Mobilni za decu
Mobilni za decu
Koji mobilni uzeti za decu (10 i 8 godina) do 45€+PDV?
Ovo im je prvi mobilni, znači ništa extra; samo MMS, GPRS, ekran 128x128, 65K boja, polifone melodije.
Razmišljao sam o SIEMENS A31 i AX72, odnosno SE J210i i J220 ! Vrede li ili postoji nešto bolje za te pare.
P.S. Gde su najjeftiniji mobilni u NS ?
Ovo im je prvi mobilni, znači ništa extra; samo MMS, GPRS, ekran 128x128, 65K boja, polifone melodije.
Razmišljao sam o SIEMENS A31 i AX72, odnosno SE J210i i J220 ! Vrede li ili postoji nešto bolje za te pare.
P.S. Gde su najjeftiniji mobilni u NS ?
vladaj, u Novom Sadu vlada dogovor tako da su cene svugde iste...Npr ja sam danas gledao SE W880 po radnjama i tamo gde ga ima kosta 240e znaci za 40-50e veca cena nego u BG
E sad na jeftinijim modelima to i nije tako ali racunaj na 30e razlike za modele do 160e a za ove jeftinije je tu oko 10e razlike max i to vazi za te modele do 70e
AKo im je prvi fon onda im ne treba sigurno MMS i GPRS(trosice mnogo para na telefon) ali ok
Moja preporuka je npr Samsung C160-C170 prelepi telefoni i ako zelite da kupite original nece vas puno izaci jer kostaju 5900 a jedan je jeftiniji(ne znam tacno koji)
Ja sam danas uzeo 1200 Nokiu Originale za 3290din i zadovoljan sam posebno sto je telefon plastificiran u kutiji sa svim zigovima baterija i fon su posebno zapakovani i tako dalje...
A da cene su vam sa PDV

E sad na jeftinijim modelima to i nije tako ali racunaj na 30e razlike za modele do 160e a za ove jeftinije je tu oko 10e razlike max i to vazi za te modele do 70e
AKo im je prvi fon onda im ne treba sigurno MMS i GPRS(trosice mnogo para na telefon) ali ok
Moja preporuka je npr Samsung C160-C170 prelepi telefoni i ako zelite da kupite original nece vas puno izaci jer kostaju 5900 a jedan je jeftiniji(ne znam tacno koji)
Ja sam danas uzeo 1200 Nokiu Originale za 3290din i zadovoljan sam posebno sto je telefon plastificiran u kutiji sa svim zigovima baterija i fon su posebno zapakovani i tako dalje...
A da cene su vam sa PDV

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
vladaj, Izmedju Siemens A31 i AX72 u svakom slucaju je bolji izbor AX72.
Za slicne pare bi ovo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/160/Siemens/S55 bila dobra kupovina ali nemam pojma da li se moze naci po toj ceni u NS (cena je najverovatnije sa PDV).
Za slicne pare bi ovo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/160/Siemens/S55 bila dobra kupovina ali nemam pojma da li se moze naci po toj ceni u NS (cena je najverovatnije sa PDV).
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vladaj Sony Ericsson J220, Sony Ericsson J230i, a mozes i ovde pogledati jos neke modele:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/upto75
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/upto75
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ja sam skoro uzeo burazeru ovaj se j110, i odlican je telefoncic naravno za te pare mada njemu se ne isplati kupovati bilo sta drugo jer mu telefon traje najvise dva do tri meseca...
Ovaj mu evo sad za divno cudo nije izgreban, a ima ga skoro dva meseca..
, inace i on je zadovoljan sa njim tako da topla preporuka a kosta 36e .... 

Ovaj mu evo sad za divno cudo nije izgreban, a ima ga skoro dva meseca..

.::HTC Desire Z::.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Khm,khm ovaj,... ne bih da budem partybraker ali sta ce tako maloj deci mobitel?
Mislim u redu ako su deca odvojena od roditelja neki duzi period ali ako je to cisto iz zabave i hira onda je to totalno
Ako vec treba uzeti deci telefon onda gledaj da bude sa sto manjom kolicinom SAR zracenja a sve ostalo u drugi plan.

Ako vec treba uzeti deci telefon onda gledaj da bude sa sto manjom kolicinom SAR zracenja a sve ostalo u drugi plan.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Wicker Man,ni ja nisam neki partybraker s obzirom da imam 18 god.
,ali i ja smatram da je potpuno bezveze kupovati tako maloj deci mobilni,ali to je samo moje misljenje!
S druge strane razumem i vladuj,jer verovatno i vecina dece u odeljenju imaju telefone pa da ne budu jedini bez njih,odnosno crne ovce!
I ja imam mladju sestru (8 god.) i ove godine joj je mama dala njen stari Z200 jer vecina dece u njenom odeljenju ima telefon,pa je kukala i kukala da ima i ona,da ne bude jedna od malobrojnih koji nemaju,i to je po meni potpuno bezveze,ja licno joj ne bih dao telefon dok ne dodje do nekog 5-og razreda al ajde!
Nego da zavrsim s ovim [off-om] i da se vratim na temu!
Ne znam kako se krecu cene u NS-u,ali ovde u BG-u je J230 50e i mislim da je to sasvim ok telefon,znaci to je moja preporuka!
Sto se tice SAR-a (zracenja),to je tako malo da ne treba brinuti o tome.Mikrotalsana vise zraci od telefona tako da...
Znaci za to ne treba brinuti sigurno!

S druge strane razumem i vladuj,jer verovatno i vecina dece u odeljenju imaju telefone pa da ne budu jedini bez njih,odnosno crne ovce!

I ja imam mladju sestru (8 god.) i ove godine joj je mama dala njen stari Z200 jer vecina dece u njenom odeljenju ima telefon,pa je kukala i kukala da ima i ona,da ne bude jedna od malobrojnih koji nemaju,i to je po meni potpuno bezveze,ja licno joj ne bih dao telefon dok ne dodje do nekog 5-og razreda al ajde!
Nego da zavrsim s ovim [off-om] i da se vratim na temu!
Ne znam kako se krecu cene u NS-u,ali ovde u BG-u je J230 50e i mislim da je to sasvim ok telefon,znaci to je moja preporuka!
Sto se tice SAR-a (zracenja),to je tako malo da ne treba brinuti o tome.Mikrotalsana vise zraci od telefona tako da...

Znaci za to ne treba brinuti sigurno!

- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
hahaha a ja sam pre 10 godina tacnije sa 4.5 godine nosio n99 u skolu (srednju) i niko mi nista nije branio.A za tebe savet vladaj najbolje uzmi J110 on pravi pogodak za pocetak.A ovaj S55 je sigurno pakovan jer se vec nekoliko godina ne proizovdi S55 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D