E51 naslednik E50
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
stefgi, ako ti je toliko bitna ta 3g kamera ima telefona i za tvoj ukus, nemojmo vise o ovome raspravljati. E51 nema 3g kameru i gotovo, mi nista nemozemo uciniti povodom toga. sigurno Nokia ima neki razlog zasto nije ubacila 3g kameru u ovaj model. opet nemojmo vise raspravljati oko toga.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Mr.Stefgi, link za tebe:
viewtopic.php?t=12195&start=20
pogledaj cetvri post od pocetka stranice - moj prvi post na toj strani
Kada budes procitao post, bice ti jasno sta mozes da uradis sa 3g telefonom i 3g kamerom.
A ako ti nije jasno ili ne mozes sam to da izvedes, ja sam vise nego voljan da ti pomognem licno i personalno, ako ce te tako proci zelja za 3g kamerom.

viewtopic.php?t=12195&start=20
pogledaj cetvri post od pocetka stranice - moj prvi post na toj strani
Kada budes procitao post, bice ti jasno sta mozes da uradis sa 3g telefonom i 3g kamerom.
A ako ti nije jasno ili ne mozes sam to da izvedes, ja sam vise nego voljan da ti pomognem licno i personalno, ako ce te tako proci zelja za 3g kamerom.

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
milann ovaj model nece imati ni blic ni autofokus, a ako ti je to toklo bitno onda ovaj telefon nije za tebe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Upravo tako, ovaj telefon ipak nije krojen za mene. Sad imam 6120 sa kojim sam zadovaljan sa njegovim funkcijama, ali isto nema auto fokus i to je pocelo da mi smeta
Nista, polako cu poceti da skupljam pare za N81, samo da me ne smori njegova tezina.. ..Oh..imam osecaj da nikad necu biti zadovoljan
sry za off

sry za off
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Jel postoji neki srecnik
koji ima ovaj telefon ili ga je barem drzao u rukama? Znam da je serija E kao bussines ali ovaj telefon deluje malo opustenije( mislim na njegov izgled prvenstveno).
Kakav je mp3 player recimo tj. kakav je zvuk na telefonu? (ovo se naravno odnosi na nekog koji je ima priliku da se uveri u njegove kvalitete i mane).
poz

Kakav je mp3 player recimo tj. kakav je zvuk na telefonu? (ovo se naravno odnosi na nekog koji je ima priliku da se uveri u njegove kvalitete i mane).
poz
Zdravo svima. Odavno posecujem ovaj forum. Do sada nisam imao potrebe da postujem, ali sad sam u dilemi.
Da predjem na stvar: Planiram da kupim E51. Interesuje me koja je radnja od objavljenih na mobilnom svetu najsigurnija za kupovinu moba
Nisam iz Beograda, pa nisam upucen u beogradske radnje...
Hvala unapred.
Da predjem na stvar: Planiram da kupim E51. Interesuje me koja je radnja od objavljenih na mobilnom svetu najsigurnija za kupovinu moba

Hvala unapred.
Pitam jer znam da imate iskustva i znate koje su radnje ozloglasene (kao comtrade, da se telefoni cesto kvare i sl.), i sam mogu da pogledam na licu mesta da li je tu sve od opreme i da procackam telefon, ali ni onda ne mogu da budem potpuno siguran, a treba da idem do Beograda, a ni 260 evra nije mala para da dam za skart E51...
Ajd' jos neko kaze svoje iskustvo sa nekom od ovih radnji... Please...
Ajd' jos neko kaze svoje iskustvo sa nekom od ovih radnji... Please...
Ne mogu ti bas ja pomoci. Mozda neko drugi koji cesce kupuje telefone. Samo ne znam odakle ti ovo za comtrade?!! Koliko ja znam oni imaju telefone koji nisu skidani sa mreza i sasvim OK garancije. Kazem to posto znam par ljudi koji su tamo kupili telefon i nisu imali neke zamerke. Mada to je samo moje opazanje naravno.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Sven, imas u dijelu foruma "kafić" čitavu temu o tome koliko je comtrade "dobar"... Pročitaj obavezno, jako je korisno štivo... 
viewtopic.php?t=13308&postdays=0&postorder=asc&start=0

viewtopic.php?t=13308&postdays=0&postorder=asc&start=0
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, hvala ti. Procitao sam i znaci ono ne znam sta da kazem
. A ja mislio da su oni OK manje vise. E pa sada sam na pocetku tj. opet u problemu gde kupiti recimo ovaj E51! Mislim izdvojio bi ono sto kazu neki dinar vise ali da znam da necu trcati u radnju za nedelju dana da ga nesto reklamiram. Stvarno nemam ni vremena a bas ni zivaca da dolazim u takve situacije.

Jeste reklama, ali kad covek trazi ajd' da mu pomognem
Kupio sam do sada tri telefona u "Mobillwood"-u i nikada ni sa jednim nisam imao problema.
Nego, mene brine druga stvar, SAR = 1.40 W/kg, e sad kolika je to zaista razlika u poredjenju sa telefonom koji recimo ima 1.1?

Kupio sam do sada tri telefona u "Mobillwood"-u i nikada ni sa jednim nisam imao problema.
Nego, mene brine druga stvar, SAR = 1.40 W/kg, e sad kolika je to zaista razlika u poredjenju sa telefonom koji recimo ima 1.1?

Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!