To je bilo na obuci u vojsci, iscimali me na gadjanju da radim na municijskoj stanici, nemas pojma koji je smor kada so zilion metkova prodje kroz ruke za 1 dan
kakarot, hehe pa ti si u sardinama,a ja sm bio u konzervi tj tenk 84.tako smo mi zvali ove iz bvp ili borbeno vozilo pesadije,a oni nas su zvali konzerve. a PAM je zakon,kad pucas nogavice ti se tresu
Stvarno ne znam zasto mi je obrisan post,slike su bile uredno postavljne,ona sa velikom rezolucijom u obliku thumbail-a,a ova manja je cela prikazana,sledeci put ako moze razlog jer ja ga stvarno nisam video...
Za telefon se hvata prasina dok kazes keks... eto taman sto je izvadjen iz kutije, a presine ko da je bio napolju 20 dana
I na mom k800 se vidi prasina ali po danu, ove povrsine(i na k550 i na k800) su izgleda bas savrsene za prasinu
Jeste slika je sa k800, a evo i slika sa k550, na slici je moj k800 i slika je po meni sasvim ok
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pa da na svom k800 drzim k810 sw, samo zbog trackid(najbolja app svih vremena)
Ali sledece sto je cudno na k550 je neki kineski softver planiram za koji dan da ga prebacim u w610 pa da sestra ima flash menije i walkman 2.0.
Ali nesto ne smem, plasim se da nije mozda otkljucavan pomocu patch-a
Pa njega korisim odavno, verovatno niste primetili jer sam slike uglavnom kacio na imagevenue Nema poboljsanja, sve je isto, osim photofix funkcije(koja nista ne valja ) i trackid.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.