A sto mora da se pise??
Ja koristim preradjene, ovaj original jeste bolji na zvucniku ali ne i na slusalicama...
Meni je vazniji zvuk na slusalicama nego na zvucniku.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milance jel moze nekako da se nabudzi da se cuje na sluskama ko na masterjp acoustic, w880 preradjeni drajveri.a da se cuje na zvucniku ko na w880i acoustic????
Trenutno imam K850 i u njemu je softver od Vodafona, jel moguce ubaciti novi preko Xs++3.1 (Darwin),?
I imal i gdje da se skine noviji firmware za K850 sa podrskom za srpski jezik?
Sa k850i nema sanse da bilo sta radis, mozes da ga prikacis na xs++ i to je to...
Mislim da ce za jedno godinu dana biti nesto moguce, jer zasto bi oni sad izbacili verziju da obicni smrtnici flashuju telefon, ovako moraju da zarade malo...
Ima da se skine najnoviji softver na topsony.com, ali dzaba kad nemas preko cega da ubacis...
Konacno se pojavio patch za otkljucavanje k810i, znaci ako imate k800i pretvorite ga u k810i ubacite patch i imate otkljucan telefon
Pokusao sam da patchujem svoj mob, sa walkman sw, ali nisam uspeo , 3 puta mi je mob zablokirao i nije moao da se upali. Shebao mi je GDFS. Spasio sam ga jedva sa XS++ 3.1 daewin!!! Kako je ovo tek pocetak patchovanja cekacu jos malo da se napravi neki novi sw za patchovanje. Jer mije prilicno komplikovano da se hebavam sa FAR + jd fleasherom (mrzim dos programe u eri Xp, Viste i ostalih), a pored toga nemamcime da raspakujem 7z arhivu!. Sem ukoliko Milance ne naptavi tutorial kao je izasao ovaj vrlo vazan patch za otkljucavanje.
Milance daj mi flasu rakije i mozda ti uradim CITAT:Moze, uzmes u ruke i sam nabudzis...
e aj konacno stavi poslednju verziju za k810i da flesujem fon da vidim taj track id imam k800i
i jos jedno pitanje posto imam sacuvanih brojeva u imeniku ali na telefonu ne na kartici..................oce mi se to obrisati ili nece kada flesujem telefon?
Meni ne treba
Evo sad sam video da ovde nema flash fajlova, taman sredjujem i na drugom forumu neke linkove pa cu postaviti.
Sacuvaj ti ipak na SIM za svaki slucaj
Uglavnom su svi na sense, ali nisu svi na jednom mestu, razbacano je
Ja sam pokupio sva patcheve i main za neke modele koje nemam, pa planiram da nadjem neki telefon pa da uradim
Pojavio se i Patch generator za SEK800i:>>> gorepomenuti<<< zajedno sa tutorijalom:
XS++ 3.1
Load up the software and click Connect.
Remove the battery, re-insert battery, and then connect it to the USB cable whilst holding down the C button.
Ignore Flash File System and Main Firmware.
Instead, click on the third box (Customize File System)
Select phone model to K800
Then select CDA and Region (you can look on the left hand side and see what CDA you already have), just check in the drop down list and find the one that matches. Even if not then find the one that is closest (didn't do mine any harm).
When Ready, click Flash.
After a minute or so, once complete, disconnect USB cable remove battery from phone, insert ANY SIM CARD from ANY PROVIDER, re-insert battery and switch on ... hey presto, you are unlocked!!!
I hope this helps people as I am so impressed I figured it out, took me a while like I say ... Also, don't flame me for this or be nasty, I am genuinely trying to help people do all of this that certain companies charge a fortune for for free!!!
Hey..jel moze da se javi neki problem u telefonu ako se flashuje vise puta ili nema veze koliko futa se flashuje? Jel moze da se na neki nacin pokvari software isl...?
Imam problem...flashovao sam k800->k810. I kad ga upalim kaze configuration error. Please contact your operator... Sta da uradim? U cemu je problem.
p.3. Tri puta sam ponovio flashovanje i 3 puta mi ovo pokazuje. Treba mi pomoc...Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.