Nokia 6120

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Dukislav
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Dec 2007. 01:55

Post od Dukislav »

U, pa biće napeto! Ja nisam video sam proces, jel prvo skida fajlove - pa neka poruka - pa fleš? Ili sve radi u isto vreme???

?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Dukislav, tema za to postoji i ovde se neće pisati o njoj.
Pročitaj
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714

Tu piše sve što ti treba da znaš o tome, nemoj da si lenj.
Svako sledeće pitanje oko fleša samo tamo.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

ns78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 17. Okt 2007. 16:42

Post od ns78 »

Jel neko do sad imao problema sa izgrebanim displejem i kako ga je resio.Ne znam da li mora da se menja staklo ili moze samo da se ispolira kao rucni sat.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ns78 mozda bi displex pasta pomogla.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

dejina81
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 01. Jan 2008. 17:36

Post od dejina81 »

ja imam jedan problem, tice se poruka... tel poruke prvo salje u outbox a onda onda samo tamo stoji i pise waiting i nece da ode... tek kad tamo odem na opciju send onda hoce da ode! uz sve to dve neposlate poruke su u outbox-u i ne mogu ni da ih obrisem ni da ih posaljem!

dali je jos neko imao ovakav problem?

sto se tice ostalih stvari meni je telefon odlican, baterija mi drzi 3-4 dana uz sledecu upotrebu, oko 20 poruka dnevno, 1-2 min razgovora, desetak min muzike i malo uopstenog drljanja po telefonu sve dnevno naravno!

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

dejina81, probaj da formatiras telefon i karticu. Trebalo bi onda da se vrati sve u normalu. Ujedno ces tako obrisati i neposlate poruke u outbox-u. :wink:

dejina81
Novajlija
Novajlija

Post od dejina81 »

tako sam i mislio, ali posto je jos pod garancijom odnecu u servis da se oni pate, to im je posao...!

hvala na savetu u svakom slucaju!

deca61
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 17:17

Post od deca61 »

Kupio sam telefon pre dva dana,ali citajuci ,ovde ne nadjoh odgovor! Kako da iskljucim 3G kad u mrezi nudi samo dual mod i umts?!!! GSM nepostoji ,bar na ovom aparatu,a sa evropske je mreze!

sleep`walker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 04. Jan 2008. 20:08
Kontakt:

Post od sleep`walker »

Pozdrav!

Nesto sam bacio oko na ovaj model. Zanima me sledece:

(1) Ima li preinstaliran dobar program reprodukciju audio fajlova? Ili mozda postoji neki besplatni program za download koji vrsi funkciju "plejera"?

Pod 'dobar' podrazumevam da moze lepo da barata listama pesama i da u rezimu mirovanja mogu da "preskocim" na sledecu pesmu ili zaustavim reprodukciju.

(2) Kakv je softver za sinhronizaciju sa racunarom? Moze li ugradjena memorija ili memorijska kartica da bude interpretirana kako USB Flash disk pri povezivanju aparata na usb port?

Ima li neko iskustva u sinhronizaciji ovog telefona sa racunarom na kom je GNU/Linux ili neki BSD sistem?

(3) Postoji li neki klijent za instant poruke na telefonu? ICQ ili YIM su dobrodosli, mada moze da posluzi i neki jabber?
Opet, postoji li neki za download ako vec ne postoji na telefonu "out of box"?

(4) Moze li poruke da cuva na memorijsku karticu? (Secam se da je 6600 mogao)
Postoji li neki editor teksta medju preinstaliranim aplikacijama?

Izvinjavam se ako je na neko pitanj vec odgovoreno ovde. Stvarno ne mogu da pregledam detaljno temu sa ovolikim postovima.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

1) to ima i njegov standardni player
2)PC Suite je standardan za sve Nokia telefone i obično ne pravi probleme ako pratiš uputstva na ekranu prilikom instalacije.
2.b) ja nemam.
3)Programi za njega su 9.2 Series 60 3.1 tako da ih ima priličan broj.
Verujem da ćeš naći u temi (lepljiva "Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS 9.1 (S60v3)") ono što te zanima.
4)99.99% Nokia sa symbianom to može.
4.b)Beležnica radi sa TXT a ponekad dodje sa instalisanim PDF viewerom.
Ako i ne dobiješ isti možeš skinuti besplatno na Nokia site-u.
Za doc fajlove moraš da instaliraš neki od programa koji to omogućavaju.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

e da li je neko na ovom telefonu rijesio problem "klimajuceg" poklopca za bateriju ?
citao sam da su se zalili da se klima, i meni je evo , poslije mjesec koristenja... Nije neki velik problem ali nekad me nervira , isto kao da je koristen telefon puno vremena...
Dali se moze rijesiti ikako .... ?

dejina81
Novajlija
Novajlija

Post od dejina81 »

meni je poklopac uzasno cvrst, a ja imam obicaj da se igram sa poklopcima telefona. reicmo na 6030 sam ga skroz rasklimao pa sam posle par meseci morao masku da menjam. ali ovaj je uzasno dobar!

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

dejina81, a koliko dugo koristis telefon? meni se pocelo poslije mjesec mozda....al sam rijesio to ....

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Napisi kako si resio, jer se poklopac rasklima na otprilike svakoj :) pa da i ostali imaju resenje u rezervi... Papir ispod?

vladimir94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Dec 2007. 20:17

Post od vladimir94 »

Ljudi,jel uspeo neko da promeni fontove,ubaci nove,ako jeste nek napise???nasao sa neke tutorial-e,nije pomoglo!

dejina81
Novajlija
Novajlija

Post od dejina81 »

mazzy pa tel imam evo vec tri nedelje, ali onako intenzivnig koriscenja, mislim da je odlicno ono sto je zakosen donji deo poklopca, pa to nekako odvraca od otvaranj poklopca :roll: !

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Zanima me dali je jos ko primjetio , ali meni se cini kao da je slika puno bolja na display-u nokie 6300 nego na 6120 . A cini mi se da su im potpuno iste specifikacije display-a....

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

ah sto smo aktivni,nema sta :D :lol: Zanima me jos dali broj poruka (outbox/inbox) usporava rad telefona? naravno,poruke su na memoriji telefona... Pitam jer ih imam preko 600, pa da brisem ... Hahhaah

nevermind
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 02:35

Post od nevermind »

da li negde u novom sadu ima da se uzme 6120 koji nije skidan sa mreze?
Gde u stvari postoji prodavnica u kojoj dobijas original nokiju sa original kutijom i opremom a ne ovi prepakovani kojima je pola opreme pokradeno?

dejina81
Novajlija
Novajlija

Post od dejina81 »

tesko da ces igde naci u orginalnom poakovanju u ns-u ovaj te. ja sam iz ns-a pa sam dobio bez mem. kartice, nju sam pocebno dokupio, ali se prosetal reda radi i malo raspitaj. sto se tice skidanja sa drugih mereza, vec je neko spomenuo da takvih kod nas ima jako malo.

Odgovori