Najcudniji nacin na koji vam je fon riknuo

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
cone
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 05:02

Post od cone »

Heheheheheheheeee! :lol: Bas je tema interesantna...Meni je pre neke dve godine na beer festu upao sony ericsson z1010 u casu piva i crko.Odmah sam ga iskljucio ali se nisam setio da mu izvadim bateriju...i eto.....fon je skroz mrtav.Do dana danasnjeg nisam uspeo da ga popravim.Bezveze bas mi je zao,jer je bas bio simpatican fon... :smutny:

v1lenjak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2005. 17:32

Post od v1lenjak »

Pa... Sinoc mi je keva oprala fon zajedno sa posteljinom... Motorola v3i. Pretpostavljate, ne radi... :D

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

Meni je stradao samo jedan...dosao sam na more,obukao sorc za kupanje i zaleteo se u vodu,uzivao ,a kad sam izasao ruku u dzep da vidim koliko je sati na mobilnom :lol: :lol: :lol: :lol: ,samo nisam uspeo jer je izgoreo.hahaha

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

jbt ovutemu sam otvorio jos sa starim nikom... nisam znao da je ziva :D steta Iphone-a... ubio bih ga sto je ovo uradio ...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

ja sam davno simens c65 :D :D kolko imam zivota omlatio od beton. poceo je da se gasi, pa onda sve cesce i cesce i onda nije nikako mogo da se upali....

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

Stefane, meni se desilo slichno. Bio ja sa kevom i sestrom na moru u grchkoj. I Imao Sony Ericsson T610. Dobio sam ga 2 dana pre puta. I nshta, mi se vracamo iz shetnje, i oce moja pametna :dry: keva da napravi shalu, pa me gurne nocu u bazen, sve sa odecom :dry: :dry: :dry: . I nishta, xaxaxaxaxaxa :D :D :D :D svima smeshno, svima super, ali, ja posle 5 min. vidim, meni telefon u dzepu, i nishta. Crko mi. Sve sam probo, ali maler. Kazu u servisu da mu sprzena neka tabla (tako neshto). I ja imao chitavih 5 dana fon. Ali sam ga dobio besplatno. a najjacha fora mog frenda je bila ta da nadje neki fon koji je u to vereme koshtao nekih 200 evra. I posle 2 dana, neko mu ukro. MALER :D :D :D . Neznam, ja sam bash dosta telefona pokvario, polomio, izgubio. Ovako, 8 tel polomio, 1 izgubio, a sad koristim 5300. Imao sam okruglo 10 telova. Tako da 8+1+1=10. Yeeeee, ja sam debil :D :D :D :D !!!! Shalim se.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

U svakoj sali pola istine :D Mislim, tako kazu... :lol: :lol: :lol: He he Sorry, nista lichno :) Mozda samo malo personalno? :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

miodrage, pusti decka, nekada je bolje biti samokritican.. bolje on sam da prizna no da mu mi to kazemo

:wink: :)

salim se, ali kako narod kaze, u svakoj sali ima pola istine.. :lol: :lol:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Raloni »

miodrage, gallee, XEXEXEXEXe :D :lol: :) Nema ljutnje, naraavno! Pa jesam li ili nisam sam to reko!? Ali, ne, ja stvarno, nisam normalan, ja svaki tel. koji dobijem, razlupam ga posle najvishe 5-6 meseci. Evo, dao sam obecanje da cu ovaj 5300 chuvati . Xexexexe :D Malo sutra, al ajde. Ovo mi je test. Ako i ovaj razdrndam posle 10 meseci, za mene je r310 ZAKON!!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Raloni, ma zatebe je pandurska Motorola toki-voki i onda si miran! :)

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

ma meni se nekoliko puta desilo da mi crkne tel,ali to su sve neki glupavi nacini.
U ruci dok pisem poruku,trenutni prekid i nikad se vise nije upalio.

Onda neki stari Siemens stavim na punjac i istog trenutka crkne.
I jos jednom je bio softverski kvar. :D :D

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Raloni »

e, da. Ja zaboravio. Nije chudno, ali ajde... Jednom mi rikno k500. Maska mi non stop spadala. i jednom se iznerviram i uzmem ono shto pecka (od upaljacha) i prislonim ekranu, i pecnem ga. I tu on rikne. A stvarno je bio glup fon.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

meni je drug pricao da je njegov kum posle pecenja rakije (znate kako to vec ide malo peces malo pijes) bio patos pijan....odnesu ga lepo ljudi kuci stave ga u krevet....sutra dan on ustaje kad ceo krevet mirise na urin (haha toliko je bio pijan da se upisao dok je spavao)...posto mu je tell bio u dzepu nije tesko zamisliti sta se sa njim desilo.... :lol: :lol: :lol:

P.S. ovo je ubedljivo najgluplje unisten telefon.....ajde pozz ako cujem nesto bolje napisacu :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori