Ljudi pomagajte molim vas, caletov je k750 i nece se upali! Ubice me cale!! Sta da mu radim, neki flash, kako?? Jel treba samo da ga prikljucim na xs++ i kliknem na flash? inace je cid49 i xs++ ga vidi kao w800
Pa znaci da je w800i nije k750i
Poseti temu fleshovanje k800, tamo imas link za CID49 w800i softver, imas objasnjeno kako da uradis, nije samo da kliknes na flash
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
pa sto da ne...ako sad znas kako da ga popravis...nije problem.. ako pokvatis, popravices ga ponovo Ma nije ti to ubacivanje drivera ko zna sta ...imas tu na forumu tutorial kako da ga uradis i to je to....bar tu ne mozes puno da pogresis...
poz svima pokvario sam driver od kamere,pa jel moze ko da mi da najbolji kamera driver,ako nije problem jer sam ubicio 2 drivera i nevalja mi??hvala unapred
e mozel ko da mi kaze dje mogu da skinem one drivere za xs++ posto treba da cekam sat vremena na onu stranicu sto je data na prvu stranicu....
molim vas hitno mi trebaju
Majkumu staru, pa zar cvek sve mora na tacni .... Imate na temi flashovamnje k800i, samo vas mrzi da okrenete skrol na dole za tri linije , i sve jos na prvoj strani. a drivere sam postavio i original i nove genusove i numbe1 drivere. peky@n93, cini mi se da sam na zalost malo stariji...
Poslednja izmena od 206 u Sre, 09. Jan 2008. 03:17, izmenjeno 1 put ukupno.
E ljudi...MilančeBGD, pogotovo...Editovao sam originalni k810i .ml file s tim da sam napravio da moze da se ubace ikonice koje god hocete...dakle ubacite moj menu.ml i uz to ubacite ikonice: icon1_selected.png i icon1_unselected.png -- icon12_selected.png i icon12_unselected.png.
na mom 4shared site-u mozete da nadjete menu.ml file...
Pa ne znam kazu da je dobar...ja sam ga testirao samo sa blicom nocu u kuci..dobar je...ali ne znam koji je najbolji od ova 4....probaj pa vidi.. u glavnom mislim da su ti oni najbolji...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.