Pokvaren USB na N95 Help!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32

Pokvaren USB na N95 Help!

Post od Symbian_OS »

Jednom prilikom pri transferu muzike sa kompa na telefon kompjuter se restartovao sam od sebe. Od tog trenutka USB na telefonu mi jednostavno ne radi. Da li je kvar mozda u softveru ili mi je moj mili rachunar sprzio USB na telefonu? Ako je neko imao iskustva sa tim... Pomoc... :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Probaj prvo da priključiš tel na drugi USB na istom kompjuteru.
Ako neće probaj i na nekom drugom kompjuteru.
Možda je samo do kompjutera :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Symbian_OS »

Na zalost nije do toga probao sam sve varijante... Kompjuter uopshte ne prijavljuje kada ubodem telefon na njega. Do telefona je sigurno, e sad da li se pojavila neka greshka u softveru ili je kao shto sam naveo gore jednostavno sprzen USB tj. kola na fonu.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Symbian_OS, Mozda je problem samo do kabla? Da li si probao da se povezes sa drugim USB kablom.

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Symbian_OS da mozda je do kabla ili je otisao jednostavno konektor. I meni se nekad desavalo sa drugovom motorolom da kad ga prikacim na komp restartuje se.
KISS ME I AM 93

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Symbian_OS »

Nije ni do kabla... Samo me zanima dal je mozda softver sjeban. Ne mogu da ubacim nov jer sve ide preko USB-a. A ako ima neko od servisera da mi kaze na koji nachin oni fleshuju telefone. Ako moze tako da probam i to. Probao sam i da ga vratim na fabrichko ali i to ne pomaze...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

@ Symbian OS

Fleshujemo telefone preko posebnih interfejsa(boxova),preko 7-pinskih ili 10-pinski fbus (servisnih kablova).Doduse fleshuje poneko i preko usb-a,sa boxovima koji podrzavaju usb flashing.

Konkretnno ovo sto se tebi desilo moze da bude da je stradalo neko kolo za kontolu USB porta,ali stvarno do sada nisam imao takav slucaj ni sa jednim telefonom.....

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Symbian_OS »

drgrga,

Hvala, to sam i mislio ali nije na odmet da proverim ipak... Mislim da ni jedan telefon nije imao sluchaj da se igra sa mojim rachunarom :) E sad kako da ga popravim i kakvi su izgledi za to? Jeftino nije zato cu sigurno morati da se zadovoljim bluetooth-om (hvala bogu na njemu).

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

meni se sad ovo desilo odjednom,sta da radim,jel moguce da se to dogodi tako iznenada??? :o
koliko kosta popravka ,ubicu seeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

d proradilo je

Symbian_OS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Symbian_OS »

Kako je proradilo? Reci mi aaaaa.... Kako... Hocu i ja! :smutny: Ljudi gde da popravim ovo? A da znam da nece da me oderu...

Odgovori