Milanče jos koju fotku pa cu okaciti,ali bi bilo najbolje da ti posaljem na meil,pa ji ti lepo okacis kako dolikuje,da nebi ja nesto opet zeznuo
 Milanče jos koju fotku pa cu okaciti,ali bi bilo najbolje da ti posaljem na meil,pa ji ti lepo okacis kako dolikuje,da nebi ja nesto opet zeznuo 

http://se4u.4shared.com/account/home.jsp
 http://se4u.4shared.com/account/home.jsp    
 okacicu jos koju fotku sa ova dva pomenuta fona
 okacicu jos koju fotku sa ova dva pomenuta fona
 bas mnogo, vidim da si koristio night mod, verovatno twilight portrait, mogao bih da ti preporucim da ev stavis na -0.7/-1.0 i situacija bi bila malo bolja.Ipak mislim da je auto mod bolji za slike
 bas mnogo, vidim da si koristio night mod, verovatno twilight portrait, mogao bih da ti preporucim da ev stavis na -0.7/-1.0 i situacija bi bila malo bolja.Ipak mislim da je auto mod bolji za slike  A sto se tice ovakvih slika ja bih koristio document mode, ima najmanji ISO i slike su dosta ostrije, ili ipak mozes da koristis auto mod, sa ukljucenim macro i stavi ev na -1.0 da bi smanjio ISO.
 A sto se tice ovakvih slika ja bih koristio document mode, ima najmanji ISO i slike su dosta ostrije, ili ipak mozes da koristis auto mod, sa ukljucenim macro i stavi ev na -1.0 da bi smanjio ISO. ali mi izgleda mnogo bledunjavo, i ne realno... dok je ipak na ovoj slici sa k800 boja malo preterana.
 ali mi izgleda mnogo bledunjavo, i ne realno... dok je ipak na ovoj slici sa k800 boja malo preterana.

taman ubacio 5.7 vec izbaci ovaj 5.8, pa sam ga jutros ubacio, i dobro je da se setio da skloni af assist lamp, mnogo mi je bolje kad nema te opcije u macro modu.
 taman ubacio 5.7 vec izbaci ovaj 5.8, pa sam ga jutros ubacio, i dobro je da se setio da skloni af assist lamp, mnogo mi je bolje kad nema te opcije u macro modu.Camera driver for k790i/k800i/k810iIt's based on the magical Kopritis 2.7, that is the stock 2.5 driver with a few mods in sharpness/saturation. The fixes included are:
- Sharpness to 08 max
- Forced flash in Auto mode (reduces noise in some situations)
- Flash settings from Kopritis 3.71
- "100%" JPEG compression fix
- 18 fps video recording
Credits goes to Kopritis, with many fixes from burner8 and me. I changed the name to avoid confusion with original or other fixed Kopritis 2.7.