Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Montenegrino umts ti je 3G, prvo moras aktivirati 3G servise da bi mogao da stavis na umts, GSM koristi ako nemas umts.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Da li su Nokie N73 koje su skinute sa TIM mreze vec flash-ovane? Kako da proverim dali se product key razlikuje od onog koji piše iza baterije na mob. telefonu?Ako se kao firmware pojavi 4.0736.3.2.1. da li to znači da je pr.code 0539291? Takođe da li uz mob. dolazi kartica 2Gb, orig. sušalice, CD ili to zavisi od firme? Hvala na odgovorima....
Pozdrav! Ubacio sam najnoviji softver. E sad me zanima, kada se konektujem bilo iz menija ''web'' ili ''services'', meni se pored one standardne oznake za gprs javlja i ono slovo ''E''. Kapiram da je to EDGE. Ali mi se to ranije nije pojavljivalo. Primecujem da se brze otvaraju stranice, ali mi se brze i skida kredit. Na koji nacin mogu da podesim da se telefon konektuje na internet samo preko GPRS-a, a ne preko EDGE-a? Napominjem da sam parametre podesio automatskim slanjem poruke sa nekog nokijinog sajta. Hvala. Pri ranijoj verziji softvera to malo ''E'' se nije pojavljivalo. Napominjem da je telefon podesen na ''GSM'' mod. Hvala unapred.
Što se tiče GPRS-a i EDGE-a, ne vidim svrhu korišćenja sporije veze kad te to isto košta, samo što se preko EDGE-a brže surfuje; količina podataka koju sadrži jedana stranica je tolika kolika jeste, tako da ne može biti razlike u ceni.
Nisam čuo za Nokia sajt s konfiguracionim porukama, ali svakako ih možeš naći na sajtu tvog operatera.
Nisam čuo za Nokia sajt s konfiguracionim porukama, ali svakako ih možeš naći na sajtu tvog operatera.
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
E,owako,imam jedan problem, i ne znam shta da radim...imam N73 koja je pogreshno fleshowana (ja bar mislim da je tako,jer sam ga nosio u jedan serwis da ubace nowiji softwer,pre flesha je pokaziwao imei kod koji treba, a sada izbacuje 12345610654321?). Fon se sada gasi na swakih pola sata-sat. Shta se na njemu desilo i shta se pokvarilo jer sam ga nosio i u drugim serwisima, chak je bio i u BG-u (kako su mi oni objasnili bio je prikljuchen na net nedelju dana da firma NOKIA pokusha da reshi problem, ali nishta nisu preduzeli). Shta se pokwarilo i shta bi moglo da se uradi sa tim fonom da funkcionishe normalno...???? Inache dajem ganjcima za staro gwojze... 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
bOOdala mozda telefon mora da ide na box da mu dignu sistem, pitaj servisera da ti to uradi.
nikolam to su ti gluposti, telefon je brz onoliko koliko je to Nokia odredila, nemozes ti pomocu tamo nekog koda da ga ubrzas.
nikolam to su ti gluposti, telefon je brz onoliko koliko je to Nokia odredila, nemozes ti pomocu tamo nekog koda da ga ubrzas.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
imam problem kada ocu bilo koju apliakciju sa cd nece ovo izbaci
http://img403.imageshack.us/img403/7034/problemxw7.jpg
Sta da radim
http://img403.imageshack.us/img403/7034/problemxw7.jpg
Sta da radim
Moram da se pohvalim...... od juce sam vlasnik N73 ME !!!! Naravno odmah sam stavio nov firmware 4.0736.3.2.1. (nisam mogao da odolim
Mobilni je mnogo dobar i lep i toplo ga preporučujem. Prva i jedina zamerka je to što joystick na tastaturi ostavlja utisak da je mnogo labav. Sve ostalo je stvarno odlično! Imam jedno pitanje za iskusnije kolege po mobilnom...... uključen mi je "cell information", a opet na glavnom displeju ne vidim informaciju o poziciji. (sinoć sam ga čačkao pa sam u jednom trenutku i video tu informaciju al sad je opet nema)...
p.s. nisam menjao product code jer mi je bilo frka ..... video sam u nemesis-u da je moglo još nešto da se menja pored njega pa sam odustao. Šta se tačno dobija menjanjem pr.coda..... glavni meni na srpskom??? jel ima još nešto? ako je samo to onda ga ne diram do daljnjeg i uzivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

p.s. nisam menjao product code jer mi je bilo frka ..... video sam u nemesis-u da je moglo još nešto da se menja pored njega pa sam odustao. Šta se tačno dobija menjanjem pr.coda..... glavni meni na srpskom??? jel ima još nešto? ako je samo to onda ga ne diram do daljnjeg i uzivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
Banebgd, bilo u temi o flešovanju ali ponovićemo:
cell information se prikazuje na sekunduipo kad je uključen Active standby. Kada je zaključan i pritisneš neko dugme pojaviće se osnovni ekran (telefon je i dalje zaključan i ne pali svetlo) na kome će se pojaviti cell....., kada se otključa telefon, ponovo će prikazati to na kratko iaopet ugasiti i u toj stausnoj liniji prikazati nešto drugo.
Product codom možeš promeniti region za koji je telefon predviđen, a posle toga se flešuje i pošto će na sajtu to biti prepoznato dodeliće ti predviđenu jezičku grupu, što u praksi znači da ćeš moći da imaš srpski meni, a najverovatnije i T9.

cell information se prikazuje na sekunduipo kad je uključen Active standby. Kada je zaključan i pritisneš neko dugme pojaviće se osnovni ekran (telefon je i dalje zaključan i ne pali svetlo) na kome će se pojaviti cell....., kada se otključa telefon, ponovo će prikazati to na kratko iaopet ugasiti i u toj stausnoj liniji prikazati nešto drugo.
Product codom možeš promeniti region za koji je telefon predviđen, a posle toga se flešuje i pošto će na sajtu to biti prepoznato dodeliće ti predviđenu jezičku grupu, što u praksi znači da ćeš moći da imaš srpski meni, a najverovatnije i T9.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Hvala na brzom odgovoru.
Uradio sam sve kako si rekao za cell information, ali se on jednostavno uopšte ne pojavljuje. Bas bezveze..... Čudi me i to da jednostavno nije stalno upaljen.... eto to bi bila moja zamerka al prepostavljam da će i to u nekom narednom firmware-u biti ispravljeno. Ili je to možda ipak do mobilnog? Gargamele, koju verziju fw imaš ti?
Uradio sam sve kako si rekao za cell information, ali se on jednostavno uopšte ne pojavljuje. Bas bezveze..... Čudi me i to da jednostavno nije stalno upaljen.... eto to bi bila moja zamerka al prepostavljam da će i to u nekom narednom firmware-u biti ispravljeno. Ili je to možda ipak do mobilnog? Gargamele, koju verziju fw imaš ti?