Nokia N80
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
hmmmm.. kamera ima AF s tim da je ako nista lakse pravit bolje slike i bolje makro slike.. sto se tice displeya... pa veci je kod n73 i moras proznat da je lepse na njoj nego na n80.. naravno, nijedrasticno veliki ali kad sam poredio jedan do drugog stvarno je osetno veci
da n80 ima dosta kvalitetniji dispej ali kazem zbog velicine.. dobro en mora znacit da je to neka prednost al i kadbi bio dpslej velicine ko na n73 na onoj rezoluciji.. bilo bi fantasticno
da n80 ima dosta kvalitetniji dispej ali kazem zbog velicine.. dobro en mora znacit da je to neka prednost al i kadbi bio dpslej velicine ko na n73 na onoj rezoluciji.. bilo bi fantasticno
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
napalm death, macro mode imas i na N80.. Pogledaj ispod sociva kamere, videces malu polugicu sa kojom prebacujes u macro mode
Slike ne mora da znace da ce ti bolje ispasti ako imas AF, to je svima jasno, zavisi prevashodno od onog ko slika. Kad bi onaj displej imao ovu rezoluciju, tj. ovaj displej imao onu velicinu e to bi bila prava stvar, mada meni ovaj uopste nije toliko mali s obzirom da gledam dosta *.txt i *.pdf dokumenata na njemu. Zato i kazem da svaki delefon ima manu jer ako tako gledamo uvek dodjemo do onog "da baba ima ku*ac bila bi deda" 

- napalm death
- Mobil manijak
ma joj ne zalaze mse za n73,.. daleko od toga.. samo onako kazem u poredjenju sa n73.. sto se tice kamere vec sam spomenuo da sam malo bio zbunjen dali da uzmem n80 bez fokus ali kada sam video da ima polugicu onda je stvar fresena.. a diplej onako navodim kao eto da je barem unecemu n73 navodno bolje 

Ljudi,ajde molim vas recite i da li je normalno da mi telefon(Nokia n80) toliko koci jer svaki put kad hocu da udjemu poruke njemu treba pad sekundi da ucita pa da otvoti...precedura...jebo ti smartphone kad mu toliko treba da otvori fucking messages...recitre mi ako zante kako da ucinim ovaj telefon koji ima zaista predivne performanse malo brzim i efikasnijim?
Hvala,
Sale
Hvala,
Sale
- Azimuth
- Moderator
Chef_sale, telefon ne mozes nikako da ubrzas, nepostoji nista sto bi to moglo. Tvoj problem je cini mi se u tome sto ti je sw star. Odradi update i trebalo bi da se stanje popravi. Meni sasvim normalno ulazi u poruke, cak i u galeriju gde imam prilicno slika i filmica i svi su pride na kartici. Reci mi sta pise kad ukucas *#0000# ? Trebalo bi V 5.0719.0.2 sto je ujedno i poslednja verzija sw-a.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Chef_sale, probaj za početak da instaliraš Nokia SMS Accelerator, možeš ga skinuti ovde.
A ubacivanje novog firmvera je svakako poželjno.
A ubacivanje novog firmvera je svakako poželjno.
● PRAVILA FORUMA ●
drugari, imam problem
poceo je telefon opet da me zeza, tj. da secka i mrsi tokom razgovora
ja sve cujem ok, ali me drugi ne cuju
to je prvi problem, koji sam i ranije resavao resetovanjem telefona preko sifre *#7370#, medjutim, sada odbija da mi frati prethodna podesenja
isao sam na backup mem card, ali kad sam otisao na restore, patka
sta da radim, obzirom da pored svih podesenja koje sam imao, izgubio sam i imenik
HEEEEELP
poceo je telefon opet da me zeza, tj. da secka i mrsi tokom razgovora
ja sve cujem ok, ali me drugi ne cuju
to je prvi problem, koji sam i ranije resavao resetovanjem telefona preko sifre *#7370#, medjutim, sada odbija da mi frati prethodna podesenja
isao sam na backup mem card, ali kad sam otisao na restore, patka
sta da radim, obzirom da pored svih podesenja koje sam imao, izgubio sam i imenik
HEEEEELP
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
skyline prikaci fon na USB i pogledaj po memorijskoj da li ima negde backup fajlova, ako si ih radio pre trebalo bi da su tu.
inace ako ce ti biti lakse i ja sam izgubio ceo imenik pa sam morao ponovo skupljati sve brojeve.
inace ako ce ti biti lakse i ja sam izgubio ceo imenik pa sam morao ponovo skupljati sve brojeve.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
Evo utzeo sam n80 (polovnu). Prvo, jeli prob sto pise da je UMTS i valjda skidana sa TIM (mreze cega li sta)
Ne mogu da koristim onaj "Muzicku centar" javlja mi da je: Sistem ska greska i onda ga otvori ali nema pesama u njemu. Nadjem jedu koaj je bila u telefonu ali u da je pisim i pise "Ne mogu se pustiti izabrane numere"
Koje mi je resenje i jeli t sto ej skidan s mreze ? I da, prebacio sam neke pesme. Sad one stignu u Inbox i iz inboxa gasamo mogu prebaciti u "moj folder" koji je opet u porukama..
EDIT: evo skontao sam, treba sam samo memorisati da je na mem kartici.. sada radi player a onu neku pesmu sto ne pusta, vidim pise nesto kod nje www pa tako da mozda i nije na mob vec nesto preko neta bila
jos koje pitanje, ne mogu da namestim kontakte, recimo samo da budu sa sim i da sa sim premestim na fon.. nastimam ja kada udjem u kontakte samo sim kontakti ali posle kada izadjem pa ponovo udjem opet sa telefona
i naj vise me interesje hoci li imati problema sto je skidana sa ove TIm il kako se vec zove mreze
Ne mogu da koristim onaj "Muzicku centar" javlja mi da je: Sistem ska greska i onda ga otvori ali nema pesama u njemu. Nadjem jedu koaj je bila u telefonu ali u da je pisim i pise "Ne mogu se pustiti izabrane numere"
Koje mi je resenje i jeli t sto ej skidan s mreze ? I da, prebacio sam neke pesme. Sad one stignu u Inbox i iz inboxa gasamo mogu prebaciti u "moj folder" koji je opet u porukama..
EDIT: evo skontao sam, treba sam samo memorisati da je na mem kartici.. sada radi player a onu neku pesmu sto ne pusta, vidim pise nesto kod nje www pa tako da mozda i nije na mob vec nesto preko neta bila
jos koje pitanje, ne mogu da namestim kontakte, recimo samo da budu sa sim i da sa sim premestim na fon.. nastimam ja kada udjem u kontakte samo sim kontakti ali posle kada izadjem pa ponovo udjem opet sa telefona
i naj vise me interesje hoci li imati problema sto je skidana sa ove TIm il kako se vec zove mreze
- Azimuth
- Moderator
napalm death, prvo da ti cestitam na izboru telefona i da te sluzi koliko treba
Sto se tice toga sto na njemu pise TIM i UMTS to nema ama bas nikakve veze, ako nije fleshovan to mozes i sam da odradis u domacoj radinosti, imas ovde detaljno objasnjenje kako to uraditi i naravno da ubacis poslednju verziju sw-a ( u slucaju da je vec nemas na telefonu ). Sto se tice kontakata, kao i na vecini telefona, i ovde po defaultu kad ulazis u imenik on prvo pokazuje kontakte na telefonu i odatle ides dalje u one na sim-u. Dakle, resenje tvog problema jeste da ih iskopiras na mem. telefona i onda ce sve biti ok. Ako ti zatreba nesto od aplikacija trazi na PP, nije problem
Da ne zaboravim, moj savet ti je da, kad si vec uzeo polovan, odma prvo odradis format, da pobrises svakojake "repove" od prethodnog vlasnika.

Da ne zaboravim, moj savet ti je da, kad si vec uzeo polovan, odma prvo odradis format, da pobrises svakojake "repove" od prethodnog vlasnika.