Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Za sve korisnike nokie n73 music obavestenje da je izasao novi softver v 4.0750.31.2.1 Ja sam sinoc updateovao.Moj subjektivni utisak je da sada fon za nijansu brze radi i da kamera daje nesto bolje rezultate,ali ponavljam moj utisak
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
stwan, to sto ti se desilo je ostetilo vec postojeci softver tako da je resenje da ga nosis u servis da ga "ozive"
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne mozes jer nemas opremu i znanje za to,osim ako nisi serviser Inace kostacete pretpostavljam ne vise od 10e
stwan probaj da izvadis bateriju, ostavis je malo napolju, vratis je i probaj da ga uplalis, mnogima se update sw-a prekino na N70 i radi im telefon, sta si ti tacno radio, jel si ga izvadio sa USB-a kad je stao sa ubacivanjem fw-a?
probaj da drzis dok je ugasen: * 3 i zelena slusalica i dugme za paljenje, mada neznam kolko ce to pomoci, al vredi pokusati, ili ces ga morati nositi u servis na box.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
stwan, nisam 100 % siguran,ali mozes ja mislim preko nekog programa,kako ono bese,phoenix valjda,ima ociju dead phone update il tako nesto?
sta se desilo kad se prekinulo?
resio sam da nikad ne updateujem software bas zbog ovoga/....
Sale_M, mozes li reci ima li kakvih poboljsanja sa tim novim SW-om za n73me sto se tice ram memorije?
Znam da n95 sa novim sw-om ostavlja puno vise slobodne ram memorije nego sa svim starijim pa se nadam da ce tako nesto napraviti i za n73me...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, i dalje taj problem nije resen.Posle ukljucivanja telefona i dalje ostaje slobodno oko 20mb.Mozda taj problem bude resen prelaskom sw na cifru 5
ljudi koje su sanse da ce mi se proces prekinuti tokom update,u n95 8g imam jos uvek v10 software,jer se bojim da ne ''crkne'' tokom update-a...jel mora nsu da direktno sa neta istalira update na telefon,i jel se na 8gb brise samo phone memory???
neki kazu da im se obrisao spiderman,jel to znaci da se i mass memory brise?
Stefan33 sanse da ti se prekine update su male ako se pridrzavas upustva za update, NSU prvo skine update za telefon pa ga onda prebacuje u telefon, ne radi to direktno sa interneta, prvo skine pa onda u telefon, tako da i ako ti se konekcija za internet izgubi za vreme update-a ne bi trebalo da bude problema, jer ubacuje update sa racunara, koji je prethodno skinuo. USB kabl NESMES da pomeras, jer to moze prouzrokovati gubitak veze izmedju racunara i telefona, sto moze dovesti do problema. Nemas cega da se bojis, ako se budes pridrzavao upstva sve ce biti OK.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, hvala,a sta sve treba da odradim?mislim nema nekih posebnih uputstava,stavim tel na punjac i u offline mod ,prikacim na USB,pokrenem NSU i gotovo?
jel se na n95 8gb brise i mass memory?
postoji li mogucnost da prvo skinem update sad na komp?a da ne prikljucujem telefon?ukucao sam svoj product code na nokia sajtu i kaze da postoji za njega zadnji update jel to znaci da ce ga i NSU prepoznati?
Stefan33 ako formatiras mass storage onda ce se sve obrisati. sad si video da nije nista tesko oko tog update-a pa nemoras ubuduce da budes tolko skeptican uvezi update-a.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.