 6120 za wifi i metalno kuciste
nokia c7

PM.po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 23:43

Post od PM.po »

Zdravo svima. Odavno posecujem ovaj forum. Do sada nisam imao potrebe da postujem, ali sad sam u dilemi.
Da predjem na stvar: Planiram da kupim E51. Interesuje me koja je radnja od objavljenih na mobilnom svetu najsigurnija za kupovinu moba :unsure: Nisam iz Beograda, pa nisam upucen u beogradske radnje...
Hvala unapred.

Sven
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sven »

Pa bas ni mi iz Beograda nismo najsigurniji sto se tice radnji. Ali cinjenica je da bi trebao da obidjes par njih pa da vidis sta sve ide uz telefon, posto nije svuda isto.

PM.po
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 23:43

Post od PM.po »

Pitam jer znam da imate iskustva i znate koje su radnje ozloglasene (kao comtrade, da se telefoni cesto kvare i sl.), i sam mogu da pogledam na licu mesta da li je tu sve od opreme i da procackam telefon, ali ni onda ne mogu da budem potpuno siguran, a treba da idem do Beograda, a ni 260 evra nije mala para da dam za skart E51...

Ajd' jos neko kaze svoje iskustvo sa nekom od ovih radnji... Please...

Sven
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sven »

Ne mogu ti bas ja pomoci. Mozda neko drugi koji cesce kupuje telefone. Samo ne znam odakle ti ovo za comtrade?!! Koliko ja znam oni imaju telefone koji nisu skidani sa mreza i sasvim OK garancije. Kazem to posto znam par ljudi koji su tamo kupili telefon i nisu imali neke zamerke. Mada to je samo moje opazanje naravno.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Sven, imas u dijelu foruma "kafić" čitavu temu o tome koliko je comtrade "dobar"... Pročitaj obavezno, jako je korisno štivo... ;-)

viewtopic.php?t=13308&postdays=0&postorder=asc&start=0
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

PM.po, pa i da das 260e,dobijas garanciju od 6/12 meseci,kako gde....koja ti pokriva sve stvari kod telefona (normalno da ti nece priznati kvar,ako si igrao fudbal sa njim...),tako da ti je bitno samo da li je oprem sto ide uz tel ok i garancija....
D500&E71

Sven
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Sven »

Sensei, hvala ti. Procitao sam i znaci ono ne znam sta da kazem :uhuh: . A ja mislio da su oni OK manje vise. E pa sada sam na pocetku tj. opet u problemu gde kupiti recimo ovaj E51! Mislim izdvojio bi ono sto kazu neki dinar vise ali da znam da necu trcati u radnju za nedelju dana da ga nesto reklamiram. Stvarno nemam ni vremena a bas ni zivaca da dolazim u takve situacije.

goxee
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 22:24

Post od goxee »

Jeste reklama, ali kad covek trazi ajd' da mu pomognem :roll:

Kupio sam do sada tri telefona u "Mobillwood"-u i nikada ni sa jednim nisam imao problema.

Nego, mene brine druga stvar, SAR = 1.40 W/kg, e sad kolika je to zaista razlika u poredjenju sa telefonom koji recimo ima 1.1? :?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Odgovori