Pomoc za neodluchnu

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

LG, Samsung ili Nokia

LG KE 800
1
4%
LG KE 970 shine
8
29%
Samsung u600
4
14%
Samsung u700
15
54%

Ukupno glasova: 28

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Dec 2007. 04:15

Pomoc za neodluchnu

Post od plavusha »

Ako neko moze da mi pomogne da se odluchim, bila bih mu veoma zahvalna.. :D Naime, ne mogu da se odluchim izmedju vishe telefona jer nikako da izvazem gde je najmanji odnos mana i prednosti :unsure: U pitanju su LG KE800 i KE970shine, zatim Samsung u600 i u700 i Nokia N76... Lg su mi najlepshi al sam chula za dosta mana, tipa da se gubi mreza,lako grebe ekran, kratko traje baterija, slika nije bash najbolja,ne podrzava teme i sl...
Samsung bi trebao da je kvalitetniji, al ne volim senzore i nekako su mi mushki i ozbiljni... a nokia mi se uopshte ne svidja, al kao ima dobre karakteristike i kvalitet...
E sad, ja sam se ispisala, pa ko prochita i odgovori svaka mu chast :lol: Tnx

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

moja preporuka ti je da uzmes Samsung U700, ili U600, LG nikako, sto se mene tice, sto ne razmislis o kupovini ovih modela: Nokia 7370, 7373, 7390.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od plavusha »

Njih nikako, ima ih pola grada, nisu neshto posebni po funkcijama, a nisu ni elegantni vec skroz dechiji...tnx anyway

Sad sam primetila, nisu izbacili nokiu n76 za glasanje, pa je naknadno dodajem :wink: slobodno predlozite josh neke, mada bih vishe volela da ostaneta pri komentarisanju ovih koji su mi u uzem izboru...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

plavusha ne bih se bas slozio sa tobom da 7390 nije neki po funkcijama, telefon ima 3.2 Mpix kameru, 3G, 16 mil. boja, ... vise toga mozes videti ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1210/Nokia/7390
kolko para si spremna da izdvojis za mobilni?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Od svih sto si navela i od ovih sto je kljun naveo, ubjedljivo mi je najljepsi Samsung u700 . A najbolji sto se tice funkcija je Nokia 7390, ne svidja mi se pretjerano,al zenski je fon i mislim da je to extra izbor. Znaci U700 ili 7390 , a uzevsi u obzir i cjenu ( nokia je skuplja za 80 ) moj izbor bi bio samsung u700.

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od plavusha »

kljun napisao: ne bih se bas slozio sa tobom da 7390 nije neki po funkcijama
Ne svidja mi se taj, mnogo boja, presharen... pa u rangu cena ovih koje sam predlozila,ne neke preskupe u svakom sluchaju...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Sto se tice izgleda LG KE800 i nema ga pola grada a sto se tice funkcija U700 al ce ga imati pola grada. Konkretan predlog bi bio U700 imaces i izgled i funkcije samo ako ti ne smeta ono pola grada :wink:
Vise o KE800 imas ovde
Vise o U700 imas ovde

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od plavusha »

LittlePrince
tnx :D to je ono shto sam i napisala u 1. poruci... znam da samsung i nokia imaju bolje funkcije, a lg lepshi dizajn... pitanje je samo da li su nedostaci kod lg-a toliki da ne mogu da se podnesu...neke sitnice mogu, al ono shto sam prochitala u komentarima posle modela..uh :unsure:

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

kakarot
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Dec 2007. 12:19

Post od kakarot »

definitivno u700
:lol:

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima!
† Hvala pivu na sretnom detinjstvu †

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ovo gore ponudjeno je sve bezveze i mejn strim.
Ne postoji ni jedan vishe fensi telefon za devojcicu od n76.
Ne smem da vam pricam kakve se hemijske reakcije desavaju u mom mozgu kada vidim devojcu sa n76.
Ima super funkcije,izgleda fantasticno i stoji devojcicama do ] /\ ] /\. 8)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

cebzab, :D 8) tu se potpuno slazem sa tobom,jos ako je crveni :) plavusha, Moja preporuka za njega.Mislim da kad ga uzmes u ruke videcs o cemu govorim
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od plavusha »

cebzab napisao:Ovo gore ponudjeno je sve bezveze i mejn strim.
Ne postoji ni jedan vishe fensi telefon za devojcicu od n76.
pogledaj moju 2. poruku po redu... napisala sam da tu spada i n76, a pishe i u 1.
ochigledno je nisi ni prochitao :uhuh:
ok, tnx na mishljenju, mada nishta bitno nisi rekao, osim najglupljeg moguceg razloga za kupovino tog moba :shock:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sale_M napisao:Mislim da kad ga uzmes u ruke videces o cemu govorim
Da, da...samo ga ti uzmi u ruke i uzivajte oboje :lol:
Sorry za off al bilo je jace od mene :lol: :lol: :lol:

Nego ako ti nije problem da punis bateriju na svaka 2-3 dana onda je Nokia za tebe. I evo da kazem da nije istina da se N76 guli kao sto se prica, moja drugarica ga ima vec 2-3 meseca i kao nov je jos uvek. Sasvim solidan telefon. A 6500 classic? I on deluje nekako primamljivo iako nije jedan od smart telefona. SE bih odmah izbacio jer i nema telefone pravljene za zansku ruku, ili ja nisam video takav. Samsung i LG imaju zanimljivih modela ali ne znam kakvi su u praksi, koliko su kvalitetni u smislu izrade i samih karakteristika

P.S. A sta je sa Motorolom? Otpisane ili...?

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Meni licno kad vidim da neka devojka ima n76 je drago,konacno devojka koja se razume u pametne telefone odlicna tema za razgovor,ali tu postoji ono sto mi se ne svidja,jer u vecini slucajeva kad pitam kako sluzi one kazu pa kao i svaki drugi mob,kucam poruke i i pricam,kamera skoro ocajna itd,a sta je to symbijan,neko selo u Spaniji---e tu je problem,kao kad vidim one likove sto voze hummer-e,pa sam se sa jednim razmimoliazio pola sata na obilicu,ali dobro tek ga je bio kupio,a mlad je vozac naucice--pa dobro rodjace sta ce ti to,jel ides u osvajanje zemlje Franje Josifa 78-82 stepena severne geografske sirine :unsure: ,znaci poenta ako ti nesto ne treba i neces ga koristiti sta ce ti onda,a ako ti treba onda obavezno kupuj.\

Glasao sam za u600,mada ni u700 nije los,video sam ih u royaltonu u vise boja i odlicni su :D (crvena,plava,bela.... :D )
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

LG KE800 nije neki fon sto se tice funkcija i jedina prednost mu je dizajn dok U700 ima i dizajn i funkcije pa cak mogu reci i kvalitet zato je i moj glas otisao njemu. Sto se tice Nokije ima Simbijan ali malo ljudi (uopste ne samo devojaka) koristi prednosti Simbijana u odnosu na standardne telefone jer bi to znacilo jurenje aplikacija, sertifikovanje... a da se iskesiras za nesto sto neces koristiti je po meni bacanje para + moje misljenje U700 je bar 2x lepsi od presiroke N76.

A ovo kad vidim devojku sa N76 je prava glupost :dry: , recimo ja kada vidim devojku sa N76 prvo pomislim sta joj bi da kupi telefon koji jedva drzi u ruci, nekoristi ni 1/4 mogucnosti i pritom se morala zesce iskesirati :?

plavusha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od plavusha »

LittlePrince, hvala na mishljenju, najzad neko ko se drzi teme...
Iskreno, ne znam kako se koristi symbian, al rachunam na detalj da ne kupujem svaki dan mob, a i da ce uskoro svi tel to imati..al to mi stvarno nije presudno..
Shto se tiche lg-a vishe mi se svidja ke 970shine, al sam chula mnogo loshih kritika, tako da na kraju ispada da treba da se odluchim izmedju u600 i u700

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

U sustini to bi ti bio najbolji izbor, ja sam dao glas za U700 zato sto mi je lepsi, ima par opcija vise od U600 e sad U600 imas u vise boja pa odluci, u sustini to su ti isti telefoni, dalje je stvar ukusa :wink:

PS: Nece skorije svi telefoni imati simbijan :uhuh: , nema nikakvih naznaka za to, zato se opusti i kupi sebi ono sto ti se vise svidja ;)

Slika

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

meni je nekako extra lg prada 8) pravi zenski fon,nije losh ni n76 crwen,ima bash ekstra funkcije,...to je to...razmisli o Pradi... :wink:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

bOOdala, pretpostavljamo da cura ne zeli da izdvoji toliko novaca za mob. u700 je oko 190e , a prada 300e ....

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ja stvarno ne znam zasto ste se svi uhvatili tog sertifikovanja ko pijan plota... Pa ako ima mozda 10-15% aplikacija koje treba da se sertifikuju i to je to. Evo ja gotovo sve koje koristim trenutno nisam sertifikovao a rade mi posao. I ako vec nesto treba da se sertifikuje, pa to nije nista teze i komplikovanije nego ovde napisati post. Ne kazem da devojka treba da kupi telefon sa symbianom ali jednostavno ne vidim njegove mane, samo prednosti koje joj mogu kad tad koristiti ali joj sigurno nece nikada smetati.

Odgovori