Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- uzmite-racun
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 24. Dec 2007. 22:26
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ma ostavi genus 6.0
Ne znam, bas sam danas gledao malo slike sa mora i put na more, tad sam imao stock drajver i stvarno su slike sasvim ok i ovako po danu, nego ja nemam vremena da ga malo vise testiram danju, uglavnom sam kuci i u skoli 
Na prvoj strani je ubacen novi drajver za ubacivanje fajlova preko xs++ ali ovog puta sa najnovijom verzijom u kojoj je dosta olaksan posao

Na prvoj strani je ubacen novi drajver za ubacivanje fajlova preko xs++ ali ovog puta sa najnovijom verzijom u kojoj je dosta olaksan posao

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
U prilogu su stok Acoustic, Camera i display driveri iz R8BA024, ako hocete da vratite stare:
K800i:
Camera K800i
Acoustic K800i
display k800i
K810i:
Camera K810i
Acoustic K810i
Display k810i
K800i:
Camera K800i
Acoustic K800i
display k800i
K810i:
Camera K810i
Acoustic K810i
Display k810i
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
MilančeBGD,sad mi pade nesto na pamet,ajde stavi na prvu (pocetnu) stranu link ka ikonicama na 12 strani,jer ce tako ljudi odmah znati gde su ikonice i mnogo lakse ce ih nalaziti i skidati,naravno ako se slazes 
Btw,raptileos,mozes i >>OVDE<< da skines ikonice za tvoj telefon!

Btw,raptileos,mozes i >>OVDE<< da skines ikonice za tvoj telefon!

- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
eeeeee ljudi jel ovo sta vrijedi ???
PRVI način za promjenu ikona je da kreiramo slijedeću mapu:
\files_to_upload\tpa\preset\system\menu\
i u nju stavimo nove ikone i menu.ml i zamijenimo originalne datoteke pomoću Xs++
Da ne bi svaki put kad želimo promijeniti ikone pokretali XS++ postoji i drugi način kojim se ikone učitavaju sa memory sticka.
DRUGI način za promjenu ikona je da se na memory sticku napravi mapa
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
i u nju stave nove ikone zajedno sa menu.ml datotekom a sa XS++ na mobitel kopiramo SAMO shortcute u mapu:
OBAVEZNO obrišite originalnu menu.ml datoteku tako da dodate njenu putanju u delete files polje u XS++. Nakon reseta nove ikone će se učitati sa sticka a kad ih želimo zamijeniti samo kopiramo nove ikone na stick...
...ili napravimo više foldera sa ikonama na memory sticku i direktno iz mobitela preimenujemo onaj koji želimo koristiti u menu i ugasimo/upalimo mobitel bez potrebe za spajanjem na PC.
PRVI način za promjenu ikona je da kreiramo slijedeću mapu:
i u nju stavimo nove ikone i menu.ml i zamijenimo originalne datoteke pomoću Xs++
Da ne bi svaki put kad želimo promijeniti ikone pokretali XS++ postoji i drugi način kojim se ikone učitavaju sa memory sticka.
DRUGI način za promjenu ikona je da se na memory sticku napravi mapa
\MSSEMC\Media files\other\menu\menu\
i u nju stave nove ikone zajedno sa menu.ml datotekom a sa XS++ na mobitel kopiramo SAMO shortcute u mapu:
OBAVEZNO obrišite originalnu menu.ml datoteku tako da dodate njenu putanju u delete files polje u XS++. Nakon reseta nove ikone će se učitati sa sticka a kad ih želimo zamijeniti samo kopiramo nove ikone na stick...
...ili napravimo više foldera sa ikonama na memory sticku i direktno iz mobitela preimenujemo onaj koji želimo koristiti u menu i ugasimo/upalimo mobitel bez potrebe za spajanjem na PC.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48