Nokia E65

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 22:49

Post od Meddena »

miodrage napisao:to smatram genocid nad telefonom.
hej pa necemo pretjerivati :smutny: ja svoje telefone jako dobro cuvam, a sto se tice torbice ja nosim samo one male u koje stanu maramice i fon tako da nisam tipicno nemarno zensko da skupi dobri telefon ubacim sa carapama u ves masinu :disgust: ok? samo ne znam kako da ga nosim oko struka kad je to predvidjeno za muske kaiseve..meni nekako neprirodno izgleda.... nemojte me napadati prije nego skupite sve cinjenice :smutny: :smutny: :smutny: JA PAZIM SVOJ FONNNN :blinky:

eh sad da..ja internu memoriju zaista ne opterecujem bezveze mi to nekako mislim da mi je to predvidjeno za bitnije stvari od tema i ko zna kakvih stvari muzike its.no eto probala sam par tema sam stavila na internu i eto trenutno je sve ok...samo ovo zujanje me psihicki lomi jer nije to preglasno ali nocu kada legnem i npr dok pisem sms pa malo pogledam tv on zuji dok se svjetlo ne ugasi cim se svjetlo ugasi nista sve oke...a taj bzzzzzz izludjuje jer ne znas da li ti se nesto pricinjava ili fakat zuji groznooo :disgust:
Quality Never Goes Out Of Style...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nisi tipicno zensko? Mala torbica za maramice i fon (ovime je sve recheno) Siroti telefon, zamisli kako bi tebi bilo da te ja ubacim u neko koferce, ap te setam, pa negde stanem udjem u neku prodavnicu butik, odjednom temperatura +22, onda izadjes napolje na -5, ma strava, za telefon je to pravi test izdrzljivosti. U svakom uputstvu pishe, a i zdravorazumski je zakljuciti da velike temperaturne oscilacije elektronici jako ne prijaju. A ovako ako ti je makar i u dzepu (a da to zenska odeca nema), telefonu je udobno jer je temperatura priblizno stalna.
Da se vrnemo na zujanje: koje svetlo kad se ugasi, u sobi, ili na ekranu telefona?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Meddena »

hahahhaha pa da postoji medalja za zloce ti bi je dobio sigurna sam...prvo imam fotrolicu za mob od polsa kozna s vana iznutra plis i u njoj je stalno znaci gdje god idem gdje god ga stavim tu je onsim navece kada ga stavim na krevet pored sebe ..ja se prema svojim stvarima ponasam kao prema neprocjenjivim vrijednostima sto hoce reci da cuvam stvari...i da nisam tipicno zensko cinjenica je jer ne nosim telefon u puderu i nije mi umazan karminom i nije mi 15 godina :uhuh:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Svejedno. Ja se prema mom telefonu ophodim kao prema zivom bicu. I hvala za ono za zloce, zaista mi laskash :) Evo sav sam pocrveneo.
Nego koliko ti je godina? :wink: 8)

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Meddena »

Meni fon jos uvijek zvoni i pocinje da me nervira pravo da sam htjela fen kupila bih fen! hahaha pa neprocjenjivo je zivo bice ne izvrci sada ja sam isto to rekla samo izgleda da muskarci nisu navikli na ovaj drugi TIP zena ono i look i siva masa 8) :P :uhuh: 23 a tebi zloco ?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Mene za koji mesec 31:) Ne sporim ja sivu masu, nego nacin njenog rada. Ako bih hteo rad zenskog mozga da predstavim nekim matematickim modelom, to bi bio recimo nelinearni matematicki model: u glavi postoje 4 pregrade 100% DA, 100% NE, 33% Da, 33% NE. I takodje postoji jedna kuglica. U zaisnosti od toga gde je kuglica, zena donosi svoje zakljucke, misljenje, odluke... S obzirom da je apsolutno nemoguce sa nekom verovatnocom vecom od 25% (matematicki gledano) pretpostaviti koja ce biti sledeca odluka primenio bih ovaj model. U stvarnom zivotu, bih verovatnocu pogadjanja njene sledece odluke sveo na ispod 5% :D :D :lol: :lol:
I moj odnos sa telefonom je zaista kao prema zivom bicu, pricam sa njim, a i on sa mnom, mazim ga, pazim ga i zovem Nokijice moja slatka :P :P :P
Nisi mi odgovorila na pitanje iz pretprethodnog posta, a to je kad zuji telefon, samo kad je ekran upaljen? I koliko je to glasno? I sto jos nisi bila u servisu?
Pozdrav od ZLOCKA :)

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Meddena »

:P bila sam kazu da NE ZNAJU, nije im se desavalo..stupidosi... samo kad je ekran upaljen znaci kad izvucem slajd on pocne da zuji cim se svjetlo ugasi ono dok je ekran u standby modu nista cim pritisnem tipku upali se svjetlo opet zuji.... :blinky: :o :shock: i postaje iritantno

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

To je prastar problem na Symbian Nokiama (to mi se dešavalo i na 7610, i na N70, N72, ...). I nije u pitanju ekran već osvetljenje tastature, tj. diodice. Ti samo imaš osećaj da je ekran, a u stvari je tastatura, i tu nema leka.

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

Definitivno nije do ekrana vec do tastature... prislonite na uho pri jacem osvetljenju (npr danju), kad je upaljen ekran, tj osvetljenje na njemu i izvucite slajd tad se nece cuti nista... Zatim prekrite onu malu tackicu (fotosenzor - sto masa ljudi misli da je kamera za videocall) i kad se upali osvetljenje tastature posle par sekundi cucete zujanje.... znaci definitivno je do osvetljenja tastature i sto ixtis rece "tu leka nema"!
Nokia E65 + Logitech BT Headset

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Kupi E61(i), navikni se na njegove dimenzije, i nakon toga sve tvoje nevolje prestaju. Evo kako god da ga njakam, zujanja nema. :D

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Meddena »

:disgust: jao uzasa istina potpuna istina jer sam skontala bas prije par dana da se nekad cuje nekad ne ...znaci to je bas to...shit pravi shit...a ima li kakve veze sto to zuji mislim steti li cemu steti li generalno fonu ili je to "normalno i koje" ??

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04

Post od the maniac »

Udjoh pre par sati i ja konacno u klub e65. Elem, famozno zujanje nisam cuo, makar ne jos. Ko zna, duga je noc...:D Ceprkam po njemu neko vreme i interesuje me zna li ko kako da se podese 2 ili vise alarma unapred? Nasao sam opciju da se navije samo 1 alarm, koji meni nazalost nije dovoljan da bih se digao ujutru vec obicno idu bar 3 u razmacima od po 5 minuta. Ako neko ima resenje za alarm neka javi, bicu veoma zahvalan.

Takodje, mislim da je stvarno jadno da sa ovakvim fonom isporuce mono slusalicu za jedno uvo. Koje strereo sluske da uzmem za njega? THX

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

the maniac sto se tice alarma tu nemas podeseno da mozes da namestis vise alarma, kao kod sony ericsson-a, mozda ima neki program koji to moze, probaj da u kalendar pravis tri remindera u razmaku od 5 min i samo premestas datum na kad hoces da ti zvoni, sto se tice slusalica, pogledaj ovu temu:
viewtopic.php?t=5105
a to sto si dobio mono slusalicu je sasvim normalno, jer je telefon namenjem poslovnim ljudima kojima nije do slusanja muzike, tako da za to moras da izdvojis jos koji dinar.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od the maniac »

Do sad sam imao motorolu v635 i tu je office tools extra odradjen, pogotovo alarm opcija, mogu se navijati stotine alarma...Srecom jos je iamm pa mozda posluzi i dalje kao budilnik:)
U medjuvremenu sam, ako nekoga bude zanimalo, uspeo da dodjem do infa da su stereo sluske koje e65 podrzava HS-23 i HS-31. Samo tih dvoje, bar prema nokiaeurope.com. Ili adapter ad-46 pa na njega bilo koje sluske sa 3.5 mm ulazom.

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od the maniac »

Nakon sto sam napunio bateriju i konacno ubacio sim karticu, imam sta i da vidim. Naime, uopste ne cujem sagovornika, nema nikakvog tona:( . On mene cuje normalno, slusalica radi takodje kao i loudspeakers. A ko za inat subota je, moram cekati 2 dana za reklamaciju!

bjanka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 10:12

Post od bjanka »

dakle to je sasvim normalno za e65,taj isti problem sam imala i ja, a nastaje otvaranjem kada se upale senzori za svetlo na tastaturi. Proveri to tako što ćeš ga ostaviti otvorenog dok se svetlo ne ugasi i videćeš da će zujanje prestati. Ono što moram da dodam je da je to zujanje mene užasno nerviralo pa sam e65 zamenila za e51. :roll:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

the maniac, imas razne programe za alarme, recimo Smart Alarm, Alarm Manager... Nadam se da ces da nadjes sta ti treba.
Sto se drugog problema tiche, da ne radi zvucnik, ne znam sta da ti kazem, osim pravac servis.

mitrasevic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20

Post od mitrasevic »

i meni je to zujalo! ali mi nije smetalo! i onda mi se desilo da mi ne radi osvjetljenje tipki na gornjoj tastaturi(maloj,gdje su slusaliece i options tipke) ali samo kad se otvori! pa za par da na mi nisu radile ni crvana slusalica i exit dugme! o5 za koji dan mi rikne dole i gore! ali sve dok je otvoren! kad zatvorim slide radi sve! i naravno jos malo prodje i rikne mi skroz flet koji je nov oko 50-60 € i ja fino zamjenim za E51! I jos nesto...izgrebala mi se bila boja na navigacionim tasterima! Samo da znate sta vas ocekuje 8)

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

:o Brate mili sta si mu to radio pa te nije tliko "slusao" telefon! a da se toliko izgerbao?
Uzgred cuo sam za lika koji je letos gadjao ovim telefonom goluba koji je cvrkutao! E i to je telefon podneo, ali svaku torturu posle nije preziveo!
Nokia E65 + Logitech BT Headset

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Meddena »

eh sa zujanjem sam ok..nego..zelim da prebacim smsove na komp sa svim ostalim stvarima sa moba i nema sanse jer mi se nalazi u myfolders-u ..postoji li kakva opcija da mogu to uraditi??

Odgovori