MTS novosti
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Po logici , ja mislim da bi trebalo da vazi AquaZX . Jer to nije prebaceno sa nekog pre paida ( to u stvari i ne moze kod mts-a , a samim tim i vec placeno pa na primer za istu lovu da se dobiju dve promocije ) , nego sa post paida ce neko da plati za tebe i samim tim je zaduzen za taj iznos koji ce da plati samo za tebe .
Tako bar mislim , ali treba proveriti ipak .
Tako bar mislim , ali treba proveriti ipak .
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Novogodišnji 3G Net paket
U duhu novogodišnjih i božićnih praznika mt:s Vam nudi mogućnost kupovine data kartice po neverovatnoj ceni od 99,00 dinara. Novogodišnji 3G Net Paketi namenjeni su novim i postojećim kroisnicima, koji žele da Internet bude dostupan na svakom mestu i u svakoj situaciji posredstvom mt:s mreže.
U ponudi su Huawei data kartice koje omogućavaju povezivanje računara sa internetom:
PCMCIA E650
USB Modem E220
U zavisnosti od Vaših potreba, možete zaključiti postpaid ugovor na minimalni period od 12 meseci, uz izbor jednog od tri tarifnih profila:
3G Net Paket 128MB
3G Net Paket 512MB
3G Net Paket 1GB
I to nije sve! Količina prenetih podataka u novogodišnjem 3G Net paketu je višestruko veća.
Uz 3G Net paket 128MB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je 1GB, uz 3G Net Paket 512MB - 2GB, a uz 3G Net Paket 1GB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je neverovatnih 5GB.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2038
U duhu novogodišnjih i božićnih praznika mt:s Vam nudi mogućnost kupovine data kartice po neverovatnoj ceni od 99,00 dinara. Novogodišnji 3G Net Paketi namenjeni su novim i postojećim kroisnicima, koji žele da Internet bude dostupan na svakom mestu i u svakoj situaciji posredstvom mt:s mreže.
U ponudi su Huawei data kartice koje omogućavaju povezivanje računara sa internetom:
PCMCIA E650
USB Modem E220
U zavisnosti od Vaših potreba, možete zaključiti postpaid ugovor na minimalni period od 12 meseci, uz izbor jednog od tri tarifnih profila:
3G Net Paket 128MB
3G Net Paket 512MB
3G Net Paket 1GB
I to nije sve! Količina prenetih podataka u novogodišnjem 3G Net paketu je višestruko veća.
Uz 3G Net paket 128MB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je 1GB, uz 3G Net Paket 512MB - 2GB, a uz 3G Net Paket 1GB količina prenetih podataka uključenih u mesečnu pretplatu je neverovatnih 5GB.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2038
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35