Nokia N96
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ma ko zna! 
Evo teksta vesti sa mobile-reviewa: "It looks like Nokia N81, though the form is close to Nokia N95: the numeric keyboard sliding from the bottom and the panel sliding from the top (it is empty on the photo, so we don’t know its destination, probably it carries sensor media player buttons). Taking into account the pictures, Nokia N96 is powered by S60 3rd Edition FP2 (Symbian OS 9.5), the platform hasn’t been announced yet. The rear panel hides a 5-megapixel camera with Carl Zeiss lens and dual LED flash. The source hasn’t provided more details about the specs or the release date."
I njihov forum gde se takodje polemise o ovom telefonu: http://forum2.mobile-review.com/showthr ... 92&page=31

Evo teksta vesti sa mobile-reviewa: "It looks like Nokia N81, though the form is close to Nokia N95: the numeric keyboard sliding from the bottom and the panel sliding from the top (it is empty on the photo, so we don’t know its destination, probably it carries sensor media player buttons). Taking into account the pictures, Nokia N96 is powered by S60 3rd Edition FP2 (Symbian OS 9.5), the platform hasn’t been announced yet. The rear panel hides a 5-megapixel camera with Carl Zeiss lens and dual LED flash. The source hasn’t provided more details about the specs or the release date."
I njihov forum gde se takodje polemise o ovom telefonu: http://forum2.mobile-review.com/showthr ... 92&page=31
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Sinoc mi je brat dosao (zivi u inostranstvu) i kroz pricu pomene da je bio pre neki dan u Finskoj u Nokiji nekim poslom nekoliko dana i da je bas video i isprobao neke modele(prototipove) za 2008 i 2009 i kaze da su mnogo dobri,ali jbg.njega telefoni uopste ne interesuju tako da nezna nikakve specifikacije sem da kaze da su kao svemirski brod
-ali treba biti suzdrzan u ovom odgovoru jer je on laik za telefone
i iz te price mislim da ce biti nekih iznenadjenja iz nokije

i iz te price mislim da ce biti nekih iznenadjenja iz nokije

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Za sada se zna:
Weighs 115 grams
Internal memory of 10 GB
WCDMA 2100
850/900/1800/1900 MHz
HSDPA
Measures 102.5×56×17.6 mm
3.2 inch screen with 16 million colors
Four speakers
Digital TV
3.5mm jack
6 mega pixel camera with Carl Zeiss optics and optic zoom
QWERTY keyboard
WiFi, Bluetooth 2.0, Mini USB 2.0 and infrared
FM Radio
Comes in two colors
Motion sensor
Touchscreen and joystick navigation
GPS

Weighs 115 grams
Internal memory of 10 GB
WCDMA 2100
850/900/1800/1900 MHz
HSDPA
Measures 102.5×56×17.6 mm
3.2 inch screen with 16 million colors
Four speakers
Digital TV
3.5mm jack
6 mega pixel camera with Carl Zeiss optics and optic zoom
QWERTY keyboard
WiFi, Bluetooth 2.0, Mini USB 2.0 and infrared
FM Radio
Comes in two colors
Motion sensor
Touchscreen and joystick navigation
GPS

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Mora se imati na umu da su sve to spekulacije.Naravno do zvanicne promocije. http://www.n-series.us/nokia-n96/ 

Resio sam problem

- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Esprit verovatno da ima kopije telefona a da se proveri to je lako...Prvo sto trebas da proveris to je imei koji se proverava na *#06# i treba da bude isti sa brojem ispisanim ispod baterije(to je provera da l ije telefon kraden ili ne) i ako ima bilo kakvih neslaganja onda ne uzimaj telefon...Zatim kad ukljucis telefon zadrzi meni dugme i pokazace ti se task menager(kopije telefona to nemaju) a na *#0000# mozes da proveris verziju firmvera i ostale podatke...I kad kupujes pregledas DOBRO da telefon nema fizickih ostecenja a ako primetis da maskica mnogo krcka i da nije utegnuta to verovatno znaci da je menjana..... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Trebalo bi da moze,obzirom da su obe baterije iste velicine,jedino ne bi moglo u slucaju da je ta Bl-5F iz N96 nesto manja nego je ova od 1200mAh.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet