Svi su stabilni, ako mislis na softver. Nema tu vise toliko razlike, svi se prave na isti kalup i na graskama od ranije tako da nemas brige. Svaki od tih telefona ima svojih prednosti, zavisi samo za sta ti treba, da li da slusas muziku, slikas ili si pak poslovniji tip kome nije toliko do muzike koliko su mu druge stvari bitne, npr wifi i sl.
Sva tri telefona su jako dobra.N91 pobedjuje u muzici jer ima najbolji zvuk+ Wifi.E51-telefon ima gotovo sve funkcije,doduse neke malo slabije ali jak procesor,ekran,Wifi,HSDPA,baterija.N73 je pravi multimedijalni telefon sa odlicnom kamerom i solidnim blicem,dobar ekran,baterija,muzicki plejer.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ako hoces muziku, wifi, kvalitet i memoriju, uzmi n91, ako hoces ekran i kameru uzmi n73... Ja se nikada ne bih dvoumio, uzeo bih n91 bez razmisljanja...
Glas ide za Nokiu E51,fon ima bas sve bukvalno...e sad ako si ti neki zaludjenik za muzikom pa stalno slusash uzmi N91(glomazan je dosta) a ako stalno koristis kamericu stalno se slikas uzmi N73 fin ekran,fini zvucnici,kamera 3.2 mega pixela kamera,jedna mana je ta sto je od ciste plastike a i ruzan je (stvar ukusa)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Super Sayian, a zasto toliko potenciras na tome da li je neki telefon ruzan ili ne, mislim vidim da si naglasio da je stvar ukusa, zasto onda uopste i pises o tome?
kakarot, nemoj da ans pogresno razumes, i na ostalim telefonima isto tako mozes da slusas muziku, radio i sl. Jedina razlika je u kvalitetu reprodukcije ( ali malo je onih koji zaista imaju toliko istancan sluh ). I ako si se vec odlucio za n91 onda pogledaj ovu verziju od 8GB. Mada bih ja pre uzeo e51 ali to sam samo ja...
Slusaj ako je muzika prioritet neka izbor bude n91,ali svim ostalim parametrima, pocev od brzeg procesora,daleko boljeg displeja, i svega onog sto ove dvije stavke vuku, bolji izbor ti je e51.
Dok sto se tice dizajna, n91 ti nudi individualnost, i sa tog aspekta odnosi pobjedu, dok je e51 klasicnog poslovnog dizajna, tj. koncept mu je vec vidjen.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
onda on ispada iz igre..ostaju ti n91 i e51 od kojih bih ja uzeo e51. Noviji, bolji procesor, bolji displej... i ono sto se meni strasno ne svidja kod telefona koji imaju HDD jeste to sto ako se nekad pokvari eto ti stete da padnes na dupe. Ne znam, razmisli jos koji put, uporedi ih, trazi u prodavnici da pogledas oba, malo ih cackaj i onda se odluci. Jel a sto ne pogledas jos neki telefon iz N serije? Evo ja imam N80ie i prezadovoljan sam sa njim, za sad mu nisam nasao manu a u tom cenovnom rangu je.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.