Mobilni za oko 180e FM+IR+BT

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
matthew
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Jan 2008. 22:04

Mobilni za oko 180e FM+IR+BT

Post od matthew »

Pozdrav svima i srecna nova.
Vreme mi je da pazarim novi mobilni. Ne pratim mnogo kako se stvari razvijaju pa mi je dobro dosla vasa pomoc. Dakle, sta predlazete.
Evo sta je meni potrebno:
Da im IR+BT+FM. Posto dosta vremena provedem surfujuci netom i citajuci mail preko mob. Vazno mi je da sto bolju konekciju sa netom. Obavezno mora da otvara pdf. Ako otvara i word i excel fajlove, bolje. Sto bolji ekran. Dobar zvuk, mp3, fm.
Kamera mi je nebitna. Ne bih samsung i slajd.

do 200e mogu da izdvojim

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

matthew, Pravi telefon za tebe bi bio Sonyericsson W950! Ima i Infrared, i Bluetooth, 240 x 320 rezolucija ekrana, a posto je smartphone, trebalo bi da moze da otvara pdf, word, exel.
Ima i dobar zvuk, i FM. Cak nema ni kameru, posto ti je ona nebitna!
Uz to, ovo nije Samsung, i nije slajd! Pa jos, ima i nov za 190 evra!!!

Pa ovaj telefon je stvoren za tebe :lol: :lol: :D :D

matthew
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od matthew »

aj pojasni malo to smartphore. u cemu je razlika u odnosu na ostalo? podrzava li on 3g? ima li nesto malcice jeftinije?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

matthew sto ces jeftinije, kad si rekao do 200 evra? :?
uz W950, razmisli i o:
Nokia E50, nema radio
Nokia 6120, nema IC port
Nokia E61, nema radio, odlican poslovan telefon, mislim da bi tvoje zahteve ispunio
a ako ne znas sta je smartphone, onda se nemoj upustati u ove telefone ako nisi siguran da mozes da se nosis sa symbianom.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

matthew,
Mislim da je najbolje da pogledaš malo po forumu.
Bilo je nekoliko puta tema "mobilni do 200e"
Svakako ti savetujem da se prvo informišeš ovde:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-pretrazivac
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

m600 :oops:
dokupiš slušalice sa FM koje koštaju oko 10e, ima i ir i bt, ima u sebi pdf+, stabilan net qwerty tastaturu i košta oko 150e.
isto to samo bez qwertya ali sa fm-om i bez pdf+ je w950 ali je zbog 4gb mem malo skuplji
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

matthew
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od matthew »

hvala vam za predloge
samo da vas pitam, video sam na nekih telefonima da ima TaskManager. jel to zavisi od OS? koji telefoni to imaju

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

matthew, Evo jednog predloga za 120 eura. Ima sve sto si trazio + GPS navigaciju:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/678/Siemens/SXG75

Ima IR i BT i FM.

Moze da otvara word i pdf datoteke (pod uslovom da nisu previse velike).

2MPix kamera, MP3, GPS navigacija, ....

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ovaj siemens je izuzetno dobar ali na papiru. Ja sam ga koristio nekoliko dana (uzeo od kolege) i telefon je uzasno spor i stalno baguje (tipicno za siemens telefone), a ni navigacija nije nesto pretjerano dobra tako da ti njega ne bi preporucio a jedino neki od ovih sony ericsson modela koji su vec navedeni bi sigurno zadovoljili potrebe.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

janka_88, Ti si ga koristio nekoliko dana a ja ga koristim skoro 12 meseci i mogu reci da nije tacno da stalno baguje. Sto se tice navigacije jedini nedostatak je to sto telefon nije smart pa je jedina zaista upotrebljiva aplikacija trekbuddy. Trekbuddy nema glasovno navodjenje vec samo pokazuje poziciju na mapi, ali je, sa dobro kalibrisanim mapama, preciznost pozicioniranja sasvim zadovoljavajuca.

Inace uvek se "odusevim" kada cujem generalizacije tipa "tipicno za <unesi ime proizvodjaca> telefone". SXG75 ni softverski ni hardverski nema veze sa tipicnim simens telefonima posto je zasnovan na Linux Brew platformi a ne na standardnoj Simens EGOLD i SGOLD platformi.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Veruj mi da ja licno ne bi sa njim izdrzao godinu dana jer bi ga ubrzo prodao jer me bas nervirao a uz to je i poprilicnih dimenzija pa sam imao osecaj kao da drzim ciglu u ruci. Ekran ne djeluje uopste onakav kakav je na specifikacijama, jer uzmem npr. Nokiu N73 koja po rezoluciji i broju boja je ista sa siemens-om i nisu ni blizu kvalitetu... Ma najsigurniji ti je neki od ovih SE telefona. Mozda ti se siemens svidi u pocetku ali ces nakon nekog kraceg vremena uvidjeti da si pogresio... pozdrav

Odgovori