nokia n91 4gb, e51 ili n73me, help

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kakarot
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Dec 2007. 12:19

nokia n91 4gb, e51 ili n73me, help

Post od kakarot »

nokia n91 4gb, e51 ili n73me
pomoc pri odluci, zanima me koji je fon stabijniji
:blinky:

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
† Hvala pivu na sretnom detinjstvu †

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Svi su stabilni, ako mislis na softver. Nema tu vise toliko razlike, svi se prave na isti kalup i na graskama od ranije tako da nemas brige. Svaki od tih telefona ima svojih prednosti, zavisi samo za sta ti treba, da li da slusas muziku, slikas ili si pak poslovniji tip kome nije toliko do muzike koliko su mu druge stvari bitne, npr wifi i sl.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Sva tri telefona su jako dobra.N91 pobedjuje u muzici jer ima najbolji zvuk+ Wifi.E51-telefon ima gotovo sve funkcije,doduse neke malo slabije ali jak procesor,ekran,Wifi,HSDPA,baterija.N73 je pravi multimedijalni telefon sa odlicnom kamerom i solidnim blicem,dobar ekran,baterija,muzicki plejer.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ako hoces muziku, wifi, kvalitet i memoriju, uzmi n91, ako hoces ekran i kameru uzmi n73... Ja se nikada ne bih dvoumio, uzeo bih n91 bez razmisljanja...
iPhone + CX300

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Glas ide za Nokiu E51,fon ima bas sve bukvalno...e sad ako si ti neki zaludjenik za muzikom pa stalno slusash uzmi N91(glomazan je dosta) a ako stalno koristis kamericu stalno se slikas uzmi N73 fin ekran,fini zvucnici,kamera 3.2 mega pixela kamera,jedna mana je ta sto je od ciste plastike a i ruzan je (stvar ukusa)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Super Sayian, a zasto toliko potenciras na tome da li je neki telefon ruzan ili ne, mislim vidim da si naglasio da je stvar ukusa, zasto onda uopste i pises o tome?
iPhone + CX300

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

kakarot sve zavisi sta naj vise hoces od telefona, za muziku postoji samo jedan telefon od ovih a to je N91, poslovni E51, multimedijalni n73.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

samo treba napomenuti da je ocigledno lepsi n91 8GB od 4GB a N73 ti ne savetujem jer je :wacko: Moj savet ide za E51
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kakarot
Novajlija
Novajlija

Post od kakarot »

hvala puno, idem popodne da uzmem n91 samo da mi stigne plata. Nekako mi vise treba za muziku nego za slikanje i tako ta.
Hvala u svakom slucaju

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

kakarot, nemoj da ans pogresno razumes, i na ostalim telefonima isto tako mozes da slusas muziku, radio i sl. Jedina razlika je u kvalitetu reprodukcije ( ali malo je onih koji zaista imaju toliko istancan sluh ). I ako si se vec odlucio za n91 onda pogledaj ovu verziju od 8GB. Mada bih ja pre uzeo e51 ali to sam samo ja... :oops:

kakarot
Novajlija
Novajlija

Post od kakarot »

ma opusteno, n91 mi je nekako vise muski telefon a i vise me interesuje izgled nego kamera tako da cu njega da uzmem. Hvala u svakom slucaju

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj izbor bi išao na n73me .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kakarot
Novajlija
Novajlija

Post od kakarot »

uzeo bih ga ja da ima wifi, ali to mi je jedina mana kod njega. A kamera mi ne treba neka posebna zato sto imam digitalac

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Slusaj ako je muzika prioritet neka izbor bude n91,ali svim ostalim parametrima, pocev od brzeg procesora,daleko boljeg displeja, i svega onog sto ove dvije stavke vuku, bolji izbor ti je e51.
Dok sto se tice dizajna, n91 ti nudi individualnost, i sa tog aspekta odnosi pobjedu, dok je e51 klasicnog poslovnog dizajna, tj. koncept mu je vec vidjen.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

onda on ispada iz igre..ostaju ti n91 i e51 od kojih bih ja uzeo e51. Noviji, bolji procesor, bolji displej... i ono sto se meni strasno ne svidja kod telefona koji imaju HDD jeste to sto ako se nekad pokvari eto ti stete da padnes na dupe. Ne znam, razmisli jos koji put, uporedi ih, trazi u prodavnici da pogledas oba, malo ih cackaj i onda se odluci. Jel a sto ne pogledas jos neki telefon iz N serije? Evo ja imam N80ie i prezadovoljan sam sa njim, za sad mu nisam nasao manu a u tom cenovnom rangu je.

kakarot
Novajlija
Novajlija

Post od kakarot »

jbg nista danas od fona nije bila plata, :x hvala na pomoci, otici cu sutra do oranga pa cu da pogledam oba modela posto sam video da tamo ima

Odgovori