Mono tonovi sa starih telefona
Mono tonovi sa starih telefona
Zna li neko gde se mogu skinuti ovakvi tonovi,recimo sa starih Nokia 6110,3210...Ericsson T20,T28,T39 i ostalih dosta starijih telefona (od pre 7-8 godina), a da su u nekom od popularnih formata, Mp3, Wav... ???
Trazih po netu,nista ne nadjoh. Moze neki link na PP, mozda nije zgodno javno...
Trazih po netu,nista ne nadjoh. Moze neki link na PP, mozda nije zgodno javno...
Ok, hvala svima na odgovorima. Znao sam i sam da je to sad tesko naci,al reko mozda je neko to nasao dosta pre pa jos cuva. A i sam proces izdvajanja tih mono tonova mislim da ne moze svako da uradi, ko je i imao te telefone nije mu to mozda palo na pamet. Bilo je i o tome reci ovde,al ne secam se u kojoj temi...
U svakom slucaju ako neko uspe da nadje nek sibne nesto na rapid ili nek pusti PP za email...
Pozdrav
P.S. izvinjavam se mozda sam trebao postaviti pitanje u temi "Melodije za mobilni"...?!

U svakom slucaju ako neko uspe da nadje nek sibne nesto na rapid ili nek pusti PP za email...
Pozdrav

P.S. izvinjavam se mozda sam trebao postaviti pitanje u temi "Melodije za mobilni"...?!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ovde sam uploadovao te melodije. Sad neke su u MIDI formatu, neke su RTX (ubacivale su se preko Nokia Logo Managera), a neke su ono sta treba upisati u te stare telefone u njihove composere. Pa izvolte 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
miodrage, thanks very much za ove melodije . Strava su . Posebno mi se svidjaju i trebaju mi ove za kompozer za Nokiu.
Nego sam hteo usput da pitam , posto sam pre petnaestak dana kupio treci mob u Vipu i to Nokiu 1600 , i posto mi zvuci mnogo slabije od 6310 , da li imas ti ili neko tekstualne tonove za kompozer ali tonove za klasicne Nokijine zvukove , kao sto su speedy itd ? Meni speedy na 6310 zvuci fantasticno i cujem zvonjavu na 50 metara u bucnom autobusu bez problema a i zvonjavu za poruke "specijal" cujem na 6310 strava , pa bih te dve konkretno zvonjave probao da ukucam u 1600 kompozer ako neko ima , da cujem kako zvuce .
"Specijal" zvonjava za poruke originalna na 1600 je vrlo slaba , pa mozda sa tonovima nesto jace bude .
Hvala unapred , Vlada

Nego sam hteo usput da pitam , posto sam pre petnaestak dana kupio treci mob u Vipu i to Nokiu 1600 , i posto mi zvuci mnogo slabije od 6310 , da li imas ti ili neko tekstualne tonove za kompozer ali tonove za klasicne Nokijine zvukove , kao sto su speedy itd ? Meni speedy na 6310 zvuci fantasticno i cujem zvonjavu na 50 metara u bucnom autobusu bez problema a i zvonjavu za poruke "specijal" cujem na 6310 strava , pa bih te dve konkretno zvonjave probao da ukucam u 1600 kompozer ako neko ima , da cujem kako zvuce .
"Specijal" zvonjava za poruke originalna na 1600 je vrlo slaba , pa mozda sa tonovima nesto jace bude .
Hvala unapred , Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ok , thanks miodrage, trazim dalje
Mrzi me da se cimam sa komponovanjem a i ne verujem da bih uspeo sam da odgonetnem koji tonovi idu za tako nesto . Udaraljke sam apsolvirao ali tonove 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Masterokrata
- Mobil manijak