Ajmo savet za neki lepotan do nekih 300 eura
Ajmo savet za neki lepotan do nekih 300 eura
Doslo vreme da se menja ovaj U600 polako ga svi nose u skoli,mislio sam da uzmem N76 medjutim vidim i njega dva tri komada.Tako dajte neki savet,bitan mi je ekran i izgled a za ostalo tu su foto i iPod
A ne mogu sam da se odlucim pa reko dapitam moje dobre drugare

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Re: Ajmo savet za neki lepotan do nekih 300 eura
Sony Ericsson P1i.Nije fora kad ti uzmes da ga bodes olovkicom vec kad oni vide da pises poruke "pisuci" poruke.
Naginju se da vide sta se to radi.Bas u banci juce stigne mi poruka u trenutku kad sam bio na redu,izvadim olovkicu i krenem da piskaram.I salterusa je stala da osacuje sta se desava.

I ja sam mislio da je robustan dok ga nisam uzeo u ruke i malo cackao.Ne nadaj se da ces se navici odmah.Imao pre njega 6680 i N70.Mali telefoni,trebalo malo vremena da se naviknem.Mada veruj mi da mi je jos dan danas boljka da imam tel na preklop.Ponekad uzmem mamin tel Samsung X660 samo da osetim taj filing.

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Re: Ajmo savet za neki lepotan do nekih 300 eura
Ako gotivis Motorolu, ja bih ti onda preporucio Moto V8. Extra dizajn, a ima kvalitetan i veliki displey, kako unutrasnji tako i spoljasnji. I tesko da ces naici skoro na nekog u skoli da nosi ovog lepotana.madness99 napisao:bitan mi je ekran i izgled a za ostalo tu su foto i iPod

Imas vrlo prihvatljivo sad motorola K3 mislim da je 165 evra.
Prilicno fin fon za te pare.
Meni se svidja jos samsung p310, samo je sad ne realno skup, tj prije par mjeseci je bio jeftiniji nego sto je sad. Znam da samsung kao i motorola nisu nesto po mogucnostima ali ti si trazio izgled.
Prilicno fin fon za te pare.
Meni se svidja jos samsung p310, samo je sad ne realno skup, tj prije par mjeseci je bio jeftiniji nego sto je sad. Znam da samsung kao i motorola nisu nesto po mogucnostima ali ti si trazio izgled.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ljudi, vi dechka ocigledno niste skapirali. On hoce telefon koji je fensi i praktican za nosenje i to je to.
Malisha, budimo realni, jedino sto je trenutno stvarno pozeljno na trzistu je iphone.
Jeste da ces za njega morati da se otvorish, ali uvek ces moci da ga zavaljas bez ili sa minimalnim gubitkom.
Malisha, budimo realni, jedino sto je trenutno stvarno pozeljno na trzistu je iphone.
Jeste da ces za njega morati da se otvorish, ali uvek ces moci da ga zavaljas bez ili sa minimalnim gubitkom.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
madness99 ja ti predlazem:
- Nokia 6500, slide ili classic
- Nokia 5610,
- Motorola RAZR2 V9.
neznam da li sam tacno svhatio sta hoces od telefona, al po meni ovi telefoni bi zadovoljili tvoj ukus.
- Nokia 6500, slide ili classic
- Nokia 5610,
- Motorola RAZR2 V9.
neznam da li sam tacno svhatio sta hoces od telefona, al po meni ovi telefoni bi zadovoljili tvoj ukus.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Azimuth,
Pravi predlog, npr. htc touch, nema sanse da ga neko ima, displej 2,8 inca u dijagonali a dimenzije 99x58x13
Dobices individualnost, mada priznajem iphone je ljepsli, ali eto ako ti nekad padne na pamet da ga koristis kao smart, sigurno ces ga mnogo bolje eksplatisati nego sto je to slucaj sa iphone.
Pravi predlog, npr. htc touch, nema sanse da ga neko ima, displej 2,8 inca u dijagonali a dimenzije 99x58x13
Dobices individualnost, mada priznajem iphone je ljepsli, ali eto ako ti nekad padne na pamet da ga koristis kao smart, sigurno ces ga mnogo bolje eksplatisati nego sto je to slucaj sa iphone.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....